Max Payne 3

pojavila se jogurt verzija :D 30gb :/
Sama igra se pojavila sto ne cudi (samo dump, odnosno "clone dvd", ne i crack), svejedno, o tome nebi smio na ovom forumu..... ionako cu mozda igru i kupiti jer sam veliki obozavatelj maxa (sigurno i vise njih jer je tu i inovativni MP u TPS-u ako im se igra kao radnja nece svidjeti). Posto ne znam nista o prici odnosno ne zelim gledati spoilere, cekat cu recenzije i vidijeti o cemu se tocno radi tako da nije nis sigurno. Optimiziranost ce dakako imati veliku ulogu u svemu, po videnom, izgleda da nema straha za to (onim zahtjevima i testovima)..... but, who knows!
EDIT: Da imalo pratis R* forum znao bi "igru" oko preloada

Ak ima 30 GB za skinut, onda ću je duže skidat nego igrat lol.

fan sam maxa od 1ce i ja cu je kupit kada izadje , hebesh jogurt verzije IMO:)

I pirati su jos jednom pobjedili. Steam jos nije pustio preload Max-a tako da su ovi iz R* ispali nekorektni prema kupcima iako su dali 3 igre. Obecali su preload a sobzirom na velicinu igre nije se ocekivao preload samo dan prije izlaska nego 2-3 dana prije.
Nije to do Rockstara...da je do njih pustili bi oni preload i 7dana prije..nego je Steam taj, koji se "boji" pa ceka do zadnjeg trena...Oni su ti koji dirigiraju kad ce se pustit igru u preload...

I pirati su jos jednom pobjedili. Steam jos nije pustio preload Max-a tako da su ovi iz R* ispali nekorektni prema kupcima iako su dali 3 igre. Obecali su preload a sobzirom na velicinu igre nije se ocekivao preload samo dan prije izlaska nego 2-3 dana prije.
Nije to do Rockstara...da je do njih pustili bi oni preload i 7dana prije..nego je Steam taj, koji se "boji" pa ceka do zadnjeg trena...Oni su ti koji dirigiraju kad ce se pustit igru u preload...
Ne developeri odredjuju kada ce biti preload. Steam samo treba da pogleda fajlove i pusti preload sto se radi za par sati.

30gb igra....tek sad mi je jasno zašto su cijene tolike.treba odštampat tolike cd-e :D

Ovo nije normalno, 27 giga... Samo se nadam da igra opravdava veličinu, da na većinu toga nije ispucano na grafičke piz...ije a čini se da je. Onda GTA 5 bude 100 giga a za 5 godina ti nebude dosta jedan HDD od 500 giga za hebenu igru

kako je covjek gore rekao, igru cete definitivno duplo vise skidat nego igrat.

previse ! , al dobro navikao sam ne te velicine radi 3d blu rayeva tak da nece bit problem cekat

kako je covjek gore rekao, igru cete definitivno duplo vise skidat nego igrat.
kupi je pa se rijesi dilema..

Ova pc verzija od 25 gb mora biti neki debeli konzolaski port.

Ova pc verzija od 25 gb mora biti neki debeli konzolaski port.
O cemu ti pricas? da malo pratis R* forum znao bi, vec su rekli da je to iz razloga sto imas losije texture, bolje, puno bolje.... dx 9, 11 (mozda i dx 10). Sto se tice neoptimiziranosti, ako je vjerovati geforce.com-u izgleda da nece biti neoptimizirana, tako da se nitko nece imati pravo zaliti s obzirom da je ovo puno novija igra od GTA IV (vidi sliku, obrati pozornost na detalje), niti L.A. Noire nije bio neoptimiziran tako da molim te, ne siri dezinformacije...

dokaz opet da je 560ti i vise neg dovoljna za peglanje..

Kupujem igru :)

kupio bi ja steam verziju ali je preskupa, retail kljuceva ima vec po 20 eura.

Ma baš ad gledam na g2play i sve prodano :).pogledat ću na ebay-u.steam je bezobrazno skup

Ja sam uzeo jedan od tih za 20€, jučer cijeli dan skidao igru i još ostavio sinoć da se skine ostatak. Sad se upravo instalira

Ma baš ad gledam na g2play i sve prodano :).pogledat ću na ebay-u.steam je bezobrazno skup
imas na eplati

Čudno kako nema STEAM ključeva za kupit nigdje :(

Mogli ste dobiti i L.A. Noire u paketu zajedno s maxom, da ste bili brzi.... btw ako ce se na prastaroj 8800/9800 vrtiti u full hd-u i high detaljima na oko 30 FPS-a, je li vam to cilja na optimizaciju ili neoptimizaciju? (source: vrlo pouzdani geforce.com).
BTW L.A. Noire, GTA IV i Crysis se na konzolama vrti na oko 30 FPS-a(namjerno sam spomenuo samo ove igre jer je jedna vrlo zahtjevna, druga neoptimizirana...... i sto se radi R* i njegovoj neoptimiziranoj cetvorci)......

meni ce vrtit 90ak ali na high,znaci na ultra sa fxaa bude oko 40ak,ponovo imamo ubojicu gpua
uz metro 2033

Ne radi mi ni Fraps ni Dxtory u igri, ne kužim zašto, imam zadnju verziju i jednog i drugog.
Ovo su moje postavke iz igre i radi sasvim fluidno, rekao bih na 60 fps-a, jer mi je i v-sync upaljen.

Ne radi mi ni Fraps ni Dxtory u igri, ne kužim zašto, imam zadnju verziju i jednog i drugog.
Ovo su moje postavke iz igre i radi sasvim fluidno, rekao bih na 60 fps-a, jer mi je i v-sync upaljen.
Probaj bandicam, puno bolje od frapsa..... fraps je u penziju otisao.

Inače koristim Dxtory za snimanje i sve je super, a Fraps koristim samo za screenshotove, jer Dxtory radi crne slike zbog SLI-a. A u MP3 mi ne radi ni fraps, al radi Printscreen, pa mogu i tako svako malo uzet ss.

Mislio sam zbog prikaza FPS-a...
BTW evo sto kaze R* zasto je igra toliko teska....
"You'll find that screen resolution is scalable, there's triple and even sextuple monitor support which helps to run higher screen resolutions, there's various anti-aliasing options, scalable water quality, scalable shadow quality, increased detail for characters and vehicles and a scalable texture filter that further increases visual quality.
"We're also supporting DX11 with Max Payne 3, with features including Hull/Tessellation/Domain Shaders (which adds curvature to the character/vehicle models), Gather4 (for optimized shadow sampling / FXAA), Geometry shader / Stream Output and DX11 texture samplers to name a few."
Hoare went on to explain why the game's install size comes in at a hefty 35GB.
"The installed size of Max Payne 3 is due to the no-compromise quality of its assets, which already push console disc space to the limits," he said.
"A good portion of the extra space requirements on PC can be attributed to the increased size of the textures, which are four times the size of those on consoles. In addition, the audio quality is significantly higher than the consoles due to lower compression rates, which improves audio fidelity.
BTW formulo, dajes TD-ove bezveze.... ja samo prenosim novosti, citate tu i cinjenice tako da se zapravo niti ne mozes sloziti sa mnom, a kamoli ne sloziti se lol, smijesan si...

Dali si isplati kupit igru za 300kn.

Ne kad imaš za 150 :D

di je za 150 :)