PC igre

F1 2011 (Codemasters)

itomic009 sri 23.5.2012 00:01

Bez patcha, ali mislim da neću puno izgubit ako nebude 11/11. Sutra ću napravit seriju krugova gdje neću stavit 11/11kod set-up taj dio što je zbugiran pa da vidimo. Još računam da mogu s ovim setup om ić 2 do 3 desetinke dole a i mislim da možgu bolji setup napravit. Sutra navečer postam rezultate testiranja.

itomic009 sri 23.5.2012 00:03
Promster kaže...
itomic009 kaže...

Sauber, sve off, kamera jedina prava, vrijeme 1:13:794s.

http://www.pohrani.com/?2Q/da/35rPFRq5/f1-2011-barcelona.png

P.S. Može i bolje, nije mi bio baš savršen krug a možda još mogu doradit set-up.

Za dvije tisućinke sporije od mene{#}

Zasad jeste ali biti će to brže {#}. Ali neka odvozi netko ovako kako ja vozim tako vrijeme pa da vidmo onda čija mačka crnu vunu prede{#}. Znači sve pomoći na off, manual i kamera

kaciga a ne pola metra u zraku. Sutra snimim i clip koji će i pokazat da to vozim stvarno i sve postavke :)

Promster sri 23.5.2012 00:05
itomic009 kaže...
Promster kaže...
itomic009 kaže...

Sauber, sve off, kamera jedina prava, vrijeme 1:13:794s.

http://www.pohrani.com/?2Q/da/35rPFRq5/f1-2011-barcelona.png

P.S. Može i bolje, nije mi bio baš savršen krug a možda još mogu doradit set-up.

Za dvije tisućinke sporije od mene{#}

zasad jeste, ali neka odvozi netko ovako kako ja vozim tako vrijeme. Znači sve pomoći na off, manual i kamera laciga a ne pola metra u zraku. Sutra snimim i clip koji će i pokazat da to vozim stvarno i sve postavke :)

Sve mi postavke pašu, samo ta kamera s koje ti voziš nikako.

itomic009 sri 23.5.2012 00:11

Hahah, pa zašto ti nepaše, to je tek prava stvar. Velika je razlika ta kamera i ova s kojom vi vozite. To ti je kao da staviš jedan level teže kad se spustiš u kacigu kameru, ali meni to paše. Što realnije, to mi je veći izazov i to mi jedino i treba {#}. Da mi se đira bezveze i bez truda, vozio bi NFS cirkus. Ovako što je teže, to mi je bolje {#}.

doktor1 sri 23.5.2012 00:23
itomic009 kaže...

Bez patcha, ali mislim da neću puno izgubit ako nebude 11/11. Sutra ću napravit seriju krugova gdje neću stavit 11/11kod set-up taj dio što je zbugiran pa da vidimo. Još računam da mogu s ovim setup om ić 2 do 3 desetinke dole a i mislim da možgu bolji setup napravit. Sutra navečer postam rezultate testiranja.

Kao šta već rekoh. Izgubit ćeš drastično. Ovo sa 11/11 nema veze sa podešavanjem i identično je varanju jer se bolid bez obzira na asistencije ponaša kao da su sve asistencije uključenje i još ti zaljepilo bolid za podlogu!!!

Ogroman bug!

itomic009 sri 23.5.2012 00:39

Kao što rekoh, nikad nisam vozio do sada s time jel nikad nisam postavljao tako postavke što se tiče opruga. Sutra ću stavit na 9/9, jel to onda uredu ? Ja sam vozio sa jako malo down force-a i dugog mjenjača i tu sam gubio dosta. Šta misliš koliko bi mi trebao bit krug ako nepostavim 11/11 ??

P.S Nisam znao za taj bug uopće do danas.

Đapa club sri 23.5.2012 00:54

U time trial modu je bolid općenito puno brži..no ipak sa 1.2 patchem su vremena nešto sporija. Prelazak na 1.2 patch preporučam svima bez obzira na time trial jer igri daje neka poboljšanja. Ima još bugova koje nudi setup prije patcha..

speedy56 pet 25.5.2012 21:01
crack kaže...

ajmo neku drugu stazu sad :) dajte neki prijedlog 

Monte Carlo, pa onda Spa, pa onda Montreal, pa Silverstone... tim redom

Danas me je HEP {#}. Igram TT na MC-u i spojim savršen krug, i baš tada nestane struje X(

doktor1 sub 26.5.2012 08:54

Pa ako će već netko vozit, to treba biti sa najnovim patchom da se ne koristi ranije spomenuti bug!!

Može Pero tu napisat da je odvozio vrijeme 1:01.001 BEZ POMOĆI, a u setupu bolida 11/11

I ćorava kokoš pogodi zrno...