PC igre

Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

loz1c pon 21.7.2014 10:59

Pozdrav, kupio sam GTA IV I EFLC(steam), skinuo instalirao pokrenuo i error.

Kaze da social club nije dostupan i tako stalno stisnem play offline i nista se ne događa i tako stalno moze pomoc?

Gledao sam dosta po forumima kao instaliraj games for windows live jesam to vec 20 puta i instalirao i deinstalirao, i to mi radi normalno, logirao sam se i sve, ali social nista, updejtao sam do zadnjeg patcha 1.0.7.0 mislim da je, i kazu tamo da ce se kao kad taj patch instaliras removat social ali nije opet stoji i opet mi isto eto ako tko moze pomoc, jest da je malo dugacko, nisam htjeo da pisem odvojeno sve...

jarpe94 pon 1.12.2014 22:46

Pozz

Skinuo sam "rip" verziju i sve sam instalirao i igru otvorim tj.pritisnem start i samo se vrte slike likova,iko ako je imao ovaj problem neka pomogne izgubio sam dosta vremena skidajući i ostalo.Hvala

razermario pet 9.1.2015 23:42

Pozz...

Kolko vam je FPS inace u GTA IV ... Ja sam danas instalirao bez ikakvih upadate i patchova ... FPS mi je od 17 do 30 ... A kad sam stavio na LOW FPS mi se cak i spustio manje od 17 ?? A kad odem na automacki da game napravi postavke , sve mi stavi na High...

" MOJ PC "

SoynTech sub 10.1.2015 01:51
razermario kaže...

Pozz...

Kolko vam je FPS inace u GTA IV ... Ja sam danas instalirao bez ikakvih upadate i patchova ... FPS mi je od 17 do 30 ... A kad sam stavio na LOW FPS mi se cak i spustio manje od 17 ?? A kad odem na automacki da game napravi postavke , sve mi stavi na High...

" MOJ PC "

Potraži  "Grand Theft Auto IV Patch 1.0.7.0" skini instaliraj i uživaj.

leotom čet 25.8.2016 16:18

Pozdrav narode, kupih jučer GTA 4 da malo odmorim od Fife, zadnji GTA koji sam igrao je San Andreas. Dakle aktivirao sam ga na Steamu, pokrenuo ga i sve 5. 
E sad, kad uđem u igru stalno me traži taj prokleti Microsoft Live. Probao sam i bez njega, ali eto pametnjakovići napravili da ne mogu onda saveat igru... 
Znači, napravio sam i taj acc, siguran sam da upisujem dobru lozinku, ali uvijek me dovede do toga da mora "downloadati" moj profil od nekud, pa moram onda ugasit igru, onda krene instalacija nečega u Windowsima i nikad ne dođe do kraja s time i tako stalno u krug, tako da bi molio neku pomoć oko toga. 
Igra je čisto sa Steama skidana i nisam nikakve patcheve ubacivao, (možda je u tome problem?), treba li neki službeni patch stavit da se to malo pojednostavi itd.?
Hvala na svakoj pomoći.

GSP pon 8.1.2018 18:09

nisam dugo igrao pa rekoh da instaliram malo

znaci obicni gta 4 i stavio zadnji patch koji brise social club patch je 1080 i sad imam onaj live racun da bih mogao memoriart poziciju

jel se to moze kako izbjec

sjetio sam se da treba offline racun :D