NFS: Shift

ping je koliko brzo tvoje racunalo posalje podatak prema serveru.
izrazava se u brojkama
mjerna jedinica je ms.
lagganje je zastajkivanje igre uzrokovane tvojim losim pingom ili kvaliteti hosta

znaci promet te brine?
sto nemas flat?
jede ti oko 50 mb/satu vise manje

ja se isto spajam bzicno.
recimo grid mp i mw2 mp mi ne laggaju dok cod4 lagga dosta.
probaj bezicno igrat pa ak ce laggat jedino je rjesenje da provuces zicu

prvo treba nastimati hamachi http://www.youtube.com/watch?v=iMKBrkYCJBQ eto link kako treba.Tamo gdje pise interface metric 10 stavite 100 pa cemo onda igrati.ostalo nastimati kao sto je na videu

Zna netko zašto NFS Shift trza na kompu, probao sve low i opet isto. Vrtio sam Dirt 2, GRID i Crysis sve na medium bez ijednog trzaja, a ovo trza...
Naravno na PC-ju koji je napisan pod Moj PC

Možda zato što je Shift zahtjevan po pitanju procesora?

A je**mu, pa bolje su mi GTA 4 i Saints Row 2 radili na low nego Shift. Mass Effect 2 sam bez problema vrtio, igram i Burnout Paradise sve na high bez trzanja. Koji me ku*** sad Shift za***ava?

Shift je čista 10,mada ga nisam dugo igrao živciraju me svi su agresivni i izbacuju te s trake ako nežestiš,a nemožeš stalno.

Ja neznam do čega je ali ovo što sam shifta igrao jako me razočarao, da li je što igram na tipkovnici ili šta. Probao sam sa raznim modovima i sve, ali je nemogu u zavoj uletiti da auto ne izleti. Ona crta bude zelene boje i ja uletim točno po njoj a auto u pijesak. Živce mi je igra počupala i izbrisao sam je. Ako mi ko kaže da neznam igrati zanemarit ću to jer nema igre koja mi je u ruke pala da je nisam prešao, GRID sam na extremeu prelazio...
Da li je bio loš crack ili šta?

Jesi probao pustit gas u zavoju? Čuj prošo si GRID, mjerilo hardcore simulacija

@BORN,iskreno niti ja nisam nasao lijeka za tu boljku unatoc tome sto imam 20+h shifta.pokusaj sa manjom brzinom uci u zavoj i otpusti kocnicu te samo polagano okreci volan.
pokusaj tako...

pokusaj tako...
hmh ja bez problema, ja mislin da nisan samo 2,3 cornera masterirao... meni voznja odlicna...

@born, pa probaj si nabaviti drugi auto, moj favorit je recimo lotus elise na pocetku igre i kasnije carrera gt, ta dva auta zbilja mozes kontrolirati, fenomenalni su, one koje ti ne bi prepirucio po pitanju upravljivosti su pagani zonda i lamborghini reventon, utsvari gotovo svi supersportasi, iako zvuce nevjerojatno.
A mozda ne bi bilo lose ida malo prilagodis stil voznje, i ja sam nebrojeno puta izlijetao sa staze, a MISLIO sam da vozim kako treba, velika je razlika u voznom modelu izmedu SHIFTA i GRIDA, npr.
GRID je vise arkadni, dok SHIFT naginje simulaciji.
I puno je lakse igrati preko gamepada, na tipkovnici nema dobrog osjecaja za gas i skretanje.

Ja neznam do čega je ali ovo što sam shifta igrao jako me razočarao, da li je što igram na tipkovnici ili šta. Probao sam sa raznim modovima i sve, ali je nemogu u zavoj uletiti da auto ne izleti. Ona crta bude zelene boje i ja uletim točno po njoj a auto u pijesak. Živce mi je igra počupala i izbrisao sam je. Ako mi ko kaže da neznam igrati zanemarit ću to jer nema igre koja mi je u ruke pala da je nisam prešao, GRID sam na extremeu prelazio...
Da li je bio loš crack ili šta?
Ova igra, (kao i DiRT2) je sasvim drugačija kada se igra sa volanom. Iako nije "simulacija" ala GTR2 i rFactor (jako velik pojam - šta je to "simulacija"?) za uživajne u igri je potreban volan.
P.S. - samo mi nemojte sada vi koji niste probali vozit sa volanom reći da to nije igra za volan, bla, bla. Navozio sam se NFS-a od jeinice do ove i ovaj NFS kao i DiRT2 "traži volan".
@BORN - ako imaš od koga posudit volan, probaj malo provozat igru na kakvom Logitechu i vidjet ćeš da je to sasvim drugi svijet. - samo savjet

meni je igra također super. igram sa ps3 gamepadom i nemama problema sa tim klizanjem preko nosa. skužio sam da teeba gas lagano davati u zavoju jer su stavili prevelik understear. Na tiškovnici nisam ništa mogao, samo sam uspio nekoliko zavoja proći savršeno dok sa gamepadom bez probelma to uspijevam

Ova igra, (kao i DiRT2) je sasvim drugačija kada se igra sa volanom. Iako nije "simulacija" ala GTR2 i rFactor (jako velik pojam - šta je to "simulacija"?) za uživajne u igri je potreban volan.
P.S. - samo mi nemojte sada vi koji niste probali vozit sa volanom reći da to nije igra za volan, bla, bla. Navozio sam se NFS-a od jeinice do ove i ovaj NFS kao i DiRT2 "traži volan".
@BORN - ako imaš od koga posudit volan, probaj malo provozat igru na kakvom Logitechu i vidjet ćeš da je to sasvim drugi svijet. - samo savjet
Imam neki volan od smartboxa ali to je žalosno da bi čovjek nad njim plakao. Vidjet ću da si uzmem Formulu EX ili nešto slično pa će mo da vidimo...

koji ste driver level
ja sam počeo igrati prije koji dan i trenutno sam lvl 20

Pozdrav grupi
Molim za malu pomoć. Naravno da sam prije nego ću postaviti pitanje kolko -tolko pregledal ranije postove. No nisam našao (vidio)odgovor na svoj problem. Nakon uredno napravljene instalacije i iskopiranog cracka, po pokretanju igre javlja mi se poruka
shift.exe has encountered a problem and needs to close.
U nekom ranijem postu je bilo napisano da je možda preslaba konfiguracija. Imam P4 2,66 i 1 GB RAM-a, Ati Radeon 9600 256 MB. Ilisam možada iskopiral dobar crack u krivi folder, ili nije dobar crack.
Ajte pomozite, molim

Pozdrav grupi
Molim za malu pomoć. Naravno da sam prije nego ću postaviti pitanje kolko -tolko pregledal ranije postove. No nisam našao (vidio)odgovor na svoj problem. Nakon uredno napravljene instalacije i iskopiranog cracka, po pokretanju igre javlja mi se poruka
U nekom ranijem postu je bilo napisano da je možda preslaba konfiguracija. Imam P4 2,66 i 1 GB RAM-a, Ati Radeon 9600 256 MB. Ilisam možada iskopiral dobar crack u krivi folder, ili nije dobar crack.
Ajte pomozite, molim
Need for Speed SHIFT
Publisher: EA Games
Developer: EA Black Box
Minimum System Requirements
Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.6 GHz
Memory: 1 GB
Hard Drive: 6 GB Free
Video Memory: 512 MB (NVIDIA GeForce 7800 GT/ATI Radeon X1800)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
ram ti je taman,proc je dobar ali ti je grafička peslaba

trailer za ferrari dlc
http://www.gametrailers.com/video/ferrari-racing-need-for/61920

Pozdrav grupi
Ajte pomozite, molim
Mislim da ako kupis original da ce sve bit cool, ako nisi procitao pravila piratstvo je zabranjeno na forumu... Well... Edit it :)

Mislim da ako kupis original da ce sve bit cool, ako nisi procitao pravila piratstvo je zabranjeno na forumu... Well... Edit it :)
Kako se neki ljudi na forumu razbacuju u dijeljenju savjeta - suludih ako mogu primjetiti, upucujes nekog na kupnju software-a uz tvrdnju da ce sve raditi ok...
Na (pretpostavljam) Prescottu i staroj ATI-ijevoj AGP-ejki... Nije mi bas jasno kako to moze pogonit Shift u "ok" obliku.

trailer za ferrari dlc
http://www.gametrailers.com/video/ferrari-racing-need-for/61920
hoce li ovo izac za PC???
ako hoce, jedva cekam..taman mi je igra malo postala dosadna, ali sa ovim je to rijeseno
EDIT:sad sam nasao na google, ekskluziva za xbox..
vise mi stvarno ovakve stvari idu na k**ac..prvo GTA, sad ovo..

Bezobrazno od njih. ""Ekskluziva"" za Xbox!!! Da sam kupio igru (još se premišljam) sada bi SHIFT DVD najrađe zabio u usta onome tko je odlučio da ovo bude šugava xbox ekskluziva, a pošto nisam samo ću se kiselo nasmijat i reć da da da da. "Daj mo im podršku", "oni se muče i rade"! A zar ljudi koji su na PC-u (i PS3) dali novac za igru smrde i ne zaslužuju ovaj DLC?
Sreća pa Xbox nema Forza 3 ekskluzivu kao i PS3 GT, a mi na PC-u smo prenatrpani ovakvim naslovima (sarkazam)

Bezobrazno od njih. ""Ekskluziva"" za Xbox!!! Da sam kupio igru (još se premišljam) sada bi SHIFT DVD najrađe zabio u usta onome tko je odlučio da ovo bude šugava xbox ekskluziva, a pošto nisam samo ću se kiselo nasmijat i reć da da da da. "Daj mo im podršku", "oni se muče i rade"! A zar ljudi koji su na PC-u (i PS3) dali novac za igru smrde i ne zaslužuju ovaj DLC?
Sreća pa Xbox nema Forza 3 ekskluzivu kao i PS3 GT, a mi na PC-u smo prenatrpani ovakvim naslovima (sarkazam)
bez brige ima sanse da dode na pc
lost and damned te ballada pederskog tonya su bili dugo xbox exluziva ali 30 ozujka dolaze na pc i ps3

lost and damned te ballada pederskog tonya su bili dugo xbox exluziva ali 30 ozujka dolaze na pc i ps3
dolaze ???
ja vec duze vremena polako skupljam pare za graficku :D
ali kad vidim kako sve vise meni najdrazih igara postaju ekskluzive, onda mi dodje da nikad ne bacam novac na takvo nesto, jer koji ce mi..
PS ima ekskluzive koje je imao i prije, al ovo sa xbox postajie sve vise bezobrazno..ja se ne nadam da ce ikad GT izac za pc, ili final fantasy il tako nesto, ali GTA i NFS koje sam igrao na pc-u, sad mi dodju samo ko demo verzija igre..
mrzim kad se ekonomija umijesa u ovakve stvari, a ovo ocigledno radi microsoft, jer imaju najslabiju konzolu i nemaju drugi nacin da se probiju natrziste nego da od najuspijesnijih igara prave xbox ekskluzive, i tako privlace kupce sebi..
kad bih htio da igram bas sve igre koje zelim, morao bih sebi kupiti i PS i xbox i pc (warcraft xD, i cinjenica da ne zelim igrat FPS bez misa)
a ima li neko link za ovo za GTA, jer ne vjerujem dok ne vidim ??

dolaze ???
ja vec duze vremena polako skupljam pare za graficku :D
ali kad vidim kako sve vise meni najdrazih igara postaju ekskluzive, onda mi dodje da nikad ne bacam novac na takvo nesto, jer koji ce mi..
PS ima ekskluzive koje je imao i prije, al ovo sa xbox postajie sve vise bezobrazno..ja se ne nadam da ce ikad GT izac za pc, ili final fantasy il tako nesto, ali GTA i NFS koje sam igrao na pc-u, sad mi dodju samo ko demo verzija igre..
mrzim kad se ekonomija umijesa u ovakve stvari, a ovo ocigledno radi microsoft, jer imaju najslabiju konzolu i nemaju drugi nacin da se probiju natrziste nego da od najuspijesnijih igara prave xbox ekskluzive, i tako privlace kupce sebi..
kad bih htio da igram bas sve igre koje zelim, morao bih sebi kupiti i PS i xbox i pc (warcraft xD, i cinjenica da ne zelim igrat FPS bez misa)
a ima li neko link za ovo za GTA, jer ne vjerujem dok ne vidim ??
http://www.hcl.hr/vijesti-gta-iv-dlc-ipak-stize-na-pc-i-ps3-3805-27.html
evo al malo guglaj imas svugdje da to je 100% sigurno gta 4 dlc-ovi dolaze na ps3 i pc 30. ozujka

najbolja vijest ove godine

Osobno, igrao sam sve NFS serijale. Jako mi je falio kokpit koji je uvijek u prošlosti bio prisutan u NFS-u.
Underground je bilo nešto skroz novo u NFS serijalu, pratilo je svjetski trend, u isto vrijeme je Fast and Furious bio popularan ako se ne varam... Mislim da ne bi bilo pametno i dalje forsirati NFS u tom smjeru, po meni, SHIFT je sačuvao dovoljno iz toga dijela. Mislim na performans tuning te vizualni tuning. U isto vrijeme NFS se na neki način vratio korijenima.
Naravno, utrke su morale biti prebačene na trkače staze, u svijetu marketinga, više nije unosno promovirati nesigurnu vožnju i divljanje po cesti.
Da ne ispadne da sam potpuno zadovoljan, nisam, neke stvari su mogle biti i bolje. Dok štošta u igri vrišti "Wannabe GRID!" opet istovremeno u nekim elementima potpuno podbacuje. Ne znam kako izgleda real life drift ali u SHIFT-u je potpuno nezanimljiv i gotovo naporan (iako je ovo subjektivno). A i ne vjerujem da auto klizi onako po betonu, čak niti sa potpuno ćelavim gumama, možda sam u krivu...
Ima tu još nekih stvari koje me smetaju, možda bih malo usporio to otključavanje u kampanji. Ako već misliš dati igraču opciju da "nabrijava" auto, onda ga na neki način "potakni" da to i iskoristi. Ovako u roku od par min zaradiš dovoljno love i otključaš novi krug i nove aute. Ja sam osobno radio uvijek upgrade starih čisto da vidim kako će se ponašati ali mnogi su jednostavno preskočili taj dio jer nema baš previše smisla raditi upgrade starog kad imaš hrpu love za novi...
No dobro, sve u svemu, ovo je odlična igra, ovo je NFS.
Samo da dodam na kraju, ako ste ogroman fan Undergrounda i slično, a niste niti probali NFS prije toga, onda vi ni ne znate što je to NFS pa ne možete ni tvrditi da ste fan NFS-a. Vi ste onda eventualno fan NFSU-a. Naravno, meni je NFSU odlična igra, ali iskreno, drago mi je da se NFS vratio korijenima, a zadržao samo dio iz Underground serijala.
Još mi eventualno nedostaje sistem oštećenja kao u Porsche Unleashed... To je bilo zanimljivo izvedeno, definitivno te tjeralo da paziš kako voziš...
Aha... A plaća li se to i trebam li išta instalirati?
Trebaš skinit s neta taj programčić i instalirat ga. napraviš svoj accaunt i onda dodajes druge korisnike koji imaju isto taj program i s njima si kao virtualno umrežen. Možete igrati igre u LAN-u. Problem nastaje jer PING zna biti dosta velik, pa dolazi do cestog lag-anja u igri