Krx ned 9.8.2015 13:45

Bok

Isto pitanje sam i ja postavio na prethodnoj stranici. :)

Na kojoj težini igraš? Kod prvog igranja, normalna težina, nisam imao problema, no na drugom igradnju,

na Death March težini mi se dešavalo isto, ispi*dio sam :)
AKo ti nije bitno - probaj smanjit težinu igre,

A ako je, Zajebov savjet mi je pomogao: - bombe.

Prije ih nisam koristio no sada bome da.

Moja Taktika:

- Primjeni Elementa Oil na mač

- Stavi se ispred Keire. Na sredinu između nje i kraja štita.

- Prije no što počnu izlaziti, aktiviraj queen, pa prebaci na igni.

Džukele su osjetljive na vatru.

- kad počnu izlaziti, baci Dragon's dream bombu na sredinu između portala i štita od Keire.

Kad se približe ispali Igni tako da ih istovremeno i spržiš i aktiviraš bombu.

Ako nemaš enhanced verziju bombe, onda koristi jednu po portalu.

Obzirom da mi je keira stradavala tek kod drugog portala, na prvom nisam koristio bombe.

Pazi na mačevanje, Geralt voli otplesati naprijed.

Nemoj se baš zaletavati u mraz, jer em gubiš life em se koji može zavuć iza i roknut Keiru.

HTH :)

Almin94 ned 9.8.2015 16:18
Krx kaže...

Bok

Isto pitanje sam i ja postavio na prethodnoj stranici. :)

Na kojoj težini igraš? Kod prvog igranja, normalna težina, nisam imao problema, no na drugom igradnju,

na Death March težini mi se dešavalo isto, ispi*dio sam :)
AKo ti nije bitno - probaj smanjit težinu igre,

A ako je, Zajebov savjet mi je pomogao: - bombe.

Prije ih nisam koristio no sada bome da.

Moja Taktika:

- Primjeni Elementa Oil na mač

- Stavi se ispred Keire. Na sredinu između nje i kraja štita.

- Prije no što počnu izlaziti, aktiviraj queen, pa prebaci na igni.

Džukele su osjetljive na vatru.

- kad počnu izlaziti, baci Dragon's dream bombu na sredinu između portala i štita od Keire.

Kad se približe ispali Igni tako da ih istovremeno i spržiš i aktiviraš bombu.

Ako nemaš enhanced verziju bombe, onda koristi jednu po portalu.

Obzirom da mi je keira stradavala tek kod drugog portala, na prvom nisam koristio bombe.

Pazi na mačevanje, Geralt voli otplesati naprijed.

Nemoj se baš zaletavati u mraz, jer em gubiš life em se koji može zavuć iza i roknut Keiru.

HTH :)

Hvala puno! Sada cu pokusati pa se javim ako sta bude zezalo opet. :D

xxxxx ned 9.8.2015 21:22
Wack kaže...
axos kaže...

Što mislite o ovom videu?

https://www.youtube.com/watch?v=bX_WePhiYHE

Iako mnogi govore da nije bilo dowgradea igre meni izgleda da je jasno vidljiv.

Da budem iskren potpuno mi je svejedno,uzivao sam u igri i uzivao bi i da je jos losija bila grafika,iako kada sam cuo to tek prije igranja i izlaska igre bio sam razocaran,ali nakon evo 171 sat igranja potpuno sam zaboravio na taj downgrade ako ga je i bilo.

Grafika je downgrade-ana, cd projekt red je to priznao - http://www.eurogamer.net/articles/2015-05-19-cd-projekt-red-tackles-the-witcher-3-graphics-downgrade-issue-head-on

Igra i dalje izgleda dobro, bitno je da su napravili solidan combat i odličnu priču.

Obi Wan ned 9.8.2015 21:30

jedma zamjerka... mislim da im nije trebalo onoliko upitnika ispod mora na otocima.... vecinom se radi o smugglers caches ili hidden treasure, sta je u jednu ruku jedno te isto... bolje da su ard skellig popunili upitnicima kao velen ili eventualno da su sibnili jos jedan otok... 

wes1337 pon 10.8.2015 07:38

Pozdrav svima. Kako će se igra vrtiti na mojoj konfiguraciji na 1440x900 rezoluciji, ako netko ima slični ili isti pc da podijeli iskustva :). I da li je 4 gb rama dovoljno, koliko sam vidio trebalo bi biti...?

Hvala!

skank666 pon 10.8.2015 10:21

Cijeli Velen sam počistio od tih uptinika i nije mi bilo toliko teško jer sam usput razgledavao krajolike i mlatio monstere ali ovo na Skelligu - jok. Odustao nakon prvog potopljenog broda.. Fak dat šit

Obi Wan pon 10.8.2015 17:03
wes1337 kaže...

Pozdrav svima. Kako će se igra vrtiti na mojoj konfiguraciji na 1440x900 rezoluciji, ako netko ima slični ili isti pc da podijeli iskustva :). I da li je 4 gb rama dovoljno, koliko sam vidio trebalo bi biti...?

Hvala!

minimum je 6 gb rama

wes1337 pon 10.8.2015 18:00
Obi Wan kaže...
wes1337 kaže...

Hvala!

minimum je 6 gb rama

Netko je očito pokrenuo i sa 4 tako barem čitam po netu, postao sam tu da vidim iskustva i "naših" ljudi. Tako da taj minimum ne znači ništa. U biti je nebitno jer sutra uzimam još 4 gb. Ali ako ima tko da igra sa 4 GB neka napiše tu da ljudi mogu dobit ideju kako će to ići.

Obi Wan čet 13.8.2015 17:11
IvanDado kaže...

Ljudi imam jedno pitanje.Ako zapocnem new game dali ce mi se izbrisat saveovi?I ako da,je li moguce nekako ih ipak sacuvat?

moguce ih je sacuvati... nades folder u my documents di je witcher 3 (bar je u mene tako) kopiras i bok. a ako pocnes new game save files ostaju

Hexfire ned 16.8.2015 20:27
narog1205 kaže...

BTW ja jos nisam skupio sve karte. Imam problem da nadjem Lamberta... Ovdje sam procitao (http://gwent-cards.com/gwent-quests/old-pals-gwent-quest/) da se moze naci u Novigrad ili Kaer Morhen, al ja nikako da potrefim... Jesi imao problem mozda sa ovim questom?

Ne znam u kojem si stadiju igre, ali čim imaš quest da ideš u Khaer Morhen tamo napraviš jedan quest sa Lambertom i nakon toga ga možeš pronaći u fortessu za gwent.

Ja jedino od Thalera nisam dobio kartu i nemam blage što je trebalo. Od 3-4 puta koje sam ga susreo ni jednom nije bilo opcije da odigram gwent s njim.

Obi Wan ned 16.8.2015 21:07
Hexfire kaže...
narog1205 kaže...

BTW ja jos nisam skupio sve karte. Imam problem da nadjem Lamberta... Ovdje sam procitao (http://gwent-cards.com/gwent-quests/old-pals-gwent-quest/) da se moze naci u Novigrad ili Kaer Morhen, al ja nikako da potrefim... Jesi imao problem mozda sa ovim questom?

Ne znam u kojem si stadiju igre, ali čim imaš quest da ideš u Khaer Morhen tamo napraviš jedan quest sa Lambertom i nakon toga ga možeš pronaći u fortessu za gwent.

Ja jedino od Thalera nisam dobio kartu i nemam blage što je trebalo. Od 3-4 puta koje sam ga susreo ni jednom nije bilo opcije da odigram gwent s njim.

skupio sam sve karte

sto se tice lamberta, njega odmah kad zavrsis onaj njegov quest uhvatis i zaigras gwent. thalera isto tako, mada se preporuca da prije susreta sa thalerom odigras sa ekipom prije njega (zoltan, roche i njo netko ja mislim). ako nisi tada onda je on tamo u seven cats in pa mozes tamo bacit partiju s njim

boxer pon 17.8.2015 02:37
wes1337 kaže...
Obi Wan kaže...
wes1337 kaže...

Hvala!

minimum je 6 gb rama

Netko je očito pokrenuo i sa 4 tako barem čitam po netu, postao sam tu da vidim iskustva i "naših" ljudi. Tako da taj minimum ne znači ništa. U biti je nebitno jer sutra uzimam još 4 gb. Ali ako ima tko da igra sa 4 GB neka napiše tu da ljudi mogu dobit ideju kako će to ići.

Dovoljno je 4 GB rama, mada je poželjno imati više. Meni radi bez problema na 4GB rama, čak povremeno snimam i gameplay.

Hexfire pon 17.8.2015 06:58
Obi Wan kaže...

skupio sam sve karte

sto se tice lamberta, njega odmah kad zavrsis onaj njegov quest uhvatis i zaigras gwent. thalera isto tako, mada se preporuca da prije susreta sa thalerom odigras sa ekipom prije njega (zoltan, roche i njo netko ja mislim). ako nisi tada onda je on tamo u seven cats in pa mozes tamo bacit partiju s njim

Znam da je u Seven cats, ali nemam opcije za razgovor sa njime. Nije mi toliko bitno jer sam onaj glavni turnir odavno riješio, ali opet je pomalo razočaravajuće.

Obi Wan pon 17.8.2015 16:58
Hexfire kaže...
Obi Wan kaže...

skupio sam sve karte

Znam da je u Seven cats, ali nemam opcije za razgovor sa njime. Nije mi toliko bitno jer sam onaj glavni turnir odavno riješio, ali opet je pomalo razočaravajuće.

da znas kakvu kartu daje bilo bi te briga :p

Obi Wan pon 17.8.2015 22:32
windir_zg kaže...

Na GOG-u je DLC dostupan za skinut.

edit: treba skinuti i dodatnih 2gb novog patcha. piše da je verzija 1.08 ali je novija verzija

ima li kakvih novosti po pitanju popravljanja bugovitih questova? ponajvise onih koji su prije radili ali nakon novog patcha ne rade kao npr oni statue questovi sa triss