The Elder Scrolls: Online

pa botovi su bili počišćeni u roku 3 tjedna od izlaska igre, zadnji gold seller mail sam dobio prije 2 tjedna, a bota nisam vidio...........
Manje se bavi yubitubijem, a više pitaj ljude koji acctualy igraju igru.

A vi ESO fanovi stvarno ste najnad.kanija skupina ikad viđena. Ne d'o bog da nešto imalo negativno kažem o igri, makar i u kontekstu nove i pozitivne vijesti, odmah trojica skaču.
Igra naravno nema botova, intervju sa glavnim dizajnerom je izmišljen od hejtera itd.
Sve je apsolutno savršeno u igri, nema "nikih" problema.Pozz.

A vi ESO fanovi stvarno ste najnad.kanija skupina ikad viđena. Ne d'o bog da nešto imalo negativno kažem o igri, makar i u kontekstu nove i pozitivne vijesti, odmah trojica skaču.
Igra naravno nema botova, intervju sa glavnim dizajnerom je izmišljen od hejtera itd.
Sve je apsolutno savršeno u igri, nema "nikih" problema.Pozz.
Znaci, ti si hejter?

Ja igram, i mogu reći da gold sellera skoro i nema, ali botova majko mila...Kako questam kroz neke dijelove, samo vidim vlakiće po 4-5 botova imenima npr "jfahuighsdudf" i sličnima stoje jedni na drugima na točno određenim mjestima i čekaju spawnanje matsa ili mobova. I to samo oni kojih ima po nekoliko na istom mjestu, dakle ni ne računam potencijalne solo botove. Na nekim mjestima je skoro nemoguće ubiti quest mobove jer ih ovi počiste.

Di mogu najeftinije kupit igru ?

ovi hejteri gore će bi dati đabalesku...
kinguin.net

nek me neko doda u igri da mi malo pokaze neke stvari prvi put sa u masovki tak da .... user ID mArkoman

Znate kaj je najzanimljivije? O samoj igri nitko nis ni ne pise nego odgovore na nesto sto mi "hejteri" napisemo.
Toliko svi u ovoj igri uzivate, deseci vas aktivno ju igrate i jedva cekate podijelit medjusobno kakve ste sve avanture prosli u njoj.
Jbt kad me nesto zanima o ESO mogu procitat sve i svuda samo ne u ESO temi na bug forumu, a kad nesto i napisem ili pitam flaga me se ko hejtera i sva rasprava krece u tom smjeru.

Mozda ljude nije briga za forume, zive, igraju i nemaju potrebu nesto napisati jer ce ih vecina ishejtat :)

I used to be an ESO player, then i went to BUG forum...

Igra me ugodno iznenadila količinom odluka koje se moraju donesti razbacanim u razne questove. Iako mi se čini da nemaju gotovo nikakav utjecaj ili ga ja jako rijetko primjetim, ipak sam se barem 20ak puta do sada pravo zamislio sto napraviti. Vagao koja strana bi mogla biti u pravu i ono pokusavao rijesiti neke odluke razumom a ne srcem. većina ih nije komplicirana za odlučiti ali za neke baš moram zaviriti u svoja morala načela :) Uglavnom ovo mi je jako pozitivan dio igre i baš mi se sviđa što malo malo stanem i razmislim o svemu što se dogodilo da bi mogao donesti neku odluku. Naravno za ovo treba pratiti lore i čitati/slušati questove da bi mogli ovake odluke i donesti a da nisu random tipa. 9/10 za taj dio samo zato što u većini slučajeva odluka nema utjecaj na daljni dio igre. A onda opet tako je nekako i realno da bude. Ipak imam par itema u inv koje sam dobio zahvaljujuci tim odlukama.. tipa neku kriglu s dušama koje nisam htio uništiti, pa dok ju sada pijem čuju se vapaju duša i tak...

I used to be an ESO player, then i went to BUG forum...
Neznam što ovo znači. Ne igraš ESO zato što su hejteri na bug forumu ?

Naravno da igram... poruka je samo odgovor na tok rasprave koja se vodi u ovoj temi... you get the point?

17€ danas samo ako se ne varam. summer sale!
http://www.kinguin.net/category/5371/the-elder-scrolls-online-30-days-digital-download/

razmiljam da mozda probam igru.tih stotinjak kn mi je ko 1 vikend vani pa cak i da mi se ne svidi,nakon mj dana, prezivjet cu....zanima me kako je na max lvl,sto se ima za radit (jesam guglao sam ,ali ovako iz prve ruke ), i dal ima za birat neki server ili svejedno di sta napravim ?
nekak mi se najvise svida melle, DK 2h/1h+stit ili bow ...
pa neki komentar/savjet. thx
itko?

S obzirom da me vec dosta ljudi pitalo, a vidim da i puno ljudi trazi, samo da znate postoji hrvatski guild, sa cca 25 clanova, i nas nekolicina koji igramo od bete, guild se zove Huravat Ehillaku (daggerfall covernant) kao i nekadasnja wow hr guilda sa Kor`ghall-a, ekipa se sve vise i vise skuplja, imamo svoj TS kanal.
Guild je casual(ima i pvp ekipe i pve), za gust i zajebanciju, s time da imamo u planu i nes ozbiljnije :))
Ukoliko nam se zelite pridruziti (neovisno koja ste frakcija )slobodno me wisp @sohkoi.

razmiljam da mozda probam igru.tih stotinjak kn mi je ko 1 vikend vani pa cak i da mi se ne svidi,nakon mj dana, prezivjet cu....zanima me kako je na max lvl,sto se ima za radit (jesam guglao sam ,ali ovako iz prve ruke ), i dal ima za birat neki server ili svejedno di sta napravim ?
nekak mi se najvise svida melle, DK 2h/1h+stit ili bow ...
pa neki komentar/savjet. thx
itko?
evo cekam pa kad netko naleti slobodno nek napise nesto. thx

1. igraj ono sta zelis, uvjek ispadne najbolje, a kasnije se mozes predomislit promjenit, respecat, opce nije frka..
2. svi smo na istom serveru, europa, ali mozes birat frakcije, nas 30-tak u guildu smo ti daggerfall covernant, pa ako zelis slobodno dodjes i javis se @sohkoi ingame, il mi mail posaljes na isto ime, pa cu te inv, i koju god frakciju izaberes nemoras se bojat neces nista propustit, jer nakon 49 lev kad dobijes veteran 1, ides na podrucja od drugih frakcija pa ti na isto dodje

stavio sam da se skida,pa jos malo razmislit pa mozda vec sutra ubodem. samo mi reci kako bi to islio na mojoj konfi,dal bi bio pristojan fps. thx
ako pocnem javim se u igri - vjerojatno - DK - reguard - kao tank

di ti pise koju konfu imas ?:P

ima pod moj PC

ima pod moj PC
raditi ce pristojno :)

Dobar je ovaj ESO, igram kao Khajiit Nightblade, uzivancija.

Vidiš kako možeš uživati u outdatet naslovu. Samo kad se hoće , može se.

Vi ste mi najjači kaj guglate i gledate yubitu a uopće ne igrate j3benu igru i onda dodjete k3njat na forum . Ja sam vet 7 i vidio sam mozda desetak botovaa
dobio par gold seller mailova i par puta vidio iste u zone chatu ...i to je bilo to . Igra nije savršena , no meni daleko najzabavniji MMO sa PVP end gameom nakon DAOCA i WAR-a.
Igram sa nekoliko frendova i zabavljamo se super mada je izmedju nas dosta velika razlika u levelima igramo skupa i questamo u PVP zoni što je napeto jer nas uvijek mogu
genkat drugi igrači.Igra ima bugova i abjuzera i svega ostalog što ide uz takvu igretinu... no vrijedi 22 eura sa 30 dana playa... U 30 dana se točno može vidjet dali ti igra "leži" ili ne ..
Ja sam isto odigrao betu i rekao da nema šanse da to kupim , no nakon što me frend nagovorio da uzmem nije mi žao ni kune i uživam u svakoj minuti igre , no to sam ja ..
Vi odlučite sami nakon što uložite malo više vremena u igru a ne nakon par videa ili par sati bete ....
Ali vidis,njima ipak uvjek legne 22 eura.A dok igracima neznam bas.

Vidiš kako možeš uživati u outdatet naslovu. Samo kad se hoće , može se.
Outdated wtf?! Igra je sve bolja i bolja sto vise igram, a vidim da dolazi i novi sadrzaj i neke promjene koje ce igru uciniti jos boljom .

ja pauziram dok ne riješe spor cast spellova/skillova

Vi ste mi najjači kaj guglate i gledate yubitu a uopće ne igrate j3benu igru i onda dodjete k3njat na forum . Ja sam vet 7 i vidio sam mozda desetak botovaa
dobio par gold seller mailova i par puta vidio iste u zone chatu ...i to je bilo to . Igra nije savršena , no meni daleko najzabavniji MMO sa PVP end gameom nakon DAOCA i WAR-a.
Igram sa nekoliko frendova i zabavljamo se super mada je izmedju nas dosta velika razlika u levelima igramo skupa i questamo u PVP zoni što je napeto jer nas uvijek mogu
genkat drugi igrači.Igra ima bugova i abjuzera i svega ostalog što ide uz takvu igretinu... no vrijedi 22 eura sa 30 dana playa... U 30 dana se točno može vidjet dali ti igra "leži" ili ne ..
Ja sam isto odigrao betu i rekao da nema šanse da to kupim , no nakon što me frend nagovorio da uzmem nije mi žao ni kune i uživam u svakoj minuti igre , no to sam ja ..
Vi odlučite sami nakon što uložite malo više vremena u igru a ne nakon par videa ili par sati bete ....