Dado_ZG78 pet 20.12.2013 00:23

Pristup Alphi je daleko preskup..  da se radi o 50 funti reko bi ajde..  možda..  ali ovo je zbilja previše.

Srećom pa sam unaprijed kupio gotovu igru po menjoj cijeni nego što je sada (30 funti ako se dobro sjećam) i sad samo trebam strpljivo čekati konačni izlazak (nadam se da neće biti odgoda i kašnjenja..).

Na kraju će se poklopiti izlazak gotovog Elite-a sa dogfighting module-om od Star Citizena - ali onda me nije briga koliko im treba za zgotovit SC jer imam novi Elite za pikat {#}

Dado_ZG78 pon 23.12.2013 16:42

Stigao novi patch za Alphu (1.1):

Phase 1.1 includes the following:

• A selection of stereoscopic 3D support options added

• Oculus Rift

• Side-by-side 3D rendering for use with 3D TVs / monitors

• Anaglyph rendering: old school Red/Cyan rendering for those without Oculus Rift or a 3D TV but with some vintage red/cyan glasses

• Track IR Support added

• Dashboard brightness option added

• Improved build stability

• Assorted improvements from Alpha feedback

Svaka čast ekipi i samo tako dalje! {#}

Dado_ZG78 uto 18.2.2014 12:03

Baš gledam, prema službenim informacijama (i na Wikipediji) igra bi trebala izaći do kraja idućeg mjeseca - dakle u roku od 7 tjedana, a nekako mi se ne čini da misle uskoro 'pozlatiti' verziju 1.0 {#}

Držmo fige...

Branimir82 sri 19.2.2014 05:49
Dado_ZG78 kaže...

Baš gledam, prema službenim informacijama (i na Wikipediji) igra bi trebala izaći do kraja idućeg mjeseca - dakle u roku od 7 tjedana, a nekako mi se ne čini da misle uskoro 'pozlatiti' verziju 1.0 {#}

Držmo fige...

Verzija 2.0 je vani već 15 dana.Alpha testeri redom hvale ispoliranost i optimizaciju, još od prve verzije alphe.

Dado_ZG78 sri 19.2.2014 06:15
Branimir82 kaže...

Verzija 2.0 je vani već 15 dana.Alpha testeri redom hvale ispoliranost i optimizaciju, još od prve verzije alphe.

Mda, mislio sam na prvu finalnu verziju igre... obično su razhne Alphe i Bete bile 0.xxx a tek od službenog izlaska pod 'gotov proizvod' bi verzije išle na 1.0+ po nekoj logici ali ok.. 

Dado_ZG78 pet 14.3.2014 06:21

Solidno izgleda  {#}

"Once again you are invited to head for the stars, take a ship and 100 credits 

to make money legally or illegally - trade, bounty-hunt, pirate or assassinate 

your way across the Milky Way galaxy.

It's an awe inspiring, beautiful, vast place; with 100 billion star systems, 

planets, moons and asteroid fields just waiting to be explored and exploited."

Hell yeah!  {#}
mirkoj sub 15.3.2014 10:27

Da li je moguce da ce moja prva igraca ljubav konacno da ozivi ponovo?

Kad se sejtim Commodore 64 i hladjenje transformatora zimi na prozoru jer su starci govorili kako je prevruc pa ce crknut da nije bas dobro igrati 12 sati dnevno :)

Disco, Lave.. bolje sam poznavao spaceografiju Elite nego skolsku geografiju blize i dalje regije heheh

Samo 200 funti malo previse a rado bih testirao sa Oculusom..,

Cektai da bdue gotova nema druge, strpljen spasen.

Uzeo sam i za SC onaj starter neki ali sve mi se vise lici na vaporware iskreno..... 

Dado_ZG78 sub 15.3.2014 15:52
mirkoj kaže...

Da li je moguce da ce moja prva igraca ljubav konacno da ozivi ponovo?

Kad se sejtim Commodore 64 i hladjenje transformatora zimi na prozoru jer su starci govorili kako je prevruc pa ce crknut da nije bas dobro igrati 12 sati dnevno :)

Disco, Lave.. bolje sam poznavao spaceografiju Elite nego skolsku geografiju blize i dalje regije heheh

Uzeo sam i za SC onaj starter neki ali sve mi se vise lici na vaporware iskreno..... 

Za Elite - ista stvar..  igrao ga tjednima na C64 (možda čak i mjesecima.. davno je to bilo..) i totalna nostalgija me opere kad se sjetim te 'šuplje' vektorske grafike, autopilota koji pri slijetanju lagano svira 'Na ljepom plavom Dunavu' itd.

Što se SC-a tiče, isto sam backer, a nisam baš siguran da će biti vaporware jer je previše toga u izradi trenutačno (još uvijek unajmljuju ljude) i čak bi kroz nekih mjesec dana napokon trebali izbaciiti i famozni DFM (DogFighting Module), no pričekat pa vidjet..

Samo se nadam da će ED izači barem kakvih pola godine, godinu prije SC-a kako bi u miru stigao uživati prvo u jednoj onda u drugoj igri  {#}

Tanelorn sri 2.4.2014 12:27

Nisam ni znao da izlazi "remake" ovog remek dijela. Ja sam jedan od onih koji je u '85. to igrao na ZX Spectrumu tako da me posebno veseli ponovno zaigrat tu legendarnu igru (sa trunku boljom grafikom). Cim izadje, odmah cu se iskalit na neduznom Thargoidu {#} kao i uzivat u zvucima "Na lijepom plavom dunavu" prilikom slijetanja u stanicu :)

Branimir82 čet 3.4.2014 08:10
Dado_ZG78 kaže...

Mada i oni su prekoračili obečane rokove. 

Gotova igra je trebala izaći početkom ove godine a sad se tek čeka Beta cccc.. valjda ćemo ju do jeseni zaigrati svi {#}

Kad vidim s koliko detalja rade na svakom aspektu igre - ne zamjeram im.

Posebice kad pogledam primjere držanja rokova kao u slučaju BF4, gdje smo u biti dobili alpha verziju igre koja danas ulazi u beta fazu.