Planetside 2

Meni igra radi savrseno. Vrtim se oko 30 fps sa grafickom starom pet godina a load time mi je bil mozda 5 sec pri prebacivanju sa mape na mapu. Sad kad mi je krepal disk moram sve ispocetka slagat FFS!
Inace sam u RedMist outfitu i decki su super.

Ma ja sam u outfitu, XIII,ali slabo igram sada,jer imam
previse posla.Ali nakon ovog patch-a,mogu reci samo pohvale.
Stvarno su popravili igru.

Ups krivi citat

Pozzzz,vidim da je tema dosta mrtva,pa sam mislio
da bi bilo dobro da napisete,koje oruzije je za kojeg
lika dobro.I sta je dobro nadogradjivati.Posto najcesce
igram sa heavy,dosta me nervira ta 2 hitca i mrtav.Pa ako
netko zna kako malo da se ocvrsne lik?

Pozzzz,vidim da je tema dosta mrtva,pa sam mislio
da bi bilo dobro da napisete,koje oruzije je za kojeg
lika dobro.I sta je dobro nadogradjivati.Posto najcesce
igram sa heavy,dosta me nervira ta 2 hitca i mrtav.Pa ako
netko zna kako malo da se ocvrsne lik?
Meni je najvise pomoglo kada sam naucio pravilno koristiti cover. Vecina novih igraca ima
tendenciju da samo izlete na cistinu i onda budu pokoseni prije nego sto stignu trepnut.
CoD kiddies...

Pozz svima , htjeo sam da pitam dali ima neki balkanski outfin na " Ceres " serveru "Vanu " strana ;) hvala ;)

Pozz,ovih dana uzimam novi CPU-FX6300 3.5GHz.a.Pa me zanima,koliki ce mi ovaj CPU donijeti rast performansi uPlanetSideu2?Ostale komponente su pod MOJ PC.HVALA

Pozz,ovih dana uzimam novi CPU-FX6300 3.5GHz.a.Pa me zanima,koliki ce mi ovaj CPU donijeti rast performansi uPlanetSideu2?Ostale komponente su pod MOJ PC.HVALA
Prema ovome što pročitah koristeći svoj zavidan skill guglanja, ako je suditi prema nekim informacijama (npr. igra je optimiziranija nego u vrijeme kada su odgovori na tvoje pitanje postani)... igra bu se ponašala čist oke.
Pretpostavljam da ćeš na nekim med-high detaljima imati 30-tak fps. Grafa bi trebala moći pogurat to.. za proc ne znam. Nisam baš upoznat sa amd-om previše.. Malo potraži po netu pitanja i doživljaje drugih ljudi.
Ne može ti netko iz glave bubnut odgovor na takvo pitanje :P

Mislio sam da ce se netko sa tim procom javiti,koji ce mi moci tocno reci,kako se taj proc ponasa u toj igri.Ali dobro,sigurno ce ici puno polje,nego sto sada radi.

Mislio sam da ce se netko sa tim procom javiti,koji ce mi moci tocno reci,kako se taj proc ponasa u toj igri.Ali dobro,sigurno ce ici puno polje,nego sto sada radi.
a čuj..uzmi u obzir da ovaj ima 6 nekakvih fizičkih jezgri (malo okljaštrenih koliko sam skužio), naspram tvog dvojezgrenog. radi se o novijoj arhitekturi itd. vjerujem da bi trebao moći ostvariti bolje performanse.

uf probao sinoc prvi puta ovo cudo, i sto da kazem ? najkraci opis je "epic" , nikada prije nisam igrao nesto slicno ovome, osjecaj kada na ogromnoj mapi trcis u bitku sa 30-40 drugih ljudi... neprocjenjivo
nazalost osim samoga trcanja u bitku malo toga mi je bilo jasno :D
uzeo sam inzinjera i bacao okolo streljivo te popravljao vozila i one neke mechove , cak sam imao i par killova (uz 20tak+ umiranja :D ) , najcesce bi me od nekuda strefio tenk ili bi sam naletio na grupu od 3-4 neprijatelja...
jedva cekam zaigrati ponovo :)
nick mi je KyleRiggsCro (po liku iz jedne knjige) (z3ko iz AA , vidim da newman igra i ovo :) )

Pa de si zeko!?
Btw meni je maticna na reklamaciji i nem se tak skoro igral. Nekih mjesec dana moram cekat.
Odi na http://redmistoutfit.com/ i prijavi se u outfitt. Decki su super i ako imas pitanja mogu ti pomoci.

evo tu i tamo, nisam vec dugo vremena igrao pucacine pa rekoh da probam, vidjet cu za outfit, na pocetku sam mislio igrati malo solo dok se ne upoznam sa osnovnim mehanizmima...
btw i meni maticna nedavno osla, cekao sam mjesec dana da ju zamjene ovi iz Linksa...
drzim fige da ne cekas dugo kao ja :) pa se vidimo u igri/ts.u

Igrat solo nema smisla.

ma skontao sam , ali igru sam upalio doslovno jedanput, tako da prvo moram pohvatati osnove osnova da ne gnjavim ljude budalastinama

Bas zato imas ljude da ih gnjavis a ne da se mucis solo.
PRvo kaj sam napravil kad sam pokrenul download igre je potraga za klanom.
Prijavil sam se u Outfitt jos mi se igra nije instalirala, ves sam bil na TS od Outfitta i postavljal pitanja.
Zahvaljujuci njima sam u prvom danu igranja pohvatal osnove. Jedini je bed kaj treba igrat da opremis lika i ne smijes sucksat ko ja :)
Ono za svaki kill me ubiju sto puta. Valjda sam most useless player u Outfittu ali se super zabavljam, a da ne pricamo kak se ekipa pro igra.
Imamo po dvije tri grupe i peglamo svi prek TSa. Ima nas recimo 40 online i kad oficir rece idemo tam i tam, svi se portamo uskacemo u transportere i deri.
Iskrcavamo se ekipno, upadamo svih trideset ili cetrdeset od jednom u bazu i gazimo. Predobra shema kad si tak s ekipom gdi imas odreden broj klasa i dobivas heal i ress.

@endymon
A dobt ces neki sitni rast FPSa ali nis spesl.. Npr lega sa i3 ima isti fps kao ja sa fx ( ne znam tocno koji modep im..znam da ga je platio oko 900kn xD )
U velikim domovima s pun kufer ljudi je banana... 15-20fpsa barem meni :( i to cak nebitno jel su postavke ultra il low :D ogromno zerganje je isto u banani 20-25 fpsa...
. za sada jel ... Navodno izlazi patch novi (ima na pbe-u ) i u domeu sam dosao na 70fpsa, ali posto je to pbe nije bilo ljudi tako da ne mogu rec kak ce se ponasat na +100 :(

Znaci djabe 6 jezgri u tom smecu.Ja ne razumijem tu igru sada nista.
Ispada da je moj X2 cak i bolji od tog X6 xDDDD

PS2 je CPU bound igra, znaci jako je ovisna o snazi CPU-a, ali ne u smislu vise jezgri vec frekvencija samog proca i tu bi overclock
trebao malo popravit stvar.

A kakvu maticnu imam,o tom clocku,mogu samo sanjati xD

Pa fx 6300 ide s turbom do 3.8 :D ja sam ga stabilno uspio do 4.0 dotjerat sa svojom prelosom maticnom xD
U igri nisam ni osjetio pomaka u fpsu :) ne isplati se uopce clockat xD
Ak oces da PS2 bolje radi kupi intela jer mnogo bolje radi nego amd :(

Zato što je taj Planetside očajno optimiziran. Ja imam u prosjeku 40-50 fps a igra je toliko trzava da izgubim volju za igranjem.
Koje god postavke da promjenim stalno je trzavo. Čini mi se da su zbog toga izgubili puno igrača. Najavljuju neke patcheve i ne znam
šta, ali bojim se da je voz prošao.

Ja recimo nemam apsolutno nikakvih problema, još od bete. Nadam se da će tako i ostati. Evo upravo danas performance patch pa ćemo vidjet kako im ide ova akcija ''make faster game''.
https://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/pu01-patch-notes-11-12.157453/

Woop woop bit ce sad tesiranja cim kuc dojdem :)
Jel igra go na woodmanu crvene komunjare? Dosadno mi solo xD

Ja recimo nemam apsolutno nikakvih problema, još od bete. Nadam se da će tako i ostati. Evo upravo danas performance patch pa ćemo vidjet kako im ide ova akcija ''make faster game''.
https://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/pu01-patch-notes-11-12.157453/
A nemas problema,jer imas radni takt na 4GHz.a.Dok mi sa 3.2 ili 3.5,imamo problema.Bas me zanima ta optimizacija.Javite dojmove.

Meni na 3,5 GHz i5 sa starom grafickom igra radi savrseno. Nemam 200 fps ali ne trokira i mogu igrat bez beda. Kad napokon kupim graficku ima da se sposerem od performansi.

Vjerojatno u ovoj igri,Intel pokazuje bolje rezultate od AMD-a

mogu rec novi update odlican ! ultra settings FPS 30-40 stabilno i fluidno radi na 48+ bitkama s vecoj bazi :D
Smeta me taj stereotipni SF gdi svi izgledaju isto i stupidno.
Nasel sam si solidan klan i peglam ko veliki sa default weaponom, za poludit koja tlaka.
A gle,nadji mi neku igru ovog stila,u kojoj igras protiv 3 klase odjednom,preko
tisucu igraca na jednom mjestu i na samo jednoj mapi koja je ogromna.Plus,
di su tu ostale mape,na kojih se mozes seliti,bez log out-a.Zato je moje misljenje,
da je igra,sasvim pristojno optimizirana.