The Elder Scrolls: Online

Jel ovo funboy topic ili što ?? Ako je mičem se , ako ne , stavljam svoje mišljenje i mišljenje drugih ljudi koji su probali igru.. a nije im se svidjela. Liži se s funboyevima preko skype ili nečeg, ovdje smo da objektivno pišemo i o mnogobrojnim manama igre.
Zar nisi rekao da vise neces spamati temu? U cemu je problem? Nemas nista konstruktivno za reci i samo flejmas... a koliko si objektivan govori to sto stavljas tuđa misljenja... ne treba nam niciji glasnogovornik!

Jel ovo funboy topic ili što ?? Ako je mičem se , ako ne , stavljam svoje mišljenje i mišljenje drugih ljudi koji su probali igru.. a nije im se svidjela. Liži se s funboyevima preko skype ili nečeg, ovdje smo da objektivno pišemo i o mnogobrojnim manama igre.
Zar nisi rekao da vise neces spamati temu? U cemu je problem? Nemas nista konstruktivno za reci i samo flejmas... a koliko si objektivan govori to sto stavljas tuđa misljenja... ne treba nam niciji glasnogovornik!
A koji si ti qurac ovdje da govoriš što treba što ne. Prenosim vam mišljenja igrača s drugih foruma. Neznam u čemu je problem ?
Koliko imaš godina? 10, možda 12?
I moji prijatelji igraju i vole ovu igru pa ne prenosim njihova mišljenja.
A joj, kako jadno

Je ovo je veliki i teški fanboy topic. Svi smo ovdje zadrti fanovi serijala i ližemo mu noge. Stoga nestani iz topica, kako si sam rekao da budeš :)

Je ovo je veliki i teški fanboy topic. Svi smo ovdje zadrti fanovi serijala i ližemo mu noge. Stoga nestani iz topica, kako si sam rekao da budeš :)
Naravno da ću nestati, kad ja to budem htio, a ne kad mi ti kažeš. Uživajte i dalje u poluproizvodu , pišite bajke i lažite ostale forumaše.

Jesu li popravili što combat ili je ostao isti kakav je bio pri izlasku igre?
Hvala.
Na što točno misliš?
Jel' još uvijek melee combat animacije mašu po zraku, 2 dodge-a iscrpe svu staminu, jel i dalje Destro štap najjači itd.
Deni , naravno da se to ne popravlja. Takav combat je u ovoj igri, oni to ne misle ispraviti. Takva je mehanika.... Ali to od ovih bilmeza nikad nećeš ćuti , oni će ti reći da je combat ok...

Danas smak svjeta , ali sve ce biti bolje kad se svjet vrati hahaha.
Ovaj lik sto se trudi da mene i jos neke ljude ovjde uvjeri kako igra nevalja je bas sinpa, ima ova igra svojih mana, ali kad se covjeku nesto svidi mane se toleriraju, nesto slicno kao i sa zenama .

Jesu li popravili što combat ili je ostao isti kakav je bio pri izlasku igre?
Hvala.
Na što točno misliš?
Jel' još uvijek melee combat animacije mašu po zraku, 2 dodge-a iscrpe svu staminu, jel i dalje Destro štap najjači itd.
Combat po meni je jedna od slabijih karika u igri, za destro nemam pojma jer nisam igrao s tim oružjem. To mahanje po zraku nisam osobno primjetio. Dodge brzo troši staminu što je balansirano u igri. Osobno meni smeta spor odaziv castanja skillova na što su devovi obratili pažnju i imaju planove za riješiti taj problem. Isti mi samo smeta u pvp.u.

Pao je i mount .
Iako sam si reako da necu pvpat prije nego dingnem 50 nisam izdrzao i upao sam u Cyrodiil, koja ludnica je to, predobro nesto, najjace mi je kad naletis na 100 crvenih ili plavih, ili i na jedne i na druge hehehehe. Pvp stvara ovisnost...

Može tebi igra bit super, u to ne sumnjam. Samo upozoravam ljude koji je nikad nisu igrali da je igra popriličan fail.. jedan od većih u ovoj godini. Zato me boli kiki što ti i par ljudi izmišljate priče kako je igra predobra, ovo ili ono. .... Nauči se prvo što je kvalitetna igra a onda mi se možeš obratit. Do tada o d j e b a u z e n.....
Gle kak je balonja jak preko tipkovnice a i vidim da si vrhunski expert o MMO-u u kojem si došao do "visokog" levela 35 ... ... I da dok si ti bio u lijevom tatinom testisu moji frendovi i ja smo igrali MMO-ove tako da vjerovatno nakon 20 godina igranja
postoji mala mogućnost da znamo ocijeniti igru koju zajedno igramo. No naravno ti si bogomdani expert kojem je dovoljno lvl 35 u jednom MMO-u a mi ostali smo svi retardi i ne vidimo da je igra fail .... koji si ti "specijalac" ...

Imao sam izvidnicku misiju na dalekom sjeveru, sreo poznatu ekupu, nisam provjeravao lansira li div u svemir . Malo dalje sretnem cara, to je ovaj lik na slici, neizgleda bas carski
, i pridruzim se njegovoj osobnoj gardi s kojom sam malo harao duboko u neprijateljskom teritoriju. Na zadnjoj slici sam s novim bowom i shoulderima koje sam zaradio na ratistu, ovaj sexy helm je helm of the night mother, fora
.

Može tebi igra bit super, u to ne sumnjam. Samo upozoravam ljude koji je nikad nisu igrali da je igra popriličan fail.. jedan od većih u ovoj godini. Zato me boli kiki što ti i par ljudi izmišljate priče kako je igra predobra, ovo ili ono. .... Nauči se prvo što je kvalitetna igra a onda mi se možeš obratit. Do tada o d j e b a u z e n.....
Gle kak je balonja jak preko tipkovnice a i vidim da si vrhunski expert o MMO-u u kojem si došao do "visokog" levela 35 ... ... I da dok si ti bio u lijevom tatinom testisu moji frendovi i ja smo igrali MMO-ove tako da vjerovatno nakon 20 godina igranja
postoji mala mogućnost da znamo ocijeniti igru koju zajedno igramo. No naravno ti si bogomdani expert kojem je dovoljno lvl 35 u jednom MMO-u a mi ostali smo svi retardi i ne vidimo da je igra fail .... koji si ti "specijalac" ...
Balonja je vjerovatno 10 tak godina stariji od tebe i od tvoje ekipice. Naravno da je 2 - 3 tjedna igranja dovoljno da ocjenim kakva mi je igra. Uživaj....... igra je revolucija....

Balonja je vjerovatno 10 tak godina stariji od tebe i od tvoje ekipice. Naravno da je 2 - 3 tjedna igranja dovoljno da ocjenim kakva mi je igra. Uživaj....... igra je revolucija....
Nakon svega napisanog, zašto pratiš ovu temu?
Daj prosvijetli nas, molim te!

Ima zabrana neka ??
Prosvijetli me...

Jel ima kakvih naznaka da ce biti uskoro B2P?

Tesko da bude B2P/F2P u skoroj buducnosti... Trenutno imaju preko 700k pretplatnika.

Ima zabrana neka ??
Prosvijetli me...
Oh, pa bilo bi dobro da je uvedu ako već ne postoji :)
Znatiželjan sam, možda te vodi neka mračna sila u ovaj dio foruma.
Očito je jača od tebe, imaš potrebu držati predavanja ili kako naš narod kaže: soliti pamet! :)
Čak si nedavno napisao: Oprostite , više ne spammam temu!
Znači, osim šta soliš pamet, vrijeđaš, još se i ne držiš svoje riječi!? :)
The End

Ja neznam odkud informacija o 700 k pretplatnika. Ovo je post sa reddita ... ili opet vrijeđam ili izmišljam.....
Since opening day 4.4.14, it has dropped significantly. The starter cities were almost unplayable, now they are almost a ghost town with maybe a dozen here or there.
Prob they got around 600-700k subscribers. Considering how many have stopped playing (from my point of view), on 5/4/14, it will be around 200k, or around 30% of what it was day 1.
Month 2, 6/4/14, will probably be roughly the same and it should stabilize around 50k.
Things might change between now and then, but with so many game breaking bugs (bank bug, progress limiting quest bugs) and content that seems tiresome (endless war pvp), small dungeons (where everybody sits on end boss), etc. don't expect much.
With the release of the adventure zones, and if they start releasing content on a monthly basis, they might get things to reverse.
So its up to them where things go from here.
Ali dobro , ovo su isto nagađanja....

Ja neznam odkud informacija o 700 k pretplatnika. Ovo je post sa reddita ... ili opet vrijeđam ili izmišljam.....
http://www.eurogamer.net/articles/2014-07-18-elder-scrolls-online-has-775-000-subscribers-report

Ne znam koliko ljudi igra igru atm, ali ja ni na jednom world boos ili dark anchor nisam cekao duze od 5 minuta dok netko nije naisao, za istance isto tako, tenkam pa je malo lakse, ali za 3-4 minute se skupi grupa u zone chatu, ova igra se definitivno igra.

Dobio sam 20 000 za ratne zasluge , bas fora.

Hmmm onda znači da imaš barem šezdesetak godina , no nema veze sad to ..nego .tebi je trebalo 2-3 tjedna igranja do lvla 35? Osim ako nisi gurao sve 4 klase onda je to malo čudno ..no ni to nije bitno.
Bitno je da nisi ni pipnuo u tih 35 levela end game , niti PvP niti Instance niti Trailse ..Ciirodyl na max levelu ..Craglorn općenito.. .. I ako ti misliš da bi tebe , neki novi naši potencijalni igrači, trebali slušat a nas koji smo već dugo VR12
i koji smo probali i još uvijek igramo SVE aspekte igre ne , onda ti iskreno više nemam kaj za reć.Ne želim se svađat , niti te vrijeđati samo želim drugima reći svoje mišljenje o igri a na njima je da odluče jel je
žele igrat ili ne..
Uživaj i ti ...

Kako je dobro kad se netko nicim izazvan u sred ince pretvori u vukodlaka i pocne skakati okolo, svaki put mi izmami smjesak na lice .

Zaspem nakon tenkanja par instanci, da bih sutra u akciji kao rogue pokupio vampirism i dan nakon toga postao vampire mage. E to je dobar razvoj lika u mmo/rpg.

ako me možete dodat u gild in game ime mi je ivanmatijasec1

ako me možete dodat u gild in game ime mi je ivanmatijasec1
Maštovito ime :)

Gdje mogu nabaviti igru? I dal ise moze igrati besplatno.

Gdje mogu nabaviti igru? I dal ise moze igrati besplatno.

kakvo je stanju u igri? ima kakvih novosti opcenito i tak.razmiljam da mozda opet krenem....