The Witcher 3

Ljudi imam bug na ovom questu. Naime, cim jednom udare ovu zensku, ona pada i gotovo. Je li se nekome nesto slicno desavalo?

Bok
Isto pitanje sam i ja postavio na prethodnoj stranici. :)
Na kojoj težini igraš? Kod prvog igranja, normalna težina, nisam imao problema, no na drugom igradnju,
na Death March težini mi se dešavalo isto, ispi*dio sam :)
AKo ti nije bitno - probaj smanjit težinu igre,
A ako je, Zajebov savjet mi je pomogao: - bombe.
Prije ih nisam koristio no sada bome da.
Moja Taktika:
- Primjeni Elementa Oil na mač
- Stavi se ispred Keire. Na sredinu između nje i kraja štita.
- Prije no što počnu izlaziti, aktiviraj queen, pa prebaci na igni.
Džukele su osjetljive na vatru.
- kad počnu izlaziti, baci Dragon's dream bombu na sredinu između portala i štita od Keire.
Kad se približe ispali Igni tako da ih istovremeno i spržiš i aktiviraš bombu.
Ako nemaš enhanced verziju bombe, onda koristi jednu po portalu.
Obzirom da mi je keira stradavala tek kod drugog portala, na prvom nisam koristio bombe.
Pazi na mačevanje, Geralt voli otplesati naprijed.
Nemoj se baš zaletavati u mraz, jer em gubiš life em se koji može zavuć iza i roknut Keiru.
HTH :)

Bok
Isto pitanje sam i ja postavio na prethodnoj stranici. :)
Na kojoj težini igraš? Kod prvog igranja, normalna težina, nisam imao problema, no na drugom igradnju,
na Death March težini mi se dešavalo isto, ispi*dio sam :)
AKo ti nije bitno - probaj smanjit težinu igre,
A ako je, Zajebov savjet mi je pomogao: - bombe.
Prije ih nisam koristio no sada bome da.
Moja Taktika:
- Primjeni Elementa Oil na mač
- Stavi se ispred Keire. Na sredinu između nje i kraja štita.
- Prije no što počnu izlaziti, aktiviraj queen, pa prebaci na igni.
Džukele su osjetljive na vatru.
- kad počnu izlaziti, baci Dragon's dream bombu na sredinu između portala i štita od Keire.
Kad se približe ispali Igni tako da ih istovremeno i spržiš i aktiviraš bombu.
Ako nemaš enhanced verziju bombe, onda koristi jednu po portalu.
Obzirom da mi je keira stradavala tek kod drugog portala, na prvom nisam koristio bombe.
Pazi na mačevanje, Geralt voli otplesati naprijed.
Nemoj se baš zaletavati u mraz, jer em gubiš life em se koji može zavuć iza i roknut Keiru.
HTH :)
Hvala puno! Sada cu pokusati pa se javim ako sta bude zezalo opet. :D

Što mislite o ovom videu?
https://www.youtube.com/watch?v=bX_WePhiYHE
Iako mnogi govore da nije bilo dowgradea igre meni izgleda da je jasno vidljiv.
Da budem iskren potpuno mi je svejedno,uzivao sam u igri i uzivao bi i da je jos losija bila grafika,iako kada sam cuo to tek prije igranja i izlaska igre bio sam razocaran,ali nakon evo 171 sat igranja potpuno sam zaboravio na taj downgrade ako ga je i bilo.
Grafika je downgrade-ana, cd projekt red je to priznao - http://www.eurogamer.net/articles/2015-05-19-cd-projekt-red-tackles-the-witcher-3-graphics-downgrade-issue-head-on
Igra i dalje izgleda dobro, bitno je da su napravili solidan combat i odličnu priču.

jedma zamjerka... mislim da im nije trebalo onoliko upitnika ispod mora na otocima.... vecinom se radi o smugglers caches ili hidden treasure, sta je u jednu ruku jedno te isto... bolje da su ard skellig popunili upitnicima kao velen ili eventualno da su sibnili jos jedan otok...

7 sati san skuplja ta sranja od upitnika i sve proda. Uopce nisan ni gleda sta od geara dobijan. Kad bi to u Game+ popravili bilo bi odlicno.

Mene je pocelo smetat kad idem skupljat te na oceanu, i nakon 20min izgubim koncentraciju i zabijem se u nesto te mi potone brod pa ti sine plivaj 1200ft do najblizeg otoka >.<

Pozdrav svima. Kako će se igra vrtiti na mojoj konfiguraciji na 1440x900 rezoluciji, ako netko ima slični ili isti pc da podijeli iskustva :). I da li je 4 gb rama dovoljno, koliko sam vidio trebalo bi biti...?
Hvala!

Cijeli Velen sam počistio od tih uptinika i nije mi bilo toliko teško jer sam usput razgledavao krajolike i mlatio monstere ali ovo na Skelligu - jok. Odustao nakon prvog potopljenog broda.. Fak dat šit

ignore

Pozdrav svima. Kako će se igra vrtiti na mojoj konfiguraciji na 1440x900 rezoluciji, ako netko ima slični ili isti pc da podijeli iskustva :). I da li je 4 gb rama dovoljno, koliko sam vidio trebalo bi biti...?
Hvala!
minimum je 6 gb rama

Hvala!
minimum je 6 gb rama
Netko je očito pokrenuo i sa 4 tako barem čitam po netu, postao sam tu da vidim iskustva i "naših" ljudi. Tako da taj minimum ne znači ništa. U biti je nebitno jer sutra uzimam još 4 gb. Ali ako ima tko da igra sa 4 GB neka napiše tu da ljudi mogu dobit ideju kako će to ići.

gotov witcher sad malo odmora od gaminga

ima li kakvih naznaka kada ce zazivit new game+? ovaj tjedan?

Odradio upgrade na Win 10 i igra više ne radi tj prilikom pokretanja samo me izbaci i javi poruku witcher3 has stopped working,ne mogu naći ništa na netu neke ideje kako da to sredim ?

Ako je steam onda validaciju fajlova. Ako je GOG trazi dalje. Mozda je do drajvera.

Ljudi imam jedno pitanje.Ako zapocnem new game dali ce mi se izbrisat saveovi?I ako da,je li moguce nekako ih ipak sacuvat?

Ljudi imam jedno pitanje.Ako zapocnem new game dali ce mi se izbrisat saveovi?I ako da,je li moguce nekako ih ipak sacuvat?
moguce ih je sacuvati... nades folder u my documents di je witcher 3 (bar je u mene tako) kopiras i bok. a ako pocnes new game save files ostaju

BTW ja jos nisam skupio sve karte. Imam problem da nadjem Lamberta... Ovdje sam procitao (http://gwent-cards.com/gwent-quests/old-pals-gwent-quest/) da se moze naci u Novigrad ili Kaer Morhen, al ja nikako da potrefim... Jesi imao problem mozda sa ovim questom?

BTW ja jos nisam skupio sve karte. Imam problem da nadjem Lamberta... Ovdje sam procitao (http://gwent-cards.com/gwent-quests/old-pals-gwent-quest/) da se moze naci u Novigrad ili Kaer Morhen, al ja nikako da potrefim... Jesi imao problem mozda sa ovim questom?
Ne znam u kojem si stadiju igre, ali čim imaš quest da ideš u Khaer Morhen tamo napraviš jedan quest sa Lambertom i nakon toga ga možeš pronaći u fortessu za gwent.
Ja jedino od Thalera nisam dobio kartu i nemam blage što je trebalo. Od 3-4 puta koje sam ga susreo ni jednom nije bilo opcije da odigram gwent s njim.

Ne znam u kojem si stadiju igre, ali čim imaš quest da ideš u Khaer Morhen tamo napraviš jedan quest sa Lambertom i nakon toga ga možeš pronaći u fortessu za gwent.
Ja jedino od Thalera nisam dobio kartu i nemam blage što je trebalo. Od 3-4 puta koje sam ga susreo ni jednom nije bilo opcije da odigram gwent s njim.
skupio sam sve karte
sto se tice lamberta, njega odmah kad zavrsis onaj njegov quest uhvatis i zaigras gwent. thalera isto tako, mada se preporuca da prije susreta sa thalerom odigras sa ekipom prije njega (zoltan, roche i njo netko ja mislim). ako nisi tada onda je on tamo u seven cats in pa mozes tamo bacit partiju s njim

Hvala!
minimum je 6 gb rama
Netko je očito pokrenuo i sa 4 tako barem čitam po netu, postao sam tu da vidim iskustva i "naših" ljudi. Tako da taj minimum ne znači ništa. U biti je nebitno jer sutra uzimam još 4 gb. Ali ako ima tko da igra sa 4 GB neka napiše tu da ljudi mogu dobit ideju kako će to ići.
Dovoljno je 4 GB rama, mada je poželjno imati više. Meni radi bez problema na 4GB rama, čak povremeno snimam i gameplay.

skupio sam sve karte
sto se tice lamberta, njega odmah kad zavrsis onaj njegov quest uhvatis i zaigras gwent. thalera isto tako, mada se preporuca da prije susreta sa thalerom odigras sa ekipom prije njega (zoltan, roche i njo netko ja mislim). ako nisi tada onda je on tamo u seven cats in pa mozes tamo bacit partiju s njim
Znam da je u Seven cats, ali nemam opcije za razgovor sa njime. Nije mi toliko bitno jer sam onaj glavni turnir odavno riješio, ali opet je pomalo razočaravajuće.

Kroz par sati bi NG+ DLC trebao biti dostupan za skinut.

skupio sam sve karte
Znam da je u Seven cats, ali nemam opcije za razgovor sa njime. Nije mi toliko bitno jer sam onaj glavni turnir odavno riješio, ali opet je pomalo razočaravajuće.
da znas kakvu kartu daje bilo bi te briga :p

da znas kakvu kartu daje bilo bi te briga :p
Znam kakvu daje, ali srećom se bez problema može i bez nje. AI nije baš na nekoj razini, ali je zabavno bez obzira.

Na GOG-u je DLC dostupan za skinut.
edit: treba skinuti i dodatnih 2gb novog patcha. piše da je verzija 1.08 ali je novija verzija

Na GOG-u je DLC dostupan za skinut.
edit: treba skinuti i dodatnih 2gb novog patcha. piše da je verzija 1.08 ali je novija verzija
ima li kakvih novosti po pitanju popravljanja bugovitih questova? ponajvise onih koji su prije radili ali nakon novog patcha ne rade kao npr oni statue questovi sa triss
Ajde više taj New Game+ DLC da mogu ispočetka igrat.
Nemam više misija i neprijatelja za skupljat XP, a hrpa opreme se neće sama craftat.
i ja ga cekam ko ozeblo sunce...