apex13leo pet 31.7.2015 16:46
Comi123 kaže...

Koliko igra radi bolje na Windows 10 nego na 7 ako moze u FPS-u?

meni osobno radi osobno puno bolje, obje grafe su zalockane skoro na 95-98% usage i osjetno gladje radi. u novigradu nepada ispod 60 fps prije sam imao i po 45-50. (svi settings-i su maxani i imam hairworks on)

doktor1 pet 31.7.2015 17:46

The Witcher 3: Wild Hunt – Patch 1.08 Changelog

PERFORMANCE:

• Overall improvements to performance, including some issues that may have been caused by 1.07.

UI:

• Fixes an issue where part of the Kaer Morhen map would not display properly.

GAMEPLAY:

• Fixes a rare issue where items would disappear from the stash.
  • Fixes a very rare issue which would cause Geralt to get stuck when trying to run.
  • The interaction pop-up will no longer appear on lootable objects that are empty.
  • Fixes an occasional glitch in one of the dwarf combat animations.
  • Heads chopped off during finishers will no longer disappear.
  • "Players can perform a roll just before landing to significantly reduce the damage caused by falling.
  • We've added a tutorial pop-up window explaining this to make it clearer."
  • In patch 1.07, the level requirements for certain items were scaled up, leaving some players stuck with only unusable gear. With patch 1.08, we are introducing the Wolven Hour potion. This potion will be available in everyone's inventory once they install the patch. It will reduce level requirements on all gear for a period of one hour. This will give players time to level up or find alternative equipment using the gear that was available to them in patch 1.05 but became unusable after patch 1.07. After one hour, the potion's effects will cease and the requirements for all gear will revert to their original, pre-potion values.
  • Fixes an issue where players were unable to compare their items with ones sold by merchants.

ACHIEVEMENTS:

• Players will now be able to complete the Card Collector achievement.
  • Achievements are now working properly again and will be unlocked if players meet their requirements after installing this patch (PC version).

GRAPHICS:

• Fixes an issue where interiors would sometimes not display properly on the minimap.
  • Fixes an issue where certain world elements would sometimes be missing and noticeable visual glitches would be present while in Novigrad.

QUEST:

• Fixes an issue where players were unable to finish the "It Takes Three to Tango" quest, even though they had obtained wine at the Kingfisher.
  • Fixes an issue where Geralt would sometimes die after traveling to Velen in the quest "Something Ends, Something Begins."
  • The entrance to the area where the Sunstone is obtained will no longer be blocked off if the player exits it prematurely during "The Sunstone" quest.
  • Fixes an issue where players were unable to complete the "Get Junior" quest on certain occasions.
  • Fixes an issue where players were unable to finish the "Scavenger Hunt: Viper School Gear" quest due to a closed gate.
  • Fixes an issue where some players were unable to investigate rooms during the "Family Matters" quest, effectively blocking their progression.
  • Fixes an issue where players were unable to finish the "Hey, You Wanna Look at my Stuff?" quest.
  • Fixes an issue where players were unable to talk to Roche during the "An Eye for an Eye" quest.
  • Fixes an issue where Roche would stay at his camp instead of going to the Oxenfurt Bridge in the "Get Junior" quest.
  • Fixes an issue where, under certain circumstances, Yennefer would not appear in Oxenfurt during the "The Great Escape" quest.
  • Drowners will have a harder time killing Nidas during the "Black Pearl" quest.
  • Fixes an issue which led to an infinite loading screen during the "To Bait a Forktail..." quest under certain circumstances.
  • Fixes a rare issue where the basement was locked during the "King's Gambit" quest.
  • Fixes an issue where players were unable to free the merchant during the Person in Distress event in the Claywich area.
  • The trolls at the Circle of Elements will no longer attack Geralt if he opts for a peaceful resolution.
  • Fixes an issue where players were unable to talk to Roche during the "Brothers in Arms" quest.
  • Fixes an issue where Zoltan's card was unobtainable.

GENERAL:

• Preparatory features paving the way for the introduction of New Game + in the future.
  • _____________

Još malo pa je igra gotova i spremna za izlazak

MasterG pet 31.7.2015 18:04
doktor1 kaže...

GAMEPLAY:

• Fixes a rare issue where items would disappear from the stash.

na ovome sam izgubio ukupno barem 20 greater runestones i glyphsa (još sam neko vrijeme mislo da sam lud) pa se moralo kupiti i trošiti pare XD

MasterG pet 31.7.2015 19:51

Evo i ja završio igru. Dakle bez ikakvih nedoumica mogu slobodno reći da mi je to najdraža i najbolja igra koju sam ikada igrao. Nakon 5 dana 6 sati i 17 min odigrao sam 90% upitnika na mapi (ostali su mi oni smuglers' cache u Skellige Isles, jer mi se fakat neda plovit po moru i borit se sa sirenama non stop i ronit po chestove i ponavljat to 50 puta, taj dio igre nema nikakvog smisla)...od Gwent karata sam skupio gotovo sve, dakle one missable koje nisam kupio na početku u White Orchardu sam popuš**...ali kaj je tu je...taj gwent je nešto brutalno zabavno, proveo sam valjda ukupno 10h samo na igranje gwenta XD.

Na kraju sam došao do 34lvl i imam mastercrafted Feline armor i silver sword, dok mi je steel sword mastercrafted Griffin sword. Slučajno je tako ispalo da sam sa negdje 27lvl krenuo u pohod na main quest, a tamo se svako malo dobivaju abnormalne količine EXP (mislim da je prosjek po questu 900EXP) pa sam došao do 34lvl u roku od valjda 2h.

Što se tiče mojeg kraja i mojeg Geralt builta, možete pogledati u videima dolje.

Ukratko taman mi je ispalo što sam i htio (bez planiranja ili gledanja na internet)...Ciri je postala witcher, Geralt živi tihi život sa Yennefer, Dijkstra je 2m ispod zemlje kao i onaj luđak Radovid.

Sve u svemu...jedno brutalno lijepo iskustvo :)

Moj ending - SPOILER ALERT

Moj Geralt

boxer pet 31.7.2015 22:59
MasterG kaže...

Evo i ja završio igru. Dakle bez ikakvih nedoumica mogu slobodno reći da mi je to najdraža i najbolja igra koju sam ikada igrao. Nakon 5 dana 6 sati i 17 min odigrao sam 90% upitnika na mapi (ostali su mi oni smuglers' cache u Skellige Isles, jer mi se fakat neda plovit po moru i borit se sa sirenama non stop i ronit po chestove i ponavljat to 50 puta, taj dio igre nema nikakvog smisla)...od Gwent karata sam skupio gotovo sve, dakle one missable koje nisam kupio na početku u White Orchardu sam popuš**...ali kaj je tu je...taj gwent je nešto brutalno zabavno, proveo sam valjda ukupno 10h samo na igranje gwenta XD.

Na kraju sam došao do 34lvl i imam mastercrafted Feline armor i silver sword, dok mi je steel sword mastercrafted Griffin sword. Slučajno je tako ispalo da sam sa negdje 27lvl krenuo u pohod na main quest, a tamo se svako malo dobivaju abnormalne količine EXP (mislim da je prosjek po questu 900EXP) pa sam došao do 34lvl u roku od valjda 2h.

Što se tiče mojeg kraja i mojeg Geralt builta, možete pogledati u videima dolje.

Ukratko taman mi je ispalo što sam i htio (bez planiranja ili gledanja na internet)...Ciri je postala witcher, Geralt živi tihi život sa Yennefer, Dijkstra je 2m ispod zemlje kao i onaj luđak Radovid.

Sve u svemu...jedno brutalno lijepo iskustvo :)

Moj ending - SPOILER ALERT

Moj Geralt

Da li za snimanje koristiš Playstv ili AMD GE koji u sebi ima ugrađen playstv?

AMD GE mi ne želi snimati Witchera, iako ga uredno prepoznaje, prati vrijeme igranja, RP, otpimizacija itd.

MasterG pet 31.7.2015 23:03

Raptr ilitiga AMD Gaming Evolved...snima sve što igram i kasnije ako hoću zadržim ili odmah obrišem. Nikad problema nisam imao, nikakvi padovi u performansama, prejednostavno za koristit i za uplodat...topla preporuka.

Hm jesi updejtao AMD GE na najnoviji? Probaj uninstall i skini sa službene stranice novu verziju.

boxer sub 1.8.2015 18:50
MasterG kaže...

Raptr ilitiga AMD Gaming Evolved...snima sve što igram i kasnije ako hoću zadržim ili odmah obrišem. Nikad problema nisam imao, nikakvi padovi u performansama, prejednostavno za koristit i za uplodat...topla preporuka.

Hm jesi updejtao AMD GE na najnoviji? Probaj uninstall i skini sa službene stranice novu verziju.

Pa sa svaki novim driverom dolazi i AMD GE koji sam ponovno instalirao kada sam instalirao 15.7.1 drivere.

Mogu probati potpuno deinstalirati pa ponovno instalirati drivere i AMD GE, ali čudno je da radi u Diablu a u Witcheru ne radi.

Hexfire ned 2.8.2015 08:01
Obi Wan kaže...

nazalost jos uvik nisu popravili misteriozno nestajanje glyphova kada ih izvadis iz armora... propala mi 4 greater quen glypha :(

Nisam imao nikakvih problema sa time. Možda si ih vadio preko "remove upgrade" opcije pa su uništeni?

skank666 ned 2.8.2015 11:27
boxer kaže...
MasterG kaže...

Pa sa svaki novim driverom dolazi i AMD GE koji sam ponovno instalirao kada sam instalirao 15.7.1 drivere.

Mogu probati potpuno deinstalirati pa ponovno instalirati drivere i AMD GE, ali čudno je da radi u Diablu a u Witcheru ne radi.

Ako imaš win 10 probaj sa njegovim ugrađenim programom... Super radi i ne nametljiv je.

Obi Wan pon 3.8.2015 20:24
Hexfire kaže...
Obi Wan kaže...

nazalost jos uvik nisu popravili misteriozno nestajanje glyphova kada ih izvadis iz armora... propala mi 4 greater quen glypha :(

Nisam imao nikakvih problema sa time. Možda si ih vadio preko "remove upgrade" opcije pa su uništeni?

tako je, u pravu si... a nista, drugi put obratit vise paznje

Krx pon 3.8.2015 23:08

Drugi playtrough, Death March težina,

Quest: Wandering in the Dark -> Follow the Wild Hunt's warrirors.

Jel ima netko savjet kako na prijeći onaj dio

kad moram štitit Keiru od Wild Hunt pasa, dok ona zatvara tri portala?

Suggested level je 6, ja sam level 7 i meni ih nije problem zatuć,
no monsteri kod 2. portala oneshottaju Keiru što god napravio.

Jedan njihov zamah i Keira ostane bez cijelog lajfa i game over.

Probao stajat ispred, iza, sa strane, stavit ulje, zaletat se u mraz, mijenjat signeove,

no štogod napravio jedan se provuče i bam - ode Keira.

Znam da mogu smanjit težinu no to onda nije to :)

Butcher uto 4.8.2015 17:53
Krx kaže...

Drugi playtrough, Death March težina,

Quest: Wandering in the Dark -> Follow the Wild Hunt's warrirors.

Jel ima netko savjet kako na prijeći onaj dio

kad moram štitit Keiru od Wild Hunt pasa, dok ona zatvara tri portala?

Suggested level je 6, ja sam level 7 i meni ih nije problem zatuć,
no monsteri kod 2. portala oneshottaju Keiru što god napravio.

Jedan njihov zamah i Keira ostane bez cijelog lajfa i game over.

Probao stajat ispred, iza, sa strane, stavit ulje, zaletat se u mraz, mijenjat signeove,

no štogod napravio jedan se provuče i bam - ode Keira.

Znam da mogu smanjit težinu no to onda nije to :)

Ja sam to nedavno prošel isto na Death March, bil sam lvl 5 i riješil sam ih sa igni melt armor sam tak nisu je ni taknuli.

Wack pet 7.8.2015 15:32
axos kaže...

Što mislite o ovom videu?

https://www.youtube.com/watch?v=bX_WePhiYHE

Iako mnogi govore da nije bilo dowgradea igre meni izgleda da je jasno vidljiv.

Da budem iskren potpuno mi je svejedno,uzivao sam u igri i uzivao bi i da je jos losija bila grafika,iako kada sam cuo to tek prije igranja i izlaska igre bio sam razocaran,ali nakon evo 171 sat igranja potpuno sam zaboravio na taj downgrade ako ga je i bilo.

Almin94 pet 7.8.2015 15:44
Wack kaže...
axos kaže...

Da budem iskren potpuno mi je svejedno,uzivao sam u igri i uzivao bi i da je jos losija bila grafika,iako kada sam cuo to tek prije igranja i izlaska igre bio sam razocaran,ali nakon evo 171 sat igranja potpuno sam zaboravio na taj downgrade ako ga je i bilo.

Ma kakav downgrade, samo su doradili igru do sada, tonovi nisu toliko "drecavi" kao na previewu. Igra najbolje izgleda od bilo koje igre do sada. :)

axos pet 7.8.2015 16:34
Almin94 kaže...
Wack kaže...
axos kaže...

Ma kakav downgrade, samo su doradili igru do sada, tonovi nisu toliko "drecavi" kao na previewu. Igra najbolje izgleda od bilo koje igre do sada. :)

Meni izgleda neusporedivo bolje ne demou. Više detalja. Pogotovo trava i stabla. A to da sam sve jedno uživao... Pa uživao bi i da je u rangu witchera 1.