DayZ (standalone)

Mogu ti iskreno reći da sam nakon što sam pogledo slike pretpostavio da će to netko reći, no što se mene tiče može i više od ovog. Što više to bolje, donekle.

Par zombija me izudaralo i polako mi lik mutno vidi.
Kak da se pokrpam, kaj da popijem ili pojedem da se lik oporavi?

Malo sam noob u igri, ali kako se pogleda mapa in game?
Jel se i vama ćini da je nekako trljavo po noći svijetliti sa flashlightom po kućama/zgradama? Sve nekako slabo osvijetli prostorije.
E da i što sa trulim voćem? Kako ga jesti, a da se ne zaraziš i kad si zaražen kako se izlječiti? Jučer sam našao neke vitamine i nisu mi pomogli.

Ingame mapu nemas ako je ne nades, barem je to tak prije bilo.
Je svijetlo je stupidno napravljeno ali kaj je tu je.
Trulo voce nemoj jesti nego trazi konzerve, jedino je bed kaj ti za konzervu treba otvarac inace nemres jesti :)
Imam dva otvaraca pa ako kome treba nek dojde na NW Airfield.

Evo par slika od današnjeg cerekanja na TS-u, kad smo zarobili ovo dvoje ljudi, nismo se smijali tako nepamtim..
Nikakve agresije od naše strane nije bilo, dobili su i za pit i za jest.. osim kraja gdje bivaju upucani zbog špijunaže :D
na kraju zbog ovakvog pristupa vise se nitko nece htjeti predati, jer ih se na kraju uvijek ubije, imaju vece sanse pokusati pobjeci ili ako imaju oruzje uzvratiti
konzerve moze otvatai bilokojim ostrim predmetom, samo sto konzerva nece biti na 100% sadrzaja vec 60-70 ovisno s cime otvaras
trenutno se isplati ici na sjever, jer loot se spona samo jednom, prilikom restarta servera, i kad obalom u 4 sata prodje 100 ljudi ne ostane nista.

Dajte se javite na PM da vas dodam na Steam da mozemo igrat ekipno.
Imam viska hrane, otvarac za konzerve i pistolj za poklonit.

Moj steam je : Dermonis
Slobodno me addajte, pa kad igram da opletemo zajedno. Ubijanje bambija ne dolazi u obzir.

Dodan.

Postoji gdi kakva lista itema implementiranih u ovu alpha verziju igre?
Zanima me ako i koje sniper puske su stavili, nightvision itd.
Ima ko kakav link?

Zanima me ako i koje sniper puske su stavili, nightvision itd.
Ima ko kakav link?
Nightvisiona nema, što se mene tiče nepotrebno je totalno sa tweakom se sve vidi ko da je dan...
A što se tiče snajpera, ajmo reć u jednu ruku Mosin Nagant sa Longe Range Scope... to je to :)

Izbacili su patch da nemres vise po mraku vidjet, bar ja nemrem. Nikakav brightness ili gama mi ne pomognu.

Hoce tko na ts da igramo malo?

Koji TS i daj info da te dodam na Steam friends list?

Hoce tko na ts da igramo malo?
daj IP i steam i dolazim. Imam cjeli dan na raspolaganju.

nick mi je- astra
Dajte mi vas dvoje svoje pa vam na steam posaljem IP.

daj me dodajte mmodric, tebe ko astra mi pronalazi 10000x i jedini astra astra je neki kao iz USA

Šta nemožeš po mraku vidjeti? :D
Fuj. čiter.

Šta nemožeš po mraku vidjeti? :D
Fuj. čiter.
Video settings čini čuda kad se poigraš sa njime :D

Danas me krenulo sa loot-om- M4, backpack pun hrane i vode sa ekstra uk tactical vestom i još sitnica pištolj i municije kreno prema NW da se nađem sa NEW_MAN-om jer mi treba municije. Ubije me neki frajer sjekirom. Nzenam zašto ga nisam čuo a 30 minuta prije toga čuo sam dvojicu koji su se šuljali po Zelenogorsku. Hack neki ili cipele, koji vrag?

Ja sada imam backpack pun hrane i onih kanistera s vodom, pun medikit, a već 2 sata hodam i još mi se nije pojavilo ni hunger ni thirst. Evo zadnji hike prema Devil's Castle, baš me zanimalo što je ovamo.
Jedino što nigdje ne mogu oružje naći.

HDR Quality povecaj, bolje se vidi po mraku.
Edit: I ja sam cackao po postavkama za oblake i ostalo, al kad sam hdr povecao bolje su se vidili objekti po mraku, so.

ma kakav hdr i td... ako uključite cloudse( ja imam na low) i isključite sjene po noći se sve vidi oke i atmosfera je meni fantastična. A ako pojačate brightness i gamu izgleda kao crno bijeli dan

Je slozil sam. Clouds i gg

upravo kupio Dayz,
skida se,
moze neki TS server gdje se igra Dayz,
ili posaljite PM svoj steam nick

jel cu moc sa svojom konfiguracijom igrat standalone bez lagova?

jel cu moc sa svojom konfiguracijom igrat standalone bez lagova?
Ne, ali doslovno nitko ne moze igrati bez laggova posto je igra neoptimizirana. Pogotovo kada se nalazis u gradovima gdje osjetno padaju performanse.

za sada loše....
ne vrijedi 24 eura, bar za sada,
previse lagga, ne optimizirano, jednostavno loše...
na kraju se naoružam do zuba, i onda umrem od gladi jer nisam mogao naci hrane....
Smanji taj FOV čovječe, kako možeš tako igrat :P