DayZ (standalone)

Iskreno radije bih da Dayz standalone stigne kasnije ako to znaci da ce biti bolje ispoliran a ne pun bugova kao ARMA2 kad je tek izasla.

Skidam
Well... no sleep tonight

Jel se može uzeti preko steama preko proxya kao i preko origina?
da se uzme u dolarima a ne u eurima.

Mislim da bi isto proso jer je 29.99 USD

Mislim da bi isto proso jer je 29.99 USD
Znači preračunali su, nisu kao EA, usa 50 dolara, Eu 50 eura lol
ok, hvala.

Steam top seller :D
Je li neko vec kupio? Ja vjerovatno kupujem sutra, prazan racun sad...

30 dolara na kraju cijena alphe?? Ma kata strofa!

bit ce nas :)

Sutra u banku i kupit :) Šteta što nemam na racunu sad

Sad samo 10 eura u steam novcaniku :D Odoh igrati CSGO valjda dropa kakav dobar item xD

oo nemogu vjerovat ovo se čekalo :)

Nek se hebe sa tih svojih 20€...

Ako ces plakat za +10 eura onda stvarno barem je izasla napokon

Ako ces plakat za +10 eura onda stvarno barem je izasla napokon
Ko place ?
Arma III je kostala 170kn alpha verzija... a sad on meni DayZ lupa pod 24€... Ocekivo sam neku sitnu lovu za tu alpha verziju igre a ne ovo, platio sam CoH 2 manje.

varas se grdno djecace:)
lijepo ljudi napisali:
WARNING: THIS GAME IS EARLY ACCESS ALPHA. PLEASE DO NOT PURCHASE IT UNLESS YOU WANT TO ACTIVELY SUPPORT DEVELOPMENT OF THE GAME AND ARE PREPARED TO HANDLE WITH SERIOUS ISSUES AND POSSIBLE INTERRUPTIONS OF GAME FUNCTIONING.
Vec gledam plakanje kad pokupuju ljudi pa pocnu kukati ja sam dao PARE, a ono crashuje! sramota bezobrazluk i sl :)
Kao sto placu za bete isto tako ce i sada, samo gledajte :)

Jos bolje, dakle prealpha. Steta, mislio sam si uzet, ali ovako ce pricekat.

a3 je jeftiniji nego dayz u prealphi... NOPE. Piratizirat ću prvo da vidim vrijedi li... nisam džabe štedio 15 eur da košta 21 nakraju

a3 je jeftiniji nego dayz u prealphi... NOPE. Piratizirat ću prvo da vidim vrijedi li... nisam džabe štedio 15 eur da košta 21 nakraju
piratizirat češ mmo igru... BISER

Traze previse za mod full igre. Vidi se da igraju na kartu popularnosti.

piratizirat češ mmo igru... BISER
yup...

Kaj je sa avatarom Al Pačino?!

Kaj je sa avatarom Al Pačino?!
kids...

Traze previse za mod full igre. Vidi se da igraju na kartu popularnosti.
- Ovo nije mod igre već je samostalna igra na bazi Arma 3 enginea.
- Cijena je namjerno visoka. To je učinjeno kako bi se ograničio broj ljudi koji će igrati igru u ovom prealpha stadiju. Igra je u prealphi i nije baš za široku uporabu. Rocket je ovo izjavio nekoliko puta.
Zašto whineate tu umjesto da pričekate punu verziju igre ili bar neku betu. Kvragu, u ovom stadiju nema niti vozila.

pretpostavljam da "vajnaju" jer je nedavno rečeno kako će prealpha biti 10-15$, dok sada imamo skok od skoro 100% u cijeni. mislim, pošto mi se sviđa ovakva vrsta igre ja ću igru uzeti kad budem mogao, vrlo vjerovatno i uživati igrajući ju, ali me ovo malo naživiciralo jer nisam očekivao ovakvu cijenu. :\

- Ovo nije mod igre već je samostalna igra na bazi Arma 3 enginea.
- Cijena je namjerno visoka. To je učinjeno kako bi se ograničio broj ljudi koji će igrati igru u ovom prealpha stadiju. Igra je u prealphi i nije baš za široku uporabu. Rocket je ovo izjavio nekoliko puta.
Zašto whineate tu umjesto da pričekate punu verziju igre ili bar neku betu. Kvragu, u ovom stadiju nema niti vozila.
1. Koliko ja znam igra je na bazi arma 2.5 engine-a(engine iz onog nastavka operation nest),a ima samo neke dijelove skripte iz arma 3 engine-a.
2. Isto su tako onda mogli jednostavno pozvati nekoliko ljudi da testiraju igru,bez placanja. Al,cuj od sad se po novome i prealpha testiranje placa.
Cekam betu naravno,ali trenutno BreakingPoint mod u Armi III jede dayz za dorucak,rucak i veceru.
ja sam očekivao onih najavljivanih 10-15$ za alphu/early access. ali probat će se i ovako nabaviti.