Hazar čet 9.10.2014 12:05
Mortiis kaže...

ja sam definitivno za igranje nekakvih online liga...ali jbg ja igram na PS4...

ima jos koga da igra na ps4 pa da organiziramo nesto?

Ja uskoro, ne mogu svi tako brzo nabavit igru ;)

Mortiis čet 9.10.2014 13:41
Hazar kaže...
Mortiis kaže...

nadam se da ce nas biti..

imam ja jos dvojicu koji bi takodjer igrali (isto ps4)

Hazar čet 9.10.2014 17:40
Mortiis kaže...
Hazar kaže...
Mortiis kaže...

nadam se da ce nas biti..

imam ja jos dvojicu koji bi takodjer igrali (isto ps4)

Ja kupujem kroz tjedan dana pa razmjenimo usernameove ili kako to već ide

Hazar čet 9.10.2014 18:27
danijel00 kaže...

Dal ce mi igra radit na ovoj konfiguraciji?

Amd athlon 64 x2 dual core 5200+

4gb ram

amd radeon hd 5670

Rekao bih da hoće, ali ako očekuješ neke bolje performanse to ti ova konfa nažalost neće pružiti

dreammaker pet 10.10.2014 00:44
Vladitor kaže...

dali ja mogu kupit key pa ga aktivirat u realoded veriziji igrice koju skinem s torrenta?

Ja čekam i dalje key. Skinuti ću igru nanovo preko Steama čim key dođe. Ne preporučam ti da reloaded verziju ubacuješ u Steam folder..

Žiga82 sub 11.10.2014 10:09

odigro 10-ak tekmi, igra mi  sranje za sad ,napad se igra pre lagano a obrana pre tesko ,nemres ostat ispred igraca(il jako rijetko) ,igraci se krecu prebrzo,probat cu jos sa slajderima to popravit

ekipi kojima je gust cijelu tekmu  sim tam s desim stikom dribljat i zakucavat ce bit super igra

inace ljepo to sve skup zgleda ljepo

mar123 sub 11.10.2014 12:29
Žiga82 kaže...

odigro 10-ak tekmi, igra mi  sranje za sad ,napad se igra pre lagano a obrana pre tesko ,nemres ostat ispred igraca(il jako rijetko) ,igraci se krecu prebrzo,probat cu jos sa slajderima to popravit

ekipi kojima je gust cijelu tekmu  sim tam s desim stikom dribljat i zakucavat ce bit super igra

inace ljepo to sve skup zgleda ljepo

a sto je kosarka nego trcanje naprijed nazad, driblanje i postizanje koseva? da nisi pogrijesio sport?

Igor666 sub 11.10.2014 14:20

meni je igra fenomenalna, na 107 LCD-u izgleda ko da gledam tekmu uzivo :)

jedina mana ili je to neki bug je brzina igre. po defaultu na 50 igra je doslovni fast forward, stavio sam na 35 i onda je bilo ok.

no neki put je i na 35 fast forward, kad restartam se vrati u normalu..je li to tako samo meni ili je jos netko to primjetio ?

Raoul sub 11.10.2014 15:04
Igor666 kaže...

jedina mana ili je to neki bug je brzina igre. po defaultu na 50 igra je doslovni fast forward, stavio sam na 35 i onda je bilo ok.

no neki put je i na 35 fast forward, kad restartam se vrati u normalu..je li to tako samo meni ili je jos netko to primjetio ?

Neznan, meni se na 50 cini cak sporije od NBA 2k14, tako da mi je taman(mozda zato jer igran i fifu 15, a ona je tek prebrza).

Igram na pc-u.

Igor666 sub 11.10.2014 18:44
Raoul kaže...
Igor666 kaže...

Neznan, meni se na 50 cini cak sporije od NBA 2k14, tako da mi je taman(mozda zato jer igran i fifu 15, a ona je tek prebrza).

Igram na pc-u.

onda je ocito bug...svake godine su izdali neki patch (iako dosta kasno), pa ce valjda i ove.

plavi83 pon 13.10.2014 10:55
Vranja kaže...

Mogu li na ovom igrat nba 2k15 :

Intel Pentium(R) Dual-Core E 6500 2,93 GHz 1,87 GHz

Ram:4 gb ddr2

Grafička:ATI Radeon HD 4550 512 MB DX.10

Windows 7 64-bt

Ako je vjerovati minimalnoj specki u prvom postu, trebao bi moći...ali nećeš znati dok ne probaš...

Hazar pon 13.10.2014 11:20
Vranja kaže...

Aha ok imali netko vodje da na sličnoj konfi igra !!

Na prvom postu pise da moze na 32-bit jel to greska neka ili stvarno moze na 32-bit !!

Pa zasto te to zanima kada imas 64. Pretpostavljam da ćeš moć na nekim slabijim detaljima igrat

Vranja pon 13.10.2014 11:27
Hazar kaže...
Vranja kaže...

Na prvom postu pise da moze na 32-bit jel to greska neka ili stvarno moze na 32-bit !!

Pa zasto te to zanima kada imas 64. Pretpostavljam da ćeš moć na nekim slabijim detaljima igrat

Zanima me zato sto imam windows 7 sa 32 bit  i 2 gb rama  ali  kupio bi  jos 2 gb rama i instalira winows 7 64  

naravno ako bi mogao igrat na tom jer mi se stvarno igra !!

Hazar pon 13.10.2014 11:36
Vranja kaže...
Hazar kaže...
Vranja kaže...

Zanima me zato sto imam windows 7 sa 32 bit  i 2 gb rama  ali  kupio bi  jos 2 gb rama i instalira winows 7 64  

A trebo bi dosta toga zamijenit, ali ako ti je cilj samo da se igra pokrene mozes probat i ovak, pa ako neće stavi 64 +2gb

Vranja pon 13.10.2014 11:52
Hazar kaže...
Vranja kaže...
Hazar kaže...
Vranja kaže...

A trebo bi dosta toga zamijenit, ali ako ti je cilj samo da se igra pokrene mozes probat i ovak, pa ako neće stavi 64 +2 GB RAM

Ma znam da moram sve mjenjat i mjenjat cu za 6 mjeseci ali me zanima akostavim 2 gb rama i instaliram 64 bit znaci ima bi 4 gb rama i sve sotalo je dovoljno za minimum settings bili onda mogao igrat na low bez laga !!

matekws pon 13.10.2014 11:57

Jučer prvi put isprobao igru, očaran sam kao i obično produktom 2k franšize. 
Odmah napravio Milivoja Sarmu kao SG i igrao do 2 ujutro (u 22:00 prvi put rekao da još jednu i gotovo). Startao u Sunsima i taman potpisao pro ugovor sa istim. 

Nije mi niti malo žao što jedva funkcioniram sad na poslu, jedva čekam da poslije opet zaigram.

2k naklon do poda. 

Hazar pon 13.10.2014 12:02
Vranja kaže...
Hazar kaže...
Vranja kaže...
Hazar kaže...
Vranja kaže...

A trebo bi dosta toga zamijenit, ali ako ti je cilj samo da se igra pokrene mozes probat i ovak, pa ako neće stavi 64 +2 GB RAM

Ma znam da moram sve mjenjat i mjenjat cu za 6 mjeseci ali me zanima akostavim 2 gb rama i instaliram 64 bit znaci ima bi 4 gb rama i sve sotalo je dovoljno za minimum settings bili onda mogao igrat na low bez laga !!

Tesko ti je to sad rec, mozda netko drugi zna, ali ja ne

Hazar pon 13.10.2014 12:05
matekws kaže...

Odmah napravio Milivoja Sarmu kao SG i igrao do 2 ujutro (u 22:00 prvi put rekao da još jednu i gotovo). Startao u Sunsima i taman potpisao pro ugovor sa istim. 

Nije mi niti malo žao što jedva funkcioniram sad na poslu, jedva čekam da poslije opet zaigram.

2k naklon do poda. 

Slažem se, fenomenalno je, ali znam pogledati neke forume i ima ljudi koji seru po igrici da je nedovršena i treba ju patchirat. Ti ljudi po meni ne znaju uživat u igrici, predosadno im je ili što li već pa im ništa ne valja i traže samo mane i čekaju neki trenutak, neku grešku da mogu kritizirati igru. Oni koji hoće uživati u virtualnoj igri, ovo je prava stvar za njih.

matekws pon 13.10.2014 12:21
Hazar kaže...
matekws kaže...

2k naklon do poda. 

Slažem se, fenomenalno je, ali znam pogledati neke forume i ima ljudi koji seru po igrici da je nedovršena i treba ju patchirat. Ti ljudi po meni ne znaju uživat u igrici, predosadno im je ili što li već pa im ništa ne valja i traže samo mane i čekaju neki trenutak, neku grešku da mogu kritizirati igru. Oni koji hoće uživati u virtualnoj igri, ovo je prava stvar za njih.

Ima ih i tu na forumu takvih, al neka. Jučer nakon 10+ odigranih tekmi (doduše na početku startaš na klupi dosta pa uskačeš po 5 minuta u tekmi) , ali nije mi se desio niti jedan bug, glitch niti išta slično. A gledajući s druge strane, igrao sam jednu sportsku simulaciju (neću imenovati da se ne kaže da k*njam po igri di stignem) i u 3 tekme imao 5 tragikomičnih situacija što me pritisnulo da prodam igru čim prije. 

A za sve ostalo kome ne odgovara može namjestit slidere i igrati kako hoće : simulacijski, arkadno ili casual. 

Danas još planiram odigrati 10ak tekmi , ako mi nešto zapne za oko naravno da ću javiti. {#}