Mortiis sri 10.12.2014 09:58

- Fixed several issues preventing shooting fouls from being called at a high enough frequency for both the user and CPU.

- Fixed 3PT line recognition for jump shooters to prevent them from stepping over the line when attempting 3PT shots.

- Increased the AI's usage of 3PT shots to better match real life NBA statistics.

napokon,samo imam neki drugi problem..pise da je patch za ps4 vec izasao a meni nece automatski da ga skida,kad idem na check updates pise da vec imam najnoviju verziju a nemam...imam onu od 28.10. kad je izasao 2.patch...

Hazar čet 11.12.2014 09:18
Mortiis kaže...

- Fixed several issues preventing shooting fouls from being called at a high enough frequency for both the user and CPU.

- Fixed 3PT line recognition for jump shooters to prevent them from stepping over the line when attempting 3PT shots.

- Increased the AI's usage of 3PT shots to better match real life NBA statistics.

napokon,samo imam neki drugi problem..pise da je patch za ps4 vec izasao a meni nece automatski da ga skida,kad idem na check updates pise da vec imam najnoviju verziju a nemam...imam onu od 28.10. kad je izasao 2.patch...

Da ovaj patch je zvijerski, toliko stvari je popravo i ima skoro 3gb najveći patch u povijesti nba 2k pretpostavljam. Patch je za sada izašao samo u SAD-u. Ljudi se žale zašto ga još nema u ostalim dijelovima svijeta, ali pretpostavljam da nebi trebalo dugo proći.

Igor666 pet 12.12.2014 10:22

sa novim patchem igra je postala teza, sad komp iskoristava svaku priliku da sutne tricu, potrebno je potpuno promjeniti nacin igre. jedino je malo glupo da kad je komp sam na trici nema sanse da promasi. jucer mi rocketsi pogodili 4 za redom i odu na 15 razlike..

Igor666 pet 12.12.2014 20:03
Mortiis kaže...

pa nba tricaši kad ostanu sami na trici pogađaju to vrlo uredno...pa te 4 zaredom nisu neka nerealnost ili nesto slicno

ne velim da je nerealno, nego puno teže igrati obranu. i nisu mi bas tricasi pogađali (harden), ali nema veze, trebat ce promijeniti nacin igre :)

Hazar sub 13.12.2014 18:05
Igor666 kaže...
Mortiis kaže...

pa nba tricaši kad ostanu sami na trici pogađaju to vrlo uredno...pa te 4 zaredom nisu neka nerealnost ili nesto slicno

ne velim da je nerealno, nego puno teže igrati obranu. i nisu mi bas tricasi pogađali (harden), ali nema veze, trebat ce promijeniti nacin igre :)

Sta Harden nije tricaš?

mar123 ned 14.12.2014 01:20
Hazar kaže...
Igor666 kaže...
Mortiis kaže...

Sta Harden nije tricaš?

mislim da je mislio da mu harden nije pucao trice nego oni koji nisu tricasi jer harden uzivo tesko da ce ikad promasit tricu kad ga ne cuvaju, pa on je nabolji SG lige trenutno.

Duh_ratnika uto 16.12.2014 14:14

pozdrav ekipa...igra li ko mypark da napravimo squad iliti ekipu? tribaju mi dvojica po mogucnosti centar i krilo.al nije presudno. ja san u old townu. nick mi je ivicmario27. ako neko oce nek se javi. btw.meni uopce neda da ikoga pozoven u ekipu :( 

maminho #74 sri 22.4.2015 18:57
toma20 pon 3.8.2015 17:41

jel igra mozda jos netko i jeli ko od vas imao problem kao i ja,znaci instaliram igru udem igram minutu nekad ni toliko i izbaci me na desktop bez ikakvog errora,trazio sam po netu rijesenje sta god sam probao ne pomaze...