NFS: Shift

evo mog misljenja o Shiftu: igra je cjela upropastena. Ako vec oce napravit nesto slicno simulaciju nek onda i fizike budu kak spada. Auti se skroz cudno ponasaju na cesti, prokizavaju skroz nerealno(ne kazem da prevec proklizuju nego na vrlo cudan nacin). Definitivno najrealnije fizike su u LFS-u(u GTR2 i rFactoru su nesto losije al opet 100 puta bolje neg u Shiftu). Kad bi se spojila grafika Shifta, fizike iz LFS-a i prica iz undergrounda 2 ili most wanteda(znaci da semoze slobodno po gradu vozit) igra bi bila savrsena. Samo sto takva igra nece nikad izac(a ako izadje tad cu vec imat vozacku pa necu na kompu vozit).
Po meni bi se NFS trebo vratit u grad ili barem popravit fiziku. Ovo sad nije ni simulacija ni arkada nego neko sranje izmedju.
Shift nije ni zamišljen da bude simulacija prava nego neka mješavina arkade i simulacije sa nekim elementima realnosti.
Da je igra čista simulacija jako puno vjernih fanova(djece) bi od nje odustale i zamrzili bi serijal tako da se EA pokušao prilagoditi njima.
Što se tiče proklizivanja,ako ti to smeta postoje mnogi modovi za ovu igru pa do toga više neće dolaziti.
Slažem se. Također, uz pokoji mod Shift se bez problema pretvara u sasvim solidan sim pa ako si već ljubitelj lijepe grafike ali ujedno i simulacije isprobaj dostupne modove za ovu igru. Postoje i grafički modovi koji dopuštaju veći view i draw distance i slično. U kombinaciji sa volanom, Freetrack-om i pokojim modom iskustvo je potpuno drugačije.

Ljudi znam da je vec bilo 5000000 tema o ovome ali nemogu nigdje nac rjesenje, dakle koristim win7 ultimate, sistem imate pod moj pc , grafa je radeon 4850 , patch na igri je 1,02 instaliran, igra mi je prvih par dana najnormalnije radila a onda se pocela rusit , tj sad mi je problem sto kad idem uc na utrku samo mi se neprestalno vrti i vrti onaj kruzic i nece da mi ude u utrku , a prije je sve normalno radilo, i onda mi je sinoc opet proradila i jutros nece , jedna mala napomena , problem mi se poceo javljat nakon sto sam uninstalirao f1 2010 ali mislim da to nemoze utjecat , sve druge igre normalno rade?
edit:stavio sam i onaj compatibility mod na win xp sp3 al sve isto.

Pozdrav ekipa,evo konačno da i ja probam ovu igru prije nisam mogao zbog graf. igra je odlična ali trebam pomoć
1.dali se u opcijama da nekako naštimati da mi auto manje proklizava jer nije normalno da pri brzini od 50 km/h proklizim u nekom blagom zavoju
2 kako se gasi ono sr....e što samo koči pred zavojom jer opasno gubim utrke zbog te gluposti
znam da je igra već zastarila ali eto ako netko još uvijek sjeća kao se to radi da malo pomogne TNX

Zanima me koji je Registration code za NFS Shift???????????????

Zanima me koji je Registration code za NFS Shift???????????????
kupiš pa ces saznati

kupio sam ga ali nigdje ne piše da li je on uvijek isti

kupio sam ga ali nigdje ne piše da li je on uvijek isti
nije uvijek isti (mislim svakak kutija drugi broj), imas na kutiji broj

nema ga na kutiji.......

nema ga na kutiji.......
jesi ti uzea original ili? mora ti biti negdje po kutiji ako je original

Mora biti, ako nije igra je pirat

nije original gdje ga mogu naći

nije original gdje ga mogu naći
pa sta to odma kazes. ugl piraterija zabranjena na forumu pa ti ne mogu vise pomoci osim toga da proguglas

možeš li poslati poruku gdje mogu naći šifru???????

možeš li poslati poruku gdje mogu naći šifru???????
ne da mi se trazit sad... uzmi gugl i guglaj malo... danasnja dica bi sve gotovo, potrudi se malo...

Imam jedan LOL problem, naime lik mi u igri s volanom prebrzo okreće, malo taknem gjlivicu na gamepadu i već izgubim kontrolu nad autom kad mi lik prebrze manevre radi. Probao sam i s tipkovnicom i s gamepadom, i isto mi se dešava. Jel zna netko šta da napravim, kad sam uključio v sync malo je bolje ali i dalje se volan prebrzo okreće. Imam zadnji patch.
Prije mi je radila igra dobro, al kad sam ju instalirao na novim windowsima, od onda mi se volan u autu i na mali pomak gljivicom ili tipkom prenaglo pomiče.

Znam da je tema stara, ali pošto je ovo glavna tema..
Zanima ma jel postoji nekakav file gdje su spremljene postavke od igre? Znam za onaj gdje su grafičke, ali treba mi file gdje su ostale postavke. Htio bi isključiti braking assis, a steering assist ostaviti na high..

mogu li igrati nfs shift
2gb rama
AMD Radeon Graphic Processor(0x9589) 512 mb-graficka
procesor:AMD Athlon(tm) Processor LE-1620 2.41 GHz
Windows XP

Ne ! Prema sluzbenim minimalnim zahtjevima , treba ti dvojezgreni proc !
evo mog misljenja o Shiftu: igra je cjela upropastena. Ako vec oce napravit nesto slicno simulaciju nek onda i fizike budu kak spada. Auti se skroz cudno ponasaju na cesti, prokizavaju skroz nerealno(ne kazem da prevec proklizuju nego na vrlo cudan nacin). Definitivno najrealnije fizike su u LFS-u(u GTR2 i rFactoru su nesto losije al opet 100 puta bolje neg u Shiftu). Kad bi se spojila grafika Shifta, fizike iz LFS-a i prica iz undergrounda 2 ili most wanteda(znaci da semoze slobodno po gradu vozit) igra bi bila savrsena. Samo sto takva igra nece nikad izac(a ako izadje tad cu vec imat vozacku pa necu na kompu vozit).
Po meni bi se NFS trebo vratit u grad ili barem popravit fiziku. Ovo sad nije ni simulacija ni arkada nego neko sranje izmedju.
Shift nije ni zamišljen da bude simulacija prava nego neka mješavina arkade i simulacije sa nekim elementima realnosti.
Da je igra čista simulacija jako puno vjernih fanova(djece) bi od nje odustale i zamrzili bi serijal tako da se EA pokušao prilagoditi njima.
Što se tiče proklizivanja,ako ti to smeta postoje mnogi modovi za ovu igru pa do toga više neće dolaziti.