Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

meni se javlja fatal error WS10 , neko rješenje ?

meni se javlja fatal error WS10 , neko rješenje ?
LINK pri kraju stranice imaš par prijedloga/riješenja...

Mozes instalirat patch 1.0.2.0. al nikako ne 1.0.4.0. zato jer neces moc prec misiju.
jel ista stvar i sa original igrom.
(internet caffe misija)

Mozes instalirat patch 1.0.2.0. al nikako ne 1.0.4.0. zato jer neces moc prec misiju.
jel ista stvar i sa original igrom.
(internet caffe misija)
Nezz.. Nemam original.. Probaj pa javi..

ljudi nemogu na ins gta4 zbog onoga vas sistem nije kompitabilan sa xp sad koristim win7 ultimate
mozeli malo detaljnije upustvo hvala vam ??'

ljudi nemogu na ins gta4 zbog onoga vas sistem nije kompitabilan sa xp sad koristim win7 ultimate
mozeli malo detaljnije upustvo hvala vam ??'
samo desni klik/properties/compatibility....tu staviš na windows xp sp3 ili što već..

a nigdje mi nema compatibility,a kod frenda sam to nasao

Pozz svima, ako mi neko moze pomoci stalno mi izbacuje gresku SMPA60. Ubacio sam neke auto modove koje sam instalirao preko Spark IV. Bez njih igra radi super. Ali kad instaliram bilo koji auto mod, on nekad odmah izadje iz igre i pojavi se greska SMPA60, a nekad igram i po 15min i tek se onda desi. U pocetku sam mislio da je samo mozda neka greska u jednom autu, ali ne, isto se desava sa svakim.Napocetku teme sam procitao da je SMPA60 ustvari greska zbog malo memorije na grafickoj a moja ima 1gb.
Evo konfiguracije:
XP sp3
2.53GHZ 2.0GB of ram
graficka je geforce 9500GT
Probao sma razne kombinacije razne patch-eve, i razne fajlove koje omogucavaju da se ubace modovi u igru, ali uvek izlazi prokleti SMPA60. a vidim da ostalima radi normalno. pomagajte please!!!

Imas gigabajt na grafickoj ali nije sve u memoriji. I ostatak konfiguracije je dosta slab jer modovi dodatno povecavaju zahtjeve igre koja je ionako vec neoprimizirana...

Čini mi se da je ovo življa tema od one o patchu 1.0.0.4 pa ponavljam svoj problem od tamo:
Tražio sam po gta forumima ali nisam uspio naći.
Dakle, meni se negdje na pola instaliranja patcha 1.0.0.4 stvar sruši ("Program has stopped working.."). Imam Windows 7 64 bit.
I kad izlazim iz igre, dobijam neku grešku opet vezanu uz disk c tj. pokušaj zapisivanja u neki folder unutar windows hijerarhije.
Da li je netko imao takvih problema i kako se rješavaju? Smrdi mi na GFWL i neki security u Windowsima.
Igra je original.

Da, ali mi je malo nemoguce da ga moze ttoliko opteretiti jedan auto, jer to se desava kad ubacim i samo jedan mod, posle tracavih5 min igranja, nekad igram i po 15-20min i nista. To sto kazes da su pefomasne problem, sve sam stavio low, rezoluciju na 1024x.... i tamo je pisalo da koristi 339mb od 997mb slobodnih, tako da predpostavljam po tome da nema veze za opterecenjem.

instalirao sam gta4 a stopa mi ali piratska je verzija
mozeteli mi reci zasto na bilo kojoj rezoluciji????

instalirao sam gta4 a stopa mi ali piratska je verzija
mozeteli mi reci zasto na bilo kojoj rezoluciji????
pa mozda ti je samo komp slab za te sijene i to, iskljuci sjene trebalo bi valjda bit bolje

nevjerujem da mi je slab
intelcore2quad 8300 2,55ghz
nvidia gts 250 1 gb dd3
ram 4 gb
a gdje se sjeene iskljucuju mislim na opcijama

nevjerujem da mi je slab
intelcore2quad 8300 2,55ghz
nvidia gts 250 1 gb dd3
ram 4 gb
a gdje se sjeene iskljucuju mislim na opcijama
pa sve ti je u grafici, na kojoj rezoluciji igras???

na bilo koju da stavim steka
a gle fazon je kad stavim na najmanju ili na najvecu isto stega

na bilo koju da stavim steka
a gle fazon je kad stavim na najmanju ili na najvecu isto stega
iskljuci sjene mozda bude bolje...

iskljucio al nisss

iskljucio al nisss
Instaliraj najnoviji patch..

ja ins neki patch i pojavio se error
ali sam ins 1.004
mozes li mi dati link za taj novi patch
hvala???'

poslao sam ti na pm: cr*ck i patch 1.0.0.4. i error fix (EFC20 error)..

ok tnx javim ti

ovaj prvi patch sam bio ins i nije mi htjelo uci u igru
pisalo neki error

ZNACI EVO MOG PROBLEMA : kada ocu sejvat onda mi kaze da se logiram pa unesem neki serial sa interneta i nikak nece,kaze da mi je kriv...a nemam orginal...sta da radim ?? prije sam to uspio slozit,sam ne znam kak

ZNACI EVO MOG PROBLEMA : kada ocu sejvat onda mi kaze da se logiram pa unesem neki serial sa interneta i nikak nece,kaze da mi je kriv...a nemam orginal...sta da radim ?? prije sam to uspio slozit,sam ne znam kak
dobit ćeš suspenziju ili karton, radije editiraj post...
a za problem, dam se kladiti da na GOOGLEU ima dosta ljudi sa istim problemom(tako sam ja rješavao slične probleme dok sam imao pirata)...

a za problem, dam se kladiti da na GOOGLEU ima dosta ljudi sa istim problemom(tako sam ja rješavao slične probleme dok sam imao pirata)...
nisam tinte pio da svaki put kad iziđe neka igrica da za nju dam 400 kn ... AK MI NEKO MOZE POMOC NEK POMOGNE !!!!

nisam tinte pio da svaki put kad iziđe neka igrica da za nju dam 400 kn ... AK MI NEKO MOZE POMOC NEK POMOGNE !!!!
CITIRAM: ''a za problem, dam se kladiti da na GOOGLEU ima dosta ljudi sa istim problemom(tako sam ja rješavao slične probleme dok sam imao pirata)...''

ja sam ti ponudio savršeno rješenje na kojem ćeš naći odgovor sigurno...
a ti meni TD..
ideš čovjeku pomoći, a on te napadne...
ja sam došao do misije u internet cafeu i sad neznam šta moram tamo napravit?,nemogu dalje napredovat