Planetside 2

Jel se sta promjenilo jos oko optimizacije?
Ili je ono bilo zadnje optimiziranje?
Ne bih znao reči, meni se i dalje ne želi upaliti.

Malo su popravili fps. Ali jos nije kako bi trebalo bit :)
Vec duze vrime igram. Ali ne konstantno. Ako nemas svoju ekipu nije to to. Samo se zivciras.

Dosta mi je vise WIN 32bit, PlanetSide 2 stalno izbacuje(svakih 20min).
Budem usnimio Win 7 64bit, jel moram uninstalirati igru ili sta trebam raditi da mi se ne izgubi sve postignuto u PS2. Ili samo usnimim win 64bit, bez ponovnog instaliravanja igre. Ne znam tocno, ne zelim si nista izbrisati postignuto u PS2?

Ništa posebno ne trebaš napraviti. Napredak u MMO igrama se pamti na serveru a ne na tvom kompu. Kad se ponovno ulogiraš u svoj account sve bi trebalo biti kao i prije.

Ništa posebno ne trebaš napraviti. Napredak u MMO igrama se pamti na serveru a ne na tvom kompu. Kad se ponovno ulogiraš u svoj account sve bi trebalo biti kao i prije.
Mislio sam radi instalacije, sigurno se neki file ili nesto usnimilo u c:(makar ja nisam usnimio igru u c:) gdje su win, i kad instaliram win 64bit sve ce se naravno izbrisati iz c:.
Nisam siguran jel PS2 usnimi neke file u c: ili ne, pa da mi kasnije nece raditi?

Morat ćeš ponovo sve skinuti, ali napredak u igri će biti zabilježen na serveru, te ćeš samo nastaviti kad se ulogiraš. Naravno, prije svega trebaš skinuti downloader/installer i skinuti igru. Možda postoji cijeli install file, ali za to ne znam.

Probaj eventualno nakon reinstalacije Windowsa ručno pokrenuti LaunchPad.exe ili PlanetSide2.exe. Možda launcher sam prepozna da instalacija nije potpuna i popravi ju bez da moraš ponovno sve skidati.

Evo proradilo na b.netu opet, patch od 8 giga...

Pozz,jel igra tko iz squad-a XII?
Jer danas sam poslao friend request
Kerber
S1mp1
fajw5
SnoopyCro
Ali nisam dobio odgovor.Ako jos tko je online,
nek me doda na buddy listu.
Nick-crnamamba

Možda ti je bolje da se javiš direktno na njihov PS forum.

e ak neko igra na woodman serveru neko mi posalje pm da mogu igrat sa nekim

igram sa NC serever miller pa ako ima itko tamo dodajte me nick: ludonnjaCro
dosadno je sam :P

Damn, sve ragrutacije na forumu traže 18+. Niš, regrutiram se za godinu dana.

Igra li tko na Cobaltu? Treba mi gunner za Daltona
Ingame: Dexinjo

Ja igram TR na woodmanu, JuraCro. Pa ako još uvijek igraš...

Pozdrav, imam amd fx 6100, 7750 grafičku i 8 RAM-a. Hoće li mi igra moći raditi dali se nešto promjenilo?

Evo pa vidi:
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Promijenit se može samo na bolje. Vele da će optimizirat igru sad u roku mjesec dana.

Pozzz,vidim da je netko gore napisao da ce raditi na optimizaciji.
I sada evo vidim da su krenuli,da li je gotovo ili se jos radi?
I da li ce moci ovo moje smece vrtiti ovo kako treba sada???

Prije cemo mi doci do novih strojeva nego ce oni optimizirat kak spada.
EDIT:
upravo sam dobio email od PS2 ekipe s novostima da je igra bolje optimizirana...

Istina,svaka cast.Popravili su optimizaciju.
Igra mi sada sasvim dobro radi na low postavkama,
za razliku od prije.Barem 25%bolje performanse sam dobio.

Istina,svaka cast.Popravili su optimizaciju.
Igra mi sada sasvim dobro radi na low postavkama,
za razliku od prije.Barem 25%bolje performanse sam dobio.
Slazem se, sad je cak igrivo i ako bude u slijedecih mjesec dana jos optimiziranja kako je
najavljeno bit ce to jako dobro.

Ja tvrdim da je meni igra bolje radila na i7 920+gtx460 1gb, nego sada sa i7 3770k+hd7970. Pokušavam ne ić na ultra, pa stavim na high i fps mi je u prosjeku niži nego što je to bilo sa starom konfom na high postavkama. mislim da catalysti baš i nisu optimizirani za ovu igru. znao sam da amd piše lošije drivere, ali nisam mislio da je razlika tako drastična

Trenutno se igra skida pa me zanima ako ima kakav klan da se uđipim?

Prvo isprobaj igru jel ti se svida :-)

Isprobal i igra je ok.
Smeta me taj stereotipni SF gdi svi izgledaju isto i stupidno.
Nasel sam si solidan klan i peglam ko veliki sa default weaponom, za poludit koja tlaka.

Što je, je. Vojnici i vozila izgledaju kao iz nekog SF crtića.

Što je, je. Vojnici i vozila izgledaju kao iz nekog SF crtića.
Ja kao fan SF zanra moram priznat da mi se dopada igra u cijelosti, ali nazalost komp mi je preslab da bih
igrao ovu igretinu onak kak spada tj. fluidno sto je za FPS vrlo vazno.
Dok ne dode FX proc nista od igranja.
Jel se sta promjenilo jos oko optimizacije?
Ili je ono bilo zadnje optimiziranje?