PC igre

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Dado_ZG78 sub 25.3.2017 13:37

Nakon novog patcha neki dan multiplayer se preporodio..  nema više dugih učitavanja, nema više zamuljanih tekstura, niti diskonekcija iz MP igre.

Također se vidi dorada gameplaya, sve je nekako glađe i fluidnije..  :) 

siick_bubble_gumm ned 2.4.2017 01:10

skida se igra, biti ce odlicna za test za dvije 1080ti. 

pa da vidimo kako se vrti na 1440p :) 

bome je lijepo pocela sa skidanjem. 

EDIT: dvije slicice iz gameplay-a. 

ako netko zeli moze me dodati na uplay. 

nickname : heavyyrain_ 

btw, igra se vrti lijepo, sa ugasenim AA na 70ak fps-a. 

janiq ned 2.4.2017 07:54
Nvidia GTX 680 kaže...

Od kud privatnom korisnku 600mb down? ja imam 200 i uzet cu 500 cim padne jos malo cijena,al ne kuzim od kud 600?

p.s.

U Vipu je 500/120 360kn na lokacijama gdje je dostupna Amisova optika.

Baldurion sri 26.7.2017 07:11

Ma to sam i mislio, samo sam se malo krivo izrazio  Na forumu je zabranjeno pisanje o tim stvarima tako da izbjegavam konkretno pisati o tome. 

"Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma." 

zvonac pet 1.12.2017 19:47

Da malo temu podignemo..
Jel zna ko di se nalazi save games?
Trazim al nigdje ne vidim..

EDIT: Jučer našao save games folder i napravio backup.. Danas instalirao winse i vratim nazad save games (ona 4 fajla) al banana, počinje sa new mission..

Jel ima rješenje za to?

janiq pet 22.12.2017 09:02
VooDooZg kaže...

Jel je k ćemu ta igra jer je na UBI-u neki veći popust pa ne znam da li da ju ubodem ??

Hvala

Iako nije bez mana, meni jedna od boljih igara koje sam uopce igrao. Preporuka CO-OP sa frendovima.

PVP je isto dosta dobar.

VooDooZg pet 22.12.2017 14:17
Stjepanj kaže...
Meni je odlicna pogotovo ak imas dobar hw, mp dio nisam ni probao igram samo sp(pirat).lp

Zato me i zanima jer sam 1080 ubo i 4k,, a po yt kaj sam gledao izgleda kao da su je popravili u odnosu na ono kaj je bilo u open beti ( ono nije bila igra ) - inace tak je sa svakom UBI igrom :)

Stjepanj pet 22.12.2017 15:22
VooDooZg kaže...
Stjepanj kaže...
Meni je odlicna pogotovo ak imas dobar hw, mp dio nisam ni probao igram samo sp(pirat).lp

Zato me i zanima jer sam 1080 ubo i 4k,, a po yt kaj sam gledao izgleda kao da su je popravili u odnosu na ono kaj je bilo u open beti ( ono nije bila igra ) - inace tak je sa svakom UBI igrom :)

ici ce super, ja sam igrao na gtx 1070!lp

VooDooZg uto 26.12.2017 14:43

Kupio prekjučer, nije mi zapisao potrošeno vrijeme ali mislim da je 15-20 sati u 2 dana :)  

Ima mana igra i to dosta nebuloznih ali je droga čista i grafika je ajooooj, u 4k na ultra ( maknuo sam ambient occ koji mrzim i neke AA naprede stvari i oko 50-65 fps-a se vrti ) igra je uz The Division nejljepše napravljena igra u zadnjih par godina , ambijetalna, atmosferična ono totalno se ufuraš u taj svijet :)

Odlična - dosta sam sretan možda mi je jedino žao kaj nisam uzeo gold da imam sve DLC-ove - kad je već sad bilo na popustu :(

Hvala za preporuku

VooDooZg čet 28.12.2017 00:15
Stjepanj kaže...

Kak tu funkcionira MP dio? mozda bi si i ja uzeo, jel igra svako za sebe ili moras u sqadovima? kampanja u mp?

Imaš CO-OP protiv AI-a ( onda ga mislim malo pojača - što vas više bude ) i jedan je squad od 4 igraca pa sad ak si solo imaš 3 ai-a svoja ak nas je dvoje imaš 2 i tak, meni je dobar - kažem ima gro nebuloza ali bez obzira je opuštajuć i zabavan za razliku od 90% online igara koje sam igrao u zadnje vrijeme koje su čisti farm i ono stalno moraš nešto - tu igraš koliko ti se igra i kaj hoćeš, mapa je ogromna odeš ti je fora, radiš kaj ti se sviđa, skupljaš kaj ti dođe..  

Skužio sam da si ljudi poslje maknu hud i ovo sve kaj ti pomaže da ti bude full teško da ti bude još zanimljivije ..