Nba 2k15

- Fixed several issues preventing shooting fouls from being called at a high enough frequency for both the user and CPU.
- Fixed 3PT line recognition for jump shooters to prevent them from stepping over the line when attempting 3PT shots.
- Increased the AI's usage of 3PT shots to better match real life NBA statistics.
napokon,samo imam neki drugi problem..pise da je patch za ps4 vec izasao a meni nece automatski da ga skida,kad idem na check updates pise da vec imam najnoviju verziju a nemam...imam onu od 28.10. kad je izasao 2.patch...
Da ovaj patch je zvijerski, toliko stvari je popravo i ima skoro 3gb najveći patch u povijesti nba 2k pretpostavljam. Patch je za sada izašao samo u SAD-u. Ljudi se žale zašto ga još nema u ostalim dijelovima svijeta, ali pretpostavljam da nebi trebalo dugo proći.

nekuzim ako su ga pustili van na skidanje,zasto ga nema onda kod nas u europi :S
evo i maloprije upalio PS4 u nadi da ce pocet skidat...a ono nista...

sa novim patchem igra je postala teza, sad komp iskoristava svaku priliku da sutne tricu, potrebno je potpuno promjeniti nacin igre. jedino je malo glupo da kad je komp sam na trici nema sanse da promasi. jucer mi rocketsi pogodili 4 za redom i odu na 15 razlike..

pa nba tricaši kad ostanu sami na trici pogađaju to vrlo uredno...pa te 4 zaredom nisu neka nerealnost ili nesto slicno

pa nba tricaši kad ostanu sami na trici pogađaju to vrlo uredno...pa te 4 zaredom nisu neka nerealnost ili nesto slicno
ne velim da je nerealno, nego puno teže igrati obranu. i nisu mi bas tricasi pogađali (harden), ali nema veze, trebat ce promijeniti nacin igre :)

ne velim da je nerealno, nego puno teže igrati obranu. i nisu mi bas tricasi pogađali (harden), ali nema veze, trebat ce promijeniti nacin igre :)
Sta Harden nije tricaš?

jel postoji neka staranica koja izbacuje roster update?
nisam nista nasao,nemam dosta igraca u igrici npr. mirotic,rudez,papnikolau itd

Sta Harden nije tricaš?
mislim da je mislio da mu harden nije pucao trice nego oni koji nisu tricasi jer harden uzivo tesko da ce ikad promasit tricu kad ga ne cuvaju, pa on je nabolji SG lige trenutno.

da,samo sto potrosi 35 lopti lopti uz sut 40%...
odlican ej naravno ali previse lopti trosi...
inace patch za europu jos uvijek nije vani....aaaaaaa!

pozdrav ekipa...igra li ko mypark da napravimo squad iliti ekipu? tribaju mi dvojica po mogucnosti centar i krilo.al nije presudno. ja san u old townu. nick mi je ivicmario27. ako neko oce nek se javi. btw.meni uopce neda da ikoga pozoven u ekipu :(

ja sam ti centar, DonGino pa me dodaj na steamu
problem je kontam što sam ja rivet city jer ne možes igrat u timu s ljudima iz drugog kvarta

Ljudi imal koja dobra duša da mi uploada 0A i 1O fajlove, skinio neki mod i zeznuo sad mi se ruši igrica, a stvarno ne mislim skidat ponovo 40GB...

ja i frend zelimo igrat na pc offline doma kod mene
blacktop
obojica imamo xbox360 gamepad for PC
i ne mozemo.
ne razumijem kako to nastelat da mozemo igrat
pls help

Zna li neko kako produziti ugovor sa igracima, igram na ps3 sezonu sa Orlandom, mnogo mladih talentovanih igraca imam a istice im ugovor i vecina razmislja da odu u free agents tako da sam najebo. Sta uraditi?

halo
hoce neko biti ljubazan pa mi odg
na gornji post sto sam napisao
hvala unaprijed

instalira sam nba 2k15 i kad hoću otvoriti igricu na 2 sekunde mi se pojavi crni zaslon i onda me izbaci...jeli možda netko zna u čemu je problem i što bi trebao napraviti?

kako da poriktam postavke da mi igrica bude igriva i da ne šteka?
ovo je konfa:
- 1 x AMD CPU Desktop FX-Series X4 4300 (3.8GHz,8MB,95W,AM3+) box
- 1 x LC POWER LC-CC-95, socket 775/1155/1156/AMD
- 1 x GIGABYTE GA-970A-DS3P, AM3+
- 1 x Crucial 4GB DDR3 1600 Mhz (PC3-12800) CL11
- 1 x HDD Desktop TOSHIBA DT01ACA050 (3.5", 500GB, 32MB, SATA III-600)
- 1 x MSI R7 260 OC, 1GB GDDR5, VGA, DVI, HDMI
- 1 x Optički uređaj Samsung SH-224DB SATA Bulk Crni
- 1 x MS PHOENIX kućište bez napajanja
- 1 x Fortron Hyper 500W, 80+

jel ovo nema tetovaza u nba 2k15 my player? :S nigdje ne mogu da nadjem da stavim koju tetovazu

jel igra mozda jos netko i jeli ko od vas imao problem kao i ja,znaci instaliram igru udem igram minutu nekad ni toliko i izbaci me na desktop bez ikakvog errora,trazio sam po netu rijesenje sta god sam probao ne pomaze...

- Fixed several issues preventing shooting fouls from being called at a high enough frequency for both the user and CPU.
- Fixed 3PT line recognition for jump shooters to prevent them from stepping over the line when attempting 3PT shots.
- Increased the AI's usage of 3PT shots to better match real life NBA statistics.
napokon,samo imam neki drugi problem..pise da je patch za ps4 vec izasao a meni nece automatski da ga skida,kad idem na check updates pise da vec imam najnoviju verziju a nemam...imam onu od 28.10. kad je izasao 2.patch...