PC igre

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

vito79 pet 3.6.2016 17:49

Evo ovako iskreno divison sam preskocio cak i betu, tom klensijev naslov sam zadnji put igrao 2013 blacklist, eto radi reda.
Fizičko izdanje igre sam kupio zadnji put u 2012 i to bf3.
U CoD u sam zadnji put uživao 2005.
Sad je stiglo svjetlo na kraju tunela.
Storyline setting 9/10, teren 8,6/10, taktika način prijevoza (skydiving) 9/10, grafika standard nista posebno-no to nije ni bitno,mapa sve se posložilo, nakon toliko dugo vremena.
Mozda i zato što je prije 2 dana Mars bio najbliže Zemlji u zadnjih 10 godina.

Sutra ujutro sičem pijevcu glavu i prinosim žrtvu bogu Baalu.
Nadam se da će ovo uspijeti.
ETA 2017
FULL MAP REVEALED!
https://www.youtube.com/watch?v=ox1gm98Qr7g

VEHICLES!
https://www.youtube.com/watch?v=CBm-RyvWtqQ

Grozni_Zabac sub 4.6.2016 18:51
vito79 kaže...
trailer sa elementima gameplaya, i 5-6 nacina kako obaviti misiju, to je to povratak korijenima
https://www.youtube.com/watch?v=ig2d1RAnKXs

To će se sve provjeriti kad igra izađe. Volim "Clancy"-eve igre, ali ovo u zadnje vrijeme mi se ne sviđa. R6 Siege mi je nekako meh, nedostatak singleplayera je loše. HAWX 2 je dosta lošije odrađen od jedinice, Blacklist više liči na FPS sa stealth elementima nego na pravi SC, a Future Soldier je postao tipičan FPS (linearan,  samo napucavanje....).

Nadam se da će ovo ipak biti drugačija igra. Više niti jednoj najavi ne vjerujem jer izgleda da imaju zadatak da se ekipa na hype-a i onda ide hladan tuš

vito79 sub 4.6.2016 19:18
Grozni_Zabac kaže...

To će se sve provjeriti kad igra izađe. Volim "Clancy"-eve igre, ali ovo u zadnje vrijeme mi se ne sviđa. R6 Siege mi je nekako meh, nedostatak singleplayera je loše. HAWX 2 je dosta lošije odrađen od jedinice, Blacklist više liči na FPS sa stealth elementima nego na pravi SC, a Future Soldier je postao tipičan FPS (linearan,  samo napucavanje....).

Nadam se da će ovo ipak biti drugačija igra. Više niti jednoj najavi ne vjerujem jer izgleda da imaju zadatak da se ekipa na hype-a i onda ide hladan tuš

a morao si baš nabrojati svaku koja je ispala totalni shit,zadnji ghost recon kojeg sam kupio (fizicku kopiju) je onaj iz 2007 2h igre i bilo mi dosta, blacklist je bio ajmo reći probavljiv jer nije bilo ničega na tržištu, zadnji u kojem sam uživao onaj iz 2006.

I to je to,ostalog se i ne sjećam davno je bilo.

Mogao si primjetiti da su napravili downgrade grafike radi konzola,no nema veze,

ako bude sutra na svetu nedilju tribalo još kojem poganskom bogu žrtvovati kokoš da uspije ja sam za!

a muzika, muzika je melem za uši

https://www.youtube.com/watch?v=o0aoh363PI4

Grozni_Zabac sub 4.6.2016 19:29
vito79 kaže...
Grozni_Zabac kaže...

....

a morao si baš nabrojati svaku koja je ispala totalni shit,zadnji ghost recon kojeg sam kupio (fizicku kopiju) je onaj iz 2007 2h igre i bilo mi dosta, blacklist je bio ajmo reći probavljiv jer nije bilo ničega na tržištu, zadnji u kojem sam uživao onaj iz 2006.

I to je to,ostalog se i ne sjećam davno je bilo.

Mogao si primjetiti da su napravili downgrade grafike radi konzola,no nema veze,

ako bude sutra na svetu nedilju tribalo još kojem poganskom bogu žrtvovati kokoš da uspije ja sam za!

a muzika, muzika je melem za oči

https://www.youtube.com/watch?v=o0aoh363PI4

Pa normalno da ću nabrojati zadnje igre iz serija, što mi vrijedi nabrajat npr. Raven Shield, GRAW, Chaos Theory kad su one odlične naspram ovih (ove nove valjda imaju samo grafu bolju, ostalo je puno lošije).

IvanDado pet 8.7.2016 19:12

Koliko sam vidio po usporedbi trailera s ovog sajma i proslog ovo je samo jos jedna od Ubisoftovih downgrade igara u nizu. Kad bude igra izasla bit ce jos veci. Ne znam ko na bilo koji nacin vise podupire Ubishit.

neznalica90 pet 3.2.2017 19:28

probalo nas 4 i nakon pola sata ugasili od dosade. igra je izmjenjeni The Division sa promijenjenom mapom.. animacije i grafika teski downgrade naspram trailera koji se vjerojatno vrtio na ultra i šaku titana.  i7 4790k i r9 390 na medium detaljima cca 40 fpsa sto mi je neigrivo za neki third/first person shooter.

AI ocajno los a tezina smijesna. Na najvecoj tezini "Ghost" doslovno se zaletim u puno naselje neprijatelja i izresetam ih rambo style.. bez ikakve potrebe za dronovima i taktiziranjem koje je prikazano u trailerima.. jako jako lose, nas par sta je cekalo igru se dosta razocaralo.. 

Danny_HR pet 3.2.2017 22:04
neznalica90 kaže...

probalo nas 4 i nakon pola sata ugasili od dosade. igra je izmjenjeni The Division sa promijenjenom mapom.. animacije i grafika teski downgrade naspram trailera koji se vjerojatno vrtio na ultra i šaku titana.  i7 4790k i r9 390 na medium detaljima cca 40 fpsa sto mi je neigrivo za neki third/first person shooter.

AI ocajno los a tezina smijesna. Na najvecoj tezini "Ghost" doslovno se zaletim u puno naselje neprijatelja i izresetam ih rambo style.. bez ikakve potrebe za dronovima i taktiziranjem koje je prikazano u trailerima.. jako jako lose, nas par sta je cekalo igru se dosta razocaralo.. 

Meni isto očajno loše radi. Imam gtx 970 i i5 6600K.

Između 30 i 60 FPS-a bez obzira na grafičke postavke. Sve mi je žao što nisam betu uzeo za PS4.

Dann3R sub 4.2.2017 00:16

Igram na Xbox One tu betu i moram prvo napomenut da grafički očajno izgleda.Jedva da je i 720p rezolucije.AI je nesposoban,šuljanje bezvezno.Interakcija sa okolinom i predmetima nula bodova.Kažu da su igru radili 4 god.Neznam koje 4 god.Pa ovo je Unreal 2.5 modificirani engine koji koriste još od Splinter Cell:Chaos Theory igre.
Upravljanje vozilima je drveno,a pogotovo motorima,nema realnosti.Igra je napravljena za mase.Ghost Recon franšiza se pogubila još tamo od Advance Warfightera.