Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

Imam EAH 4890 1 GB GDDR5, ADM Athlon X2 5200+ 2.71GHz i 3.25 GB rama i GTA 4 mi na počne štekat nakon par minutan igranja tako jako da se više nemože igrat pokušao sam i na high,midium i na low i uvjek isto samo što na low postavkama igram malo duže nekih 5min

Imam EAH 4890 1 GB GDDR5, ADM Athlon X2 5200+ 2.71GHz i 3.25 GB rama i GTA 4 mi na počne štekat nakon par minutan igranja tako jako da se više nemože igrat pokušao sam i na high,midium i na low i uvjek isto samo što na low postavkama igram malo duže nekih 5min
kakve su temperature?
kao se komp ponaša u ostalim igrama?

Trebaš minimalno trojezgreni proc.

Ja obavezno moram otvoriti kučište kada igram GTA IV, jer nemam baš neko ludo hlađenje. Kada je kučište otvoreno, ide kao po špagi :)
Moja konfa:
-Intel® Core™2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz
-ASUSTeK Computer INC. P5KPL/1600
-2GB RAM
-NVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB 1280x1024
-Microsoft Windows 7 Ultimate 32-bit
Lega ima duplo bolju konfu od mene i njemu šteka. Zašto? Neznam... Ali meni nema ni Š od štekanja.
Istina je da mi malo zna zaštekati bez ikakvog patcha, ali sam stavio patch 1.0.3.0 i sad radi savršeno.

temperature su poprilično dobre, a u ostalim igrama mi radi bez problema

temperature su poprilično dobre, a u ostalim igrama mi radi bez problema
Možda loš crack?

Nisam znao da je već izašao Lost and Damned za kompjuter. Stvarno, prvi put čujem...
pa nije ni izašao službeno, ovo su samo neki modovi vjerojatno...
Pa nije izašao ovo i jesu neki modovi ,ja zamjenim te neke fajlove i šta mi ispadne...ispadne čovjek pola Niko ,pola onaj iz Lost and Damned......al ovo kad sve uradiš kako treba dobiješ i nove missije i sve ...samo je problem što ja to ne znam uradit...Zna li ko kako ovo instaliratiiiiiiiiiiii..

Jel itko zna rješenje za moj problem?

ej...zanima me kako da sajvam di sam stao......

Pa samo odeš u svoju kuću i legneš na krevet...

ej...zanima me kako da sajvam di sam stao......
Pa jel ti nije uključen autosave?
Ja u kući još nikada nisam sejvao, sve preko autosave-a :>

Pozdrav. Kupio sam juce GTA VI instalirao na Xp (SP3) ne zeli uopce da otvori igricu pojavi mi se slika pise na njoj razor
i onda se otvori neki program sve crno na njemu. Evo sad sam probao na win 7 ali nije kompatibilan bude greska %P probao
sa neke savjete sa interneta (desni klik na setup pa properties blabla i nije ni to upalilo) zanima me sta trebam uraditi da igram
na xp/u jer sve potrebno imam a upali mi se prozor na kojem je neka crna stranica i bjela crta titra na pocetku nista vise. ako treba
jos neka informacija javite.

Pozdrav. Kupio sam juce GTA VI instalirao na Xp (SP3) ne zeli uopce da otvori igricu pojavi mi se slika pise na njoj razor
i onda se otvori neki program sve crno na njemu. Evo sad sam probao na win 7 ali nije kompatibilan bude greska %P probao
sa neke savjete sa interneta (desni klik na setup pa properties blabla i nije ni to upalilo) zanima me sta trebam uraditi da igram
na xp/u jer sve potrebno imam a upali mi se prozor na kojem je neka crna stranica i bjela crta titra na pocetku nista vise. ako treba
jos neka informacija javite.
Falši GTA???

Koji komp uopce imas? Ako imas manje od 1GB ram ili grafu s PS 2.0 neces ju ni pokrenut..

pozdrav svima! imam problem..naime ja sam otisao krivo na windows liveu i sad mi samo postoji mogučnost online profila..kak da izvucem offline problem..hitno

Kad pokrenem gta4 izbaci mi ovu gresku GTA.exe-Bad Image,eto ako netko zna nek kaze u cemu je problem,,igra je pirat.

Ljudi molim vas za pomoć!! Jako bih želio igrati tu SUPER,ZAKON itd. igru, ali neznam u čemu je problem, zato vas jako molim za pomoć!!! Plizzz
Imam jedan veliki problem. Kao prvo moj operativni sistem je Windows 7 Ultimate(32-bita), windows je aktiviran naravno. Imam:
2 gb rama
NVIDIA GeForce 8600 GT
Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz 3.01 GHz
Imam problem sa Rockstar games social clubom... nemože ga pokrenuti (verziju 1.0). Probao sam update na verziju 1.3 ali mi je pisalo da mi ne radi na operativnom sistemu, nakon toga sam išao u kompabiliti mode i uspio instalirati. Ali... svejedno mi ga neželi otvoriti. Dupli klik na GTA 4 i ništa se ne događa. Sve sam patche instalirao ali neće.
Kad je moj frend instalirao GTA 4 uspjelo je. Za razliku od mene on ima Windows 7 Pro(32-bita) i drugu grafičku neku malo bolju rado 9500 i ima Intel Dual Core 2.0GHz. I njemu je sve radilo.
Zanima me zašto mi to ne radi?? Kada otvorim posebno social klub (probao i kompatibilno i obično) ništa se ne događa. Čak sam probao to sve re-instalirati.

Mollim vas pomozite konfa u moj PC, kad pokrenem GTA sve na high i midium detaljima ide mi bez problema uopće ne šteka možda ali stvarno minimalno ali to sve skupa traje nekih 5 min kada mi se slika zamrzne i neće više dalje, instalirao sam sve patcheve, instalirao najnovije drivere za grafičku, probao sam stavit i drugi crack i smanjiti detalje ali uvjek isto molim vas da odgovorite znate ili ne !!!

meni igra normalno radi na xpu sp3 ... samo me zanima za ove patcheve ... jel to za multiplayer ili to isto za singleplayer nesto poboljsava ?

Mollim vas pomozite konfa u moj PC, kad pokrenem GTA sve na high i midium detaljima ide mi bez problema uopće ne šteka možda ali stvarno minimalno ali to sve skupa traje nekih 5 min kada mi se slika zamrzne i neće više dalje, instalirao sam sve patcheve, instalirao najnovije drivere za grafičku, probao sam stavit i drugi crack i smanjiti detalje ali uvjek isto molim vas da odgovorite znate ili ne !!!
kakve su ti temperature grafe i procesora za vrijeme igranja?

meni igra normalno radi na xpu sp3 ... samo me zanima za ove patcheve ... jel to za multiplayer ili to isto za singleplayer nesto poboljsava ?
ako misliš na prave patcheve za igricu(1.05 je zadnji, tako nešto se piše), oni ti dodaju dosta toga sto se tice grafike..dobiješ da možeš namiještati efekte vode i slično..a i poboljšavaju fps!

Temperature su normalne kakve i trebaju biti, temp. nisu problem, i to sam provjerio

ja kad igram gta 4 temperature procesora idu do 45 stupnjeva

Dobra vecer imam jedan problem s gtaiv naci ovako udjem u igru i sve normali i sad idem na mob da cu ici na mp srv(preko hamachia) i sad idem ono multiplayer i pise mi ovo
You cannot access multiplayer with modified files you must restore the original files in order to acces mp..

Možda imaš nekakve modove?

nemam nikakve modove

Jel imas original igru?

Evo lijepih vijesti.. Za one koji nemaju original igru, 5. patch im je sada dostupan..
Crack 1.0.0.4. (Nisam siguran dal radi na Win7)(EDIT: Maknuo sam link da ne dobijem ban.. Saljem na PM)
Meni osobno radi.. Sada dobivam 3-6fps.. Downloadajte sve ovo i uzivajte..

nemam
jel ima netko rjesenje za mene? plz..
Probaj pokrenuti u compatibility mode... Neznam stvarno, nisam se time bavio...