GTA 4

pozdrav ovako instaliro sam gta iv i izbaci mi ovo seculauncher:failed to start application 2000 probao sam svašta i instalirao microsoft visual c++ 2005 ali nepomaze ništa neznam više šta da napravim pa ako neko zna.

Pomoc ljudi

moze link od trainera za patch 1.7 ??

Mala pomoc ako moze. Odlucio sam da predjem onu misiju kad se helikopterom mora proci ispod 14 mostova, medjutim problem je uvijek zadnji most. Prvo zavrsim onih 11 sa desne strane mape, a zatim predjem na onaj grad sa lijeve strane mape gdje imaju 4 mosta u nizu, prva 3 lagano prodjem, ali onaj zadnji ne mogu nikako , onda pokusam obrnuto, krenem ispocetka odmah u taj lijevi dio grada i sva 4 mosta predjem, odem na desnu stranu mape tamo sve odradim i dodjem do onog zadnjeg najveceg mosta i prodjem ispod njega kad nista
...U cemu je trik? Jel se mora preci odredjeni postotak igre da bi se mogla zavrsiti ova misija?
I jel se moze roniti u ovoj igrici?

trebam pomoc, imam gta 4 original na steamu i instalirao sam reko da malo ubim vrijeme i ponovno predem sve iz pocetka :D ali nemogu igrati, kada udem u igricu kroz 10min igra zbrejka i windows javi poruku GTA 4 has stopped working...imam win 8 64 bitni, stavio sam na compatibilty windows 7, neznam sta da pokušam još napraviti a da nije reinstall igre, za koji neznam dali bi mi pomogao

I men je to bilo i moro sam se vratit na sedmicu

I men je to bilo i moro sam se vratit na sedmicu
znači na sedmici sve normalno radi, a ništa onda ću se očito vratiti

Imam intel core 2 duo procesor,nvidia gt 9500 512 mb grafa,4 gb ram.
GTA IV mi laga ne normalno,10 fps.

stavi ovaj patch pa javi dal je bolje
http://www.gamefront.com/files/13914788/Grand_Theft_Auto_IV_PC_Patch_v__1_0_4_0

Imam vec 1.0.7.0 patch,mogul ovo preko njega install ?

cisto sumnjam...ispocetka instaliraj igru i onda stavi 1.0.4.0 patch..

Stavio i isto. Znaci probo sam i 1.0.4.0 i 1.0.7.0 patch,ali bez napretka. Evo benchmark:
Statistics
Average FPS: 22.92
Duration: 37.13 sec
CPU Usage: 80%
System memory usage: 58%
Video memory usage: 58%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: Low
Shadow Quality: Low
Reflection Resolution: Off
Water Quality: Low
Texture Filter Quality: Tri-Linear
Night Shadows: Off
View Distance: 1
Detail Distance: 1
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9500 GT
Video Driver version: 337.88
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz
File ID: Benchmark.cli

Graficka ti je preslaba za gta

Gledo sam da ljudi na njoj igraju na medium - high.

GTA 4 ne radi na W 8.1? Doslo mi nes da igram ali necu windows rusit zbog toga..

GTA 4 ne radi na W 8.1? Doslo mi nes da igram ali necu windows rusit zbog toga..
Naravno da radi.

E ovako znaci u GTA IV kad onako samo stojim s carom fps mi je 25-30,dok snimam s frapsom oduzme mi 10 fps-a(a u frapsu je nastimano 60).
Znaci imam 25-30 fpsa dok nista ne radim,kada snimam imam 15-20.E sad kada otvorim video u winapu,pokazuje mi da imam 50+ fps-a (evo slika http://prntscr.com/42nim5 , Ovo sto je okrenuta slika to je problem s winapom,znaci pogledajte fps.
Znaci ja IG imam 25-30,medutim kad snimim u winapu imam 50+,znaci sta sam to ukljucio pa mi "jede" fps,kako mogu iskljucit pa da mogu imat tih dodatnih 50 fps ?

Ti trolaš? Pa na slici ti piše 25 fpsa, samo je okreni i pisat će 25

O jbt

A sta mislite da ja nisam probo rotirat sliku ?
Evo druga slika rotirana,znaci isti video samo 53 fps.
Pogledajte kakvi su brojeve http://www.igreklik.com/slike/images/48247224872651635310.png ,da je to sto vi mislite,bili bi normalni.
Btw.Ovo su slike slikane u winapu sa ligshot,ne IG.

GTA IV: iCEnchancer 3.0 Mod - Graphics Comparison

GTA IV: iCEnchancer 3.0 Mod - Graphics Comparison
Ima taj mod negdje za skinut?

Graficka ti je preslaba za gta
Danas instalirao GTA 4. Istu graficku imam kao i Jimmy Lenard i vidm da imamo iste drajvere 337.88.Neznam do cega moze biti,meni vrti na medium/high.Eto mog benchmarka
Statistics
Average FPS: 18.00
Duration: 37.29 sec
CPU Usage: 98%
System memory usage: 70%
Video memory usage: 92%
Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Reflection Resolution: High
Water Quality: Medium
Shadow Quality: High
Texture Filter Quality: High
View Distance: 24
Detail Distance: 36
Hardware
Microsoft Windows 8.1 Pro
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9500 GT
Video Driver version: 337.88
Audio Adapter: Speakers (VIA High Definition Audio)
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+
File ID: Benchmark.cli

Zagrijavam se za GTA V ( ako ga budem mogao pokrenuti ) pa sam si malo instalirao GTA IV, pa da malo pokrenem opet temu.
Igra tko? Igra tko s modovima?

Mogli bi nekada party odigrati, steam:basa994

Ej ljudi, jel mi može netko reći dal je moguće igrati GTA 4 na najlošijim detaljima i uz novi windows na ovoj konfi:
MOBO: LANPARTY UT nF3 250Gb
CPU: AMD Athlon(tm) 64 3000+, 2,0GHz
RAM: 1024Mb
HDD: Maxtor 6L300R0 300 GB PATA
GPU: GeForce 7600 GS, 256 MB

Ej ljudi, jel mi može netko reći dal je moguće igrati GTA 4 na najlošijim detaljima i uz novi windows na ovoj konfi:
MOBO: LANPARTY UT nF3 250Gb
CPU: AMD Athlon(tm) 64 3000+, 2,0GHz
RAM: 1024Mb
HDD: Maxtor 6L300R0 300 GB PATA
GPU: GeForce 7600 GS, 256 MB
ne, jednostavno ti je slab pc, a i igra je jednostavno neoptimizirana, cak i ja sa ovom svojom konfom imam problema.
ma instaliram al onda mi opet isto pise.... -.-