racingcam pet 1.1.2010 13:21

Jel zna netko mozda kako se Shift igra preko Hamachia. Dali je dovoljno samo stavit hamachi kao primarni adapter te uci u LAN u igri ili treba neki dodatni file(npr. za DIRT 2 treba teknogods.dll)

I dali treba napravit port forwarding na modemu?

Hvala unapred!!

luckyluke pet 1.1.2010 23:42

Evo ja sada instalirao patch 1.02 i odlican je.

Fizika je popravljena sto je pohvalno.

I najbitnije,nema onog suvisnog proklizivanja.

Samo me jos performanse u igri yebu.

Ima kakav patch za optimizaciju igre mozda?

doktor1 sub 2.1.2010 11:50

Ja sam se baš ponadao da će krenut u ovom smjeru SHIFT-a. Naravno, uz lagano napredovanje da bi i mi na računalima imali nekakvu igru sličnu Forzi ili Gran Turismu.. ali   očito ništa od toga, ko nas yebe. Možda SMS nađe drugog izdavača za mogući nastavak igre poput SHIFT-a, (ako oni nisu vlasništvo EA-a)....

luckyluke pon 4.1.2010 14:05
Mitsuoka kaže...
Dodi NAPALMIKUS kaže...

kako ova Zonda  leti... raketa..

da stvarno leti...ali je bar lakse kontrolirat od veyrona

@alex55 zasto TD na zeleni pakao

VJerojatno zato sto se ne slaze.

Tebi je zeleni pakao najbolja staza,njemu mozda nije...

TopForumaš kaže...

slijedeci nfs navodno rade criterion games autori legendarnog burnout paradise serijala

te tako se nfs natrag vraća u svoje korijene tj. u trkaću arkadu

nista se jos tocno nezna vise inf

http://www.hcl.hr/vijesti-criterion-upucuje-na-novi-need-for-speed-3719-27.html

Pogledaj moj zadnji post.

U hyperlinku se krije isto ovo sto si ti sada postao Namigiva

Mitsuoka pon 4.1.2010 14:37
luckyluke kaže...
Mitsuoka kaže...
Dodi NAPALMIKUS kaže...

ma cinimi se da nezna sta je zeleni pakao.....zato pitan inace TD vise manje...
TopForumaš pon 4.1.2010 14:37
luckyluke kaže...
Mitsuoka kaže...
Dodi NAPALMIKUS kaže...

TopForumaš kaže...

slijedeci nfs navodno rade criterion games autori legendarnog burnout paradise serijala

te tako se nfs natrag vraća u svoje korijene tj. u trkaću arkadu

nista se jos tocno nezna vise inf

http://www.hcl.hr/vijesti-criterion-upucuje-na-novi-need-for-speed-3719-27.html

Pogledaj moj zadnji post.

U hyperlinku se krije isto ovo sto si ti sada postao Namigiva

ok sry nisam vidio

al ti evo iz dubokog srca TD jer si ga ti meni opalio cisto iz male neopreznosti

doktor1 pon 4.1.2010 17:20

Nordschleife = Green Hell = Zeleni pakao

The fascination of the “Green Hell”. Speed and fun on the Nordschleife. Experience the most beautiful, longest, most challenging, and most travelled racecourse in the world on your own two or four wheels.

rooswelt1991 pon 4.1.2010 17:22

Jesi ti ikad gledo ista sto ima ikakve veze sa oktanskim sportovima???

Neznaš koja je staza "zeleni pakao", igraj ti ipak ovu igru, ovo je za tebe, nista sto ima ikakve veze sa pravim stazama!

uh, kako si me naljutio, nadam se da si se salio!

i_rambo_plache pon 4.1.2010 18:02
rooswelt1991 kaže...

Jesi ti ikad gledo ista sto ima ikakve veze sa oktanskim sportovima???

Neznaš koja je staza "zeleni pakao", igraj ti ipak ovu igru, ovo je za tebe, nista sto ima ikakve veze sa pravim stazama!

uh, kako si me naljutio, nadam se da si se salio!

Chill out, mister know-it-all...

Mitsuoka pon 4.1.2010 18:09
Alex55 kaže...

Koliko ja znam, ne postoji staza koja se zove "Zeleni pakao". Ako se varam, onda se ispričavam i maknuti ću TD. U redu? Cool

Iskreno, mislio sam da... Ne znam što sam mislio, ali zasigurno ne bih nikada nikome stavio TD zbog toga što se njemu sviđa staza koja se ne sviđa meni.

Isprike još jednom...

znam to, zato sam i komentirao................jesam rekao da nezna xD

doktor1 kaže...

Nordschleife = Sjeverna ruta(tocnije sjeverni zavoji) 

2. naziv je: grüne Hölle = Green Hell = Zeleni pakao

The fascination of the “Green Hell”. Speed and fun on the Nordschleife. Experience the most beautiful, longest, most challenging, and most travelled racecourse in the world on your own two or four wheels.

ispravak netocnog navoda

Mitsuoka pon 4.1.2010 18:16
doktor1 kaže...

Ja sam je povezao sa nazivom Zeleni pakao za koji je kolega rekao da nije čuo, a ne na neka prevođenja sjevera i juga.

mah znam, ali sam toliko uzivljen u tu stazu da sam morao ispraviti Belji se (grüne Hölle je jedan naziv, Nordschleife drugi....)

hrvatskafarkasevec pon 4.1.2010 23:33
Alex55 kaže...

Joj... Slažem se s nečijim postom iznad - Undercover je odlična igra (SIHFT je, naravno, još bolja), samo što ima problema s brojem sličica po sekundi.

Bilo bi presavršeno kada bi napravili novi NFS s grafikom i i fizikom SHIFT-a, a pričom i osjećajem iz Undercovera. Jer zbilja Undercover izgleda kao da su ga nabrzaka napravili u mjesec dana, a ne da su napravili i vlastiti, novi engine. Njega treba updateati.

Oprostite na offtopicu...

ajoj sad si ga bubnuo undercover je po meni najvece smece a i taj cjeli nfs serial nije bog zna kaj tak da... po meni nema ni jednog odlicnog nfs-a strogo ocjenjujuci da je odlican 10/10 

luckyluke pon 4.1.2010 23:38

Jedini NFS koji su me se dojmili su Most Wanted,Carbon i Shift.

Drugačije je gledati na loši NFS naslov(Undercover)sa stajališta NFS fana i običnog gamera.

Undercover je relativno loš NFS,a to pokazuju i dokazuju brojne recenzije na Netu.

Evo da se i sam uvjeriš ,LINK.

Pogledaj pod okvir "Reception"te bajne ocjene.

ismar89 uto 5.1.2010 00:17
Alex55 kaže...

Joj... Slažem se s nečijim postom iznad - Undercover je odlična igra (SIHFT je, naravno, još bolja), samo što ima problema s brojem sličica po sekundi.

Bilo bi presavršeno kada bi napravili novi NFS s grafikom i i fizikom SHIFT-a, a pričom i osjećajem iz Undercovera. Jer zbilja Undercover izgleda kao da su ga nabrzaka napravili u mjesec dana, a ne da su napravili i vlastiti, novi engine. Njega treba updateati.

Oprostite na offtopicu...

samo malo..sa 4890 imas problema sa FPS ??

pa koliki je u prosjeku..

ismar89 sri 6.1.2010 00:05

mislio sam da mislis na Shift, da u njemu imas los FPS..ja na Shift imam sa svim postavkama skoro na max oko 30 FPS (nekad padne na 15)

a na most wanted imam oko 50, ali zato igra "steka", iako je FPS ok..a imam 4670..

malo offtopic, sry