Magger sri 29.5.2013 13:55

Dosta mi je vise WIN 32bit, PlanetSide 2 stalno izbacuje(svakih 20min).

Budem usnimio Win 7 64bit, jel moram uninstalirati igru ili sta trebam raditi da mi se ne izgubi sve postignuto u PS2. Ili samo usnimim win 64bit, bez ponovnog instaliravanja igre. Ne znam tocno, ne zelim si nista izbrisati postignuto u PS2?

Magger sri 29.5.2013 18:55
ZC_Someone kaže...

Ništa posebno ne trebaš napraviti. Napredak u MMO igrama se pamti na serveru a ne na tvom kompu.  Kad se ponovno ulogiraš u svoj account sve bi trebalo biti kao i prije.

Mislio sam radi instalacije, sigurno se neki file ili nesto usnimilo u c:(makar ja nisam usnimio igru u c:) gdje su win, i kad instaliram win 64bit sve ce se naravno izbrisati iz c:.

Nisam siguran jel PS2 usnimi neke file u c: ili ne, pa da mi kasnije nece raditi?

dax-lax sri 29.5.2013 19:23

Morat ćeš ponovo sve skinuti, ali napredak u igri će biti zabilježen na serveru, te ćeš samo nastaviti kad se ulogiraš. Naravno, prije svega trebaš skinuti downloader/installer i skinuti igru. Možda postoji cijeli install file, ali za to ne znam.

Bugzapper sri 9.10.2013 14:02
Endymon kaže...

Istina,svaka cast.Popravili su optimizaciju.

Igra mi sada sasvim dobro radi na low postavkama,

za razliku od prije.Barem 25%bolje performanse sam dobio.

Slazem se, sad je cak  igrivo i ako bude u slijedecih mjesec dana jos optimiziranja kako je

najavljeno bit ce to jako dobro. 

dax-lax sri 9.10.2013 16:04

Ja tvrdim da je meni igra bolje radila na i7 920+gtx460 1gb, nego sada sa i7 3770k+hd7970. Pokušavam ne ić na ultra, pa stavim na high i fps mi je u prosjeku niži nego što je to bilo sa starom konfom na high postavkama. mislim da catalysti baš i nisu optimizirani za ovu igru. znao sam da amd piše lošije drivere, ali nisam mislio da je razlika tako drastična

Bugzapper sub 12.10.2013 18:50
crnyo kaže...

Što je, je. Vojnici i vozila izgledaju kao iz nekog SF crtića.

Ja kao fan SF zanra moram priznat da mi se dopada igra u cijelosti, ali nazalost komp mi je preslab da bih 

igrao ovu igretinu onak kak spada tj. fluidno sto je za FPS vrlo vazno.

Dok ne dode FX proc nista od igranja.