PC igre

F1 2011 (Codemasters)

IvanKovacic pet 10.2.2012 21:54
bad_ri kaže...

Jednostavno se moram pohvaliti - ovako sam danas odvozio F1, nikad nisam završio prvu sezonu na ovakav način - čini mi se da niti neću nadamašiti ovaj rezultat...

http://www.youtube.com/watch?v=0PfX-nz8ZUk

nakon 4-5 uzaludnih pokušaja igranja sezone, nakon što se danas savegame pokvario, dogodilo se "to" iz filmića, hehe!

debi......................lllllllllllllllllllll 

da čitaš malo po forumu videl bi da se taj problem sa sesvom da riješit ali si .....

jedino žalim 300kn

bad_ri pet 10.2.2012 22:07
IvanKovacic kaže...
bad_ri kaže...

Jednostavno se moram pohvaliti - ovako sam danas odvozio F1, nikad nisam završio prvu sezonu na ovakav način - čini mi se da niti neću nadamašiti ovaj rezultat...

nakon 4-5 uzaludnih pokušaja igranja sezone, nakon što se danas savegame pokvario, dogodilo se "to" iz filmića, hehe!

da čitaš malo po forumu videl bi da se taj problem sa sesvom da riješit ali si .....

jedino žalim 300kn

čitao sam po svim forumima vezanim za f1 2011.

180kn, pre-order. i problem nije u potpunosti rješiv, jer te igra onim "fixom" vraća utrku, dvije ranije, a to po meni nije rješenje, nego jeftina utjeha.

para mi nije toliko žao, koliko živaca i vremena provedenog u igranju nečega što nije moguće dovršiti.

IvanKovacic sub 11.2.2012 09:55
bad_ri kaže...
IvanKovacic kaže...
bad_ri kaže...

jedino žalim 300kn

čitao sam po svim forumima vezanim za f1 2011.

180kn, pre-order. i problem nije u potpunosti rješiv, jer te igra onim "fixom" vraća utrku, dvije ranije, a to po meni nije rješenje, nego jeftina utjeha.

para mi nije toliko žao, koliko živaca i vremena provedenog u igranju nečega što nije moguće dovršiti.

neznam meni nije vraćalo iza a i ima patch koji to rješava tak da mi se onda više nikad to nije događalo

Zekat sub 11.2.2012 20:47
Zekat kaže...
dmanz kaže...
Zekat kaže...

Skinio sam neki mod sa Racedepar. i kad kliknem na njega nemože ga otvorit, šat da radim?

extractaj ga, vidis da je .rar (winrar, 7zip)

Skinio sam winrar, raspakiro i dobio (vidi sliku) i šta sad trebam?

Znam da vam nije zanimljiv moj problem al daj te neki savjet jer nikad nisam koristi patch.

colezgd ned 12.2.2012 13:26

Jel ko imao problem da mu se u australiji DRS automatski uključi pri ulazu u zadnji zavoj?  

Nisam sada mogao uopće završiti utrku zbog toga, dobim mogućnost uključenja DRS-a i pred zavoj mi se sam uključi?!  

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

briatore čet 23.2.2012 11:30

Ako me pamćenje ne vara, CM-u je na kraju 2011 istekla F1 licenca. Zna li tko ima li kakvih novosti da će ista biti otkupljena za sljedeće razdoblje, jer u protivnom ništa od F1 2012, što bi bila prava šteta, krenuli su u pravom smjeru sa F1 2011 koja je izvrsna. Šteta bi bila da sad stanu i da opet budemo do ne znam kada bez službene F1 igre.

pirat čet 23.2.2012 11:34
briatore kaže...

Ako me pamćenje ne vara, CM-u je na kraju 2011 istekla F1 licenca. Zna li tko ima li kakvih novosti da će ista biti otkupljena za sljedeće razdoblje, jer u protivnom ništa od F1 2012, što bi bila prava šteta, krenuli su u pravom smjeru sa F1 2011 koja je izvrsna. Šteta bi bila da sad stanu i da opet budemo do ne znam kada bez službene F1 igre.

Njihov CM je napisao da čemo sve znati do kraja ovog mjeseca.

Zekat čet 23.2.2012 12:27

AI je na legend, ABS je uključen isto kao i trekšn kontrol koji je na full, 20% dužina utrke, igram na tipkovnici.

U zagradi je ekipa s kojom sam uspio završit prvi.

F1 2011
Australia (Renault)
Suzuka (Toro Rosso)
India (Toro Rosso)
Brazil (Toro Roso)
Spa (Toro Rosso)
Sepang (Toro Rosso)
Turska (Toro Rosso)
Južna Korea (Toro Rosso)
Kanada (Toro Rosso)
Silverstone (Force India)
Spain (Toro Rosso)
Nurburdring (Toro Rosso)
Hungaroring (Toro Rosso)
Singapor (Toro Rosso)
Abu Dabhi (Toro Rosso)
Monza (Renault)
Monaco (Toro Rosso)
China (Sauber)

Đapa club čet 23.2.2012 14:18
itomic009 kaže...

Sa pomagalima i majmun može vozit. Ajde ti isključi sva pomagala, i postavi sve na maximum i stavi cameru iz bolida pa onda pobjeđuj. A 20% utrke je igrarija također.

Dobro dečko vozi na tipkovnici tako da nemre dozirat gas. Inače ova igra je smijurija i bez pomagala tako da nemoj se nabrijavat.

briatore čet 23.2.2012 15:42
Đapa club kaže...
itomic009 kaže...

Sa pomagalima i majmun može vozit. Ajde ti isključi sva pomagala, i postavi sve na maximum i stavi cameru iz bolida pa onda pobjeđuj. A 20% utrke je igrarija također.

Dobro dečko vozi na tipkovnici tako da nemre dozirat gas. Inače ova igra je smijurija i bez pomagala tako da nemoj se nabrijavat.

Ma nemoj reć, smijurija kažeš? Ti bi vjerovatno da si se uhvatio pilotiranja F1 bio bolji i od Šumahera, samo da si se uhvatio.

Đapa club čet 23.2.2012 16:07
briatore kaže...
Đapa club kaže...
itomic009 kaže...

Ma nemoj reć, smijurija kažeš? Ti bi vjerovatno da si se uhvatio pilotiranja F1 bio bolji i od Šumahera, samo da si se uhvatio.

Pa možda da sam imao financijskih sredstava i bi.{#}..da meni je smijurija toliko grešaka ima igra da je to strašno. Bolje neka se codmasters drži arkada, a f1 pusti nekom drugom. Podržavao sam njihov rad i branio ih, ali ipak im arkade ala DIRT idu bolje. Pritom ne mislim da je f1 2012 loša igra naprotiv velik napredak je ostvaren za razliku od f1 2011. No i dalje je f1 2006 championship edition bolja igra od njihove, a starija je 6 godina(tolko od trudu).

itomic009 čet 23.2.2012 16:59

Malo si pobrkao lončiće pošto postoje F1 2010 i F1 2011 od Codemastersa, a ne F1 2012. Slažem se da se moglo napraviti bolje i realnije. Meni najviše fali što nema statistike i telemetrije, da se imaš malo s čime bavit i analizirati. To mi je nepojmljivo da nisu stavili u F1, jel je to sastavni dio igre. I ja mislim da je igra prelagana na kraju, jel sad već se borim za naslov u drugoj sezoni sa Williamsom i to u pola staza sam brži od Vettla i kompanije previše malo ( iako dobro vozim ali je opet nerealno :). Ali s druge strane, ovo nije službeni simulator kao što imaju F1 momčadi, pa ne treba očekivati čuda. Sve u svemu, F1 2011 je bez sumjne najbolja i F1 ikad uz sve ove nedostatke.

briatore čet 23.2.2012 17:07
Đapa club kaže...
briatore kaže...
Đapa club kaže...
itomic009 kaže...

Pa možda da sam imao financijskih sredstava i bi.{#}..da meni je smijurija toliko grešaka ima igra da je to strašno. Bolje neka se codmasters drži arkada, a f1 pusti nekom drugom. Podržavao sam njihov rad i branio ih, ali ipak im arkade ala DIRT idu bolje. Pritom ne mislim da je f1 2012 loša igra naprotiv velik napredak je ostvaren za razliku od f1 2011. No i dalje je f1 2006 championship edition bolja igra od njihove, a starija je 6 godina(tolko od trudu).

PS3 sam kupio radi F1 CE, tako da o toj igri znam sve. Ali baš sam ju nedavno probao voziti na DF GT volan, vrijeme ju je pregazilo, bolid djeluje čudno, izduženo. Podrška za GT volan je katastrofalna. To što F1 2011 na PC-ju ima bugova ne znači da je arkada. Na konzolama radi više nego dobro i najbolja je F1 igra koju sam ja igrao, a igram od C64 i Pit-stopa, odnosno prvu službenu F1 igru sam igrai F1 97 na PSone, kojeg uzgred budi rečeno zajedno s tom igrom i prodajem. Anybody?

Zekat čet 23.2.2012 19:29
itomic009 kaže...

Nemoj se zaletat sa izjavama! Probaj uzet Toro Rosso i budi prvi u Monzi ili Kini (uključi sve ako hočeš). Što se tiće 20% utrke,
to mi ne predstavlja neki problem jer mi se neda vozit kad već nekon 10/15 krugova imam veliku prednost pa mi se neda samo nabijat još veću, naravno na nekim stazama to dolazi više  negdje manje do izražaja.
Volio bih vidjeti neke tvoje rezultate?

speedy56 čet 23.2.2012 19:57

Ja bih volio da Poliphony dig. uzme licencu. Malo unaprijede simulaciju iz GTa, nabe 1080p rezu (ps3), naprave dlc (dolazio bi u istom paketu) s Imolom Sennom,..., poznavajući njih biti će i 3d (:)), i ubace već spomenutu telemetriju. Drugim riječima, naprave prilagodjeni, unaprijedjeni Gt5.

itomic009 čet 23.2.2012 20:13

Pa kakve ti rezultate spominješ. Ti si samo napisao i to je to, a to samo po sebi ništa neznači. Pa sad trenutno sam pri kraju druge sezone i uz sve isključeno, i sa svim podešeno na najteži mogući način, sam sa Williams-om ( koji je tu negdje kao i Torro Rosso ) treći u ukupnom poredku sa 6 ili 7 pobjeda. To koliko god ja dobro vozio baš i nije realno. 20% utrke vozit NIJE utrka !! Odma mi je jasno koliko se ti putiš u F1 kad voziš 10 krugova utrku i misliš da je to to ??? Pa to nije ni slično kao pravo taktiziranje kad voziš najamnje 50% ( ja sad vozim tako, a treću sezonu ću vozit full 100% ) utrke. Još da nespominjem koliko treba više koncentracije i napora da izdržiš cijelu utrku uz još naravno brigu o gumama. Neznam uopće jel ti ideš u box kad voziš 10 krugova. Dakle ovo tvoje nije uopće za usporedit sa pravom sezonom.

IvanKovacic čet 23.2.2012 20:18
itomic009 kaže...

Pa kakve ti rezultate spominješ. Ti si samo napisao i to je to, a to samo po sebi ništa neznači. Pa sad trenutno sam pri kraju druge sezone i uz sve isključeno, i sa svim podešeno na najteži mogući način, sam sa Williams-om ( koji je tu negdje kao i Torro Rosso ) treći u ukupnom poredku sa 6 ili 7 pobjeda. To koliko god ja dobro vozio baš i nije realno. 20% utrke vozit NIJE utrka !! Odma mi je jasno koliko se ti putiš u F1 kad voziš 10 krugova utrku i misliš da je to to ??? Pa to nije ni slično kao pravo taktiziranje kad voziš najamnje 50% ( ja sad vozim tako, a treću sezonu ću vozit full 100% ) utrke. Još da nespominjem koliko treba više koncentracije i napora da izdržiš cijelu utrku uz još naravno brigu o gumama. Neznam uopće jel ti ideš u box kad voziš 10 krugova. Dakle ovo tvoje nije uopće za usporedit sa pravom sezonom.

točno to 

ja i isto igram sve off ali sa force indijom sve pobjede 1 sezona 50% a drugu sam potpisal za mclaren i 100%

ali sam si sad skinul update za 2012 i čekam da počne prava szona za sad igram s frensima prek lana

Zekat pet 24.2.2012 02:42
itomic009 kaže...

Nemogu se s tobom direktno usporedit jel nevoziš na tipkovnici. Tih tvojih 7 pobjeda mogu biti ostvarene iz 7 pokušaja a mogu i iz 37 tako da mi i to neznači puno. Kad voziš 20% utrke sve je isto kao u 100% što se tiče štednje guma i potrošnje goriva jedino se ide jednom u box i potrebna je manja (krača) koncentracija. A poprilično sam siguran da na svakoj stazi gdje pobjedim u 20% mogu i u 50 ili 100%. Volio bih upoznati nekoga ko nije majmun pa da mi objasni kako on pobjeđuje sa svime isključenim, na tipkovnici.