PEXer pet 16.8.2013 13:42

moze pomoc ako se nekom da otic na ovo raskrizje koje sam oznacio sa crvenom tockicom i dignut kameru iznad lika jel mi nekak na tom raskrizju texture lose izgledaju pa me zanima jel mi nes s xboxom lose ili je to normalno.znaci stanete na raskrizje(cestu) na tom djelu ceste su ko neki cetverokutu dolje pa slikajte to molim vas 

bubaaa ned 1.9.2013 00:12

mozel pomoc, znaci instaliro sam i sve to, e sad kad hocu da udjem kliknem na ikonicu sa desktopa i samo mi se onaj pjescani sat vrti al nista, znaci nece da se pojavi igra, sta trebam uraditi ?

Praetorian1 ned 1.9.2013 00:33
PEXer kaže...

moze pomoc ako se nekom da otic na ovo raskrizje koje sam oznacio sa crvenom tockicom i dignut kameru iznad lika jel mi nekak na tom raskrizju texture lose izgledaju pa me zanima jel mi nes s xboxom lose ili je to normalno.znaci stanete na raskrizje(cestu) na tom djelu ceste su ko neki cetverokutu dolje pa slikajte to molim vas 

{#}

macgyver 53 pet 13.9.2013 20:49

Ima li netko iskustva s modovima? Stavio sam Lcpdfr mod za simulaciju policije neke aute i ELS V6 (emergency lighting system) ako je netko imao ELS jel zna kako mogu upalit i ugasit samo svijetla bez sirene jer i kad ih uspijem upalit ugasim ih nekako neznam ni ja kako i poslje ih nemogu upalit. Btw ovi policijski auti podržavaju ELS.

turbojc sub 14.9.2013 14:06

Od lika uživo ili? Ako je nekakva firma nazovi ih i popričaj s njima, a ako je ama baš sve digitalno, onda na skidanje. Nisam siguran, ali mislim da se svaki key veže za svaku svoju instalaciju, što se tiče originala. 

chingy-os sub 14.9.2013 14:13
turbojc kaže...

Od lika uživo ili? Ako je nekakva firma nazovi ih i popričaj s njima, a ako je ama baš sve digitalno, onda na skidanje. Nisam siguran, ali mislim da se svaki key veže za svaku svoju instalaciju, što se tiče originala. 

Ma preko foruma,dao mi je samo neki link da to skinem i sve je radilo,neznam vise koja stranica.

L3gioNAR00 sri 18.9.2013 12:40

Ja sam odustao od ovog smeća zvanog port GTA 4 PC verzija.Nevjerojatno je da sam napravio sve šta su preporučili po forumima te i službenome Rockstarovome ali igra je gohvno optimizirano,20-25 FPS-a u prosjeku.Imam GTX 660 sa 2GB VRAM i pod opcijama mi piše da je komp preslab,pa to je nevjerojatno.I tih 8 € je previše šta sam dao za ovaj poluproizvodni port.

Kelam pet 20.9.2013 16:05

Moze netko malu pomoc dat sa modovima

Znaci novi pc i napokon imam snage da vrtim te modove pa dajte mi savjet koji i kako instalirat 

Znaci za sto bolju grafiku 

Da se malo zagrijem dok mi dode gta v

Kramerdida pet 20.9.2013 22:18

Da ponovim: "Instalirao sam GTA IV, barem da nešto igram dokle petica ne izađe na PC-u, instalirao 1.0.4.0 patch i xliveless. Sve radi, osim toga što ne mogu uključiti menu, a ni kartu u igri. Što da radim?"

Zodiak uto 3.12.2013 19:12

Kupio sam preko amazona GTA 4 i aktivirao key

Sve radi ali kada ulazim u igru i idem se spojiti na Games for Windows-LIVE i upisem product key od igre kaze mi da key nije valjan,ali mogu igrat igru bez da se spojim na LIVE

Sta mi omoguce spajanje na LIVE i kako da to poravim?

Hvala!