Max Payne 3

..I nabacit koju sliku i dojam nebi loše bilo.

Ljudi, nemojte si dozvoliti da vam Max Payne 3 postane grafički benchmark, uživajte u igri :)

mi volimo jedno i drugo :)

Kad sam ušao u igru sve je bilo podešeno na max. igra je radila od 60 do 30fps.Ipak sam malo smanjio zbog zahtjevnih scena a razlika u grafici je minimalna tj ja ju niti nevidim
Najmanje će vam štekat ako nemate upaljen fraps tj uopće ne gledate koliki je fps. :D

Istina ugasite Fraps i negledajte u FPS i bolje radi.

Kad sam ušao u igru sve je bilo podešeno na max. igra je radila od 60 do 30fps.Ipak sam malo smanjio zbog zahtjevnih scena a razlika u grafici je minimalna tj ja ju niti nevidim
Najmanje će vam štekat ako nemate upaljen fraps tj uopće ne gledate koliki je fps. :D
Ja niti ne gledam nikada, samo zelimo znati je li R* optimizirao igru ili nije jer je GTA IV PC verzija ostala svima duboko zabiljezena u pamcenje. 30 FPS-a je sasvim dovoljno ako je FPS stabilan...... vsycn u kombinaciji s TB-om ce limitirati FPS na 60 (uz pretpostavku da vam monitor radfi na Hz sto je vecini slucajeva tako), kada se i dogodi neki pad perfromansi, fps nece pasti duplo panje npr. 30, 15 (posto 99% igara podrzava TB to se nece dogoditi) nego ce se padati u malim koracima (1fps+)..... sada je tu i taj adaptive vsync, isti je to k kao vsync + TB, razlika je u tome sto kod adaptive vsync-a input lag nije prisutan u tolikoj mjeri kao kod obicnog vsync-a, a obicni vsync-a sprijecava tearing (na nama je da se odlucimo izmedu input laga i tearinga). Ako vec netko ima velike frame dropove, najbolje je limitirati maximalni fps u bandicamu koji nece "trositi" snagu CPU-a iz razloga sto za limit ne treba biti ukljuceno snimanje videa (npr ako vam cesto pada s 50 na 35, dobro je staviti limit na 40).
BTW na kojim detaljima/postavkama Frenzy? necu jos skoro probati igru... mozda sljedeci tjedan skinem, a mozda i kupim

Čini se su proizvođači našli drugu taktiku za borbu protiv piratstva.
Stavii da igra zauzima 30 gb da se ljudima neda skidat;)

Čini se su proizvođači našli drugu taktiku za borbu protiv piratstva.
Stavii da igra zauzima 30 gb da se ljudima neda skidat;)
pa da je kupiš na Steamu opet bi skidao 30 GB :D

da ali ne tako sporo kako sad ide, na steamu imam brzinu od megabajta po sekundi a ovako bi imo 100 kilobajta.

Baš to, nek rađe netko javi kakav je story telling, sama priča i dal je bullet time još uvijek onako dobar ko i prije. To je ono što mi je u Maxu daleko najbitnije.

gdje najjeftinije ima box verzija i kolko kosta?

Ne radi mi ni Fraps ni Dxtory u igri, ne kužim zašto, imam zadnju verziju i jednog i drugog.
Ovo su moje postavke iz igre i radi sasvim fluidno, rekao bih na 60 fps-a, jer mi je i v-sync upaljen.
dosta postavki,ima teselacije,znači da igra grafčki može super izgledat
jedva čekam igrat i benchmark

Evo još malo sličica
Igra radi odlično, fluidno, sa postavkama koje sam postao gore, 60 fps zbog v-synca. Jedino kad su cut scene, one znaju trzati, ali vidio sam da se istovremeno dok su scene loadira igra u pozadini, pa je vjerovatno zbog toga.
Single player je dobar, priča se otkriva postepeno, ali onaj Max Payne štimung je i dalje tu, njegov narration, stripovske međuscene, bullet time, dodali su još par forica kad si pri very low healthu, imaš šansu izvući se ako ubiješ onoga koji puca na tebe, i sve to naravno u slow motion dramatic stilu. Background mjuza se promijeni kad kreće akcija i kad završi, tako da nije teško skužiti kad će ti netko naletiti i da li si ih sve pobio, a tu je i onaj special bullet time za posljednjeg bandita, pa onda znaš da si ih sve pokokao.
Multiplayer sam odigrao samo jednu rundu i bila je jako zabavna, Team Deatchmatch, 16-4 score sam imao, ali neću se sad hvaliti :)
U multiju se isto koristi bullet time, svako toliko netko iskoči odnekud i počne pucati. Koliko sam skužio, onaj tko ga prvi aktivira ima laganu prednost, tj. lakše ubiješ nekoga, par puta sam imao malo heltha, iskočio sam ispred lika koji je također pucao po meni i uspio sam ga riješiti.
Postoji customizacija likova (avatara) za multiplayer, loadout oruzja, 5 custom setupa, rankovi, softcore i hardcore modovi. Možeš inviteat prijetelje u party pa se joinat, mogu se složiti i private matchevi, a ono što me najviše iznenadilo je LAAANNNN! Tako je, ima i LAN :)
Sve u svemu, isplatilo se za 20€ kupiti ključ i skidati skoro 30gb cijeli dan.
Eh da, moj social club ID je thesekiman, pa ako netko želi nek me doda da bacimo koju.

EVO nekih benchmarka od Nvidie (igra nije toliko CPU ovisna, bitno da je GPU na razini)

od kud si skido kad si kupio kljuc?

Istina ugasite Fraps i negledajte u FPS i bolje radi.
Igrati bez frapsa je kao jesti sarmu bez mesa...

EVO nekih benchmarka od Nvidie (igra nije toliko CPU ovisna, bitno da je GPU na razini)
kao sto sam rekao stranicu prije 40tak odnosno po tabli 50ak fpsa ubojica !

Evo još malo sličica
Igra radi odlično, fluidno, sa postavkama koje sam postao gore, 60 fps zbog v-synca. Jedino kad su cut scene, one znaju trzati, ali vidio sam da se istovremeno dok su scene loadira igra u pozadini, pa je vjerovatno zbog toga.
Single player je dobar, priča se otkriva postepeno, ali onaj Max Payne štimung je i dalje tu, njegov narration, stripovske međuscene, bullet time, dodali su još par forica kad si pri very low healthu, imaš šansu izvući se ako ubiješ onoga koji puca na tebe, i sve to naravno u slow motion dramatic stilu. Background mjuza se promijeni kad kreće akcija i kad završi, tako da nije teško skužiti kad će ti netko naletiti i da li si ih sve pobio, a tu je i onaj special bullet time za posljednjeg bandita, pa onda znaš da si ih sve pokokao.
Multiplayer sam odigrao samo jednu rundu i bila je jako zabavna, Team Deatchmatch, 16-4 score sam imao, ali neću se sad hvaliti :)
U multiju se isto koristi bullet time, svako toliko netko iskoči odnekud i počne pucati. Koliko sam skužio, onaj tko ga prvi aktivira ima laganu prednost, tj. lakše ubiješ nekoga, par puta sam imao malo heltha, iskočio sam ispred lika koji je također pucao po meni i uspio sam ga riješiti.
Postoji customizacija likova (avatara) za multiplayer, loadout oruzja, 5 custom setupa, rankovi, softcore i hardcore modovi. Možeš inviteat prijetelje u party pa se joinat, mogu se složiti i private matchevi, a ono što me najviše iznenadilo je LAAANNNN! Tako je, ima i LAN :)
Sve u svemu, isplatilo se za 20€ kupiti ključ i skidati skoro 30gb cijeli dan.
Eh da, moj social club ID je thesekiman, pa ako netko želi nek me doda da bacimo koju.
Jel mi mozes rec di si kupija za 20€ jel ja mislin kupit u kutiji a to bi me kostalo 300kn

ja sam uzeo preko g2play-a Retail CD Key za 25 erua
kolko treba cekat da ga dobijem , otprilike :) ?

ja sam uzeo preko g2play-a Retail CD Key za 25 erua
kolko treba cekat da ga dobijem , otprilike :) ?
ovisi sve dok in nesidnu pare,mogli bi mi koji smo kupili napravit crew pa malo odigrat :)

Također uzeo preko g2play.net, imao sam nekih bodova za iskoristiti, izašlo me 20€. Key je stigao nakon sat vremena.
EDIT:
Da, također sam mislio da složimo neki crew za nas sa Bug-a. Taj crew će vrijediti i za multiplayer od GTA V.

Ne gine mi kupovina ako je tako dobra (btw takoder gledam g2play, ima li gdje povoljnije?)...
BTW znaci dx 9 i dx 11 (bez dx 10).

Ne gine mi kupovina ako je tako dobra...
BTW znaci dx 9 i dx 11 (bez dx 10).
dx9, dx 10, dx 10.1, dx 11

Evo postavke koje nvidia preporuča za svoje kartice. Morat ću se zadovoljit sa FXAA. Hehe, zezam se, ma samo da igrivost i atmosfera budu na razini prethodnika i to će biti pun pogodak.
A kad već stavljam evo i utjecaj CPU-a na FPS, kladim se da bi ovaj Q6600 i prešišao i3-2100 da je dignut na barem 3GHz.

Znaci na g2play-u je najeftinije?

Također uzeo preko g2play.net, imao sam nekih bodova za iskoristiti, izašlo me 20€. Key je stigao nakon sat vremena.
EDIT:
Da, također sam mislio da složimo neki crew za nas sa Bug-a. Taj crew će vrijediti i za multiplayer od GTA V.
dobio sam key od kud sad trebam skidat igru

evo odlucija san ic sutra ujutro kupit igru kupit cu za 300kn jel mi se neda skidat 30gb :) pa cu vas dodat pa da mozemo bacit koju

Nebi ga mozda presisao, ali lijepo je vidjeti da i na tako starom CPU-u (jos nije clockan) igra daje zadovoljavajuce performanse......... izgleda da je GTA IV jedina i zadnja R*-arova neoptimizirana igra i to jos dx 9 igra.

Kada se napravi crew, bilo ko se može joinat kad želi i koliko je max igrača u jednom crew-u? Pošto planiram kupiti igru ali ne sad, malo kasnije, tek sam prešao Max Payne 1,2, da se malo slegnu utisci itd. :D
jeli mozes pliz stavit sa teselacijom na high i svim filterima na max rec kolki ti je fps :)