BUG Online Game Server - BF3

jel ima neki ts server ili preko cega se cujete na bug serveru da malo dodjem kod ekipe :)
Ima BUG mumble navečer ekipa dođemo ekipa i ja. Ako nas nema probaj drugi dan.

Ja sa ekipom napravim party i blog voip i radi ok.

Jel ima neki ingame swyad voice chat il tak nes. Uglavnom trcim za nekim da ga supportam, a ovaj nema pojima i trci ko muva bez glave i tu obicno ja nahebem..

Ista stvar i kod mene!!
Trcim za likovima da ima bacam municiju, pogotovo kad ganjaju avione, a ovi nist.. trce suprotno od mene, ni ne pogledaju :)
Jedini chat vezan uz igru je onaj u Battlelogu, al ko zna s kim i kamo ces upasti, tako da ne pomaze previse..... Pogotovo kad se ljudi naknadno ukljucuju...

A nisi pogledao moj post gore mumble dođi i gotovo.

Ma vidio sam al sta cu se nadgasavat sa tridesetoricom dok pokusavam objasnit jednom panju da sam iza njega xD

Ma ne bude nas trideset na Mumbleu, ako nije previše ljudi onda pet-šest maksimalno. Ne znam kako je u zadnje vrijeme jer mi komp ne radi, ali ovako je inače bilo.

Server je public i nitko ti ne brani da sa svojom ekipom odeš u drugi kanal ili napraviš svoj. U krajnjem slučaju ja mogu nekome napraviti privatnu sobu ak me zamoli.
- Za ovo se ima Mumble i BF3 tema.

Nije OT ak sam pitao dal ima neki ingame squad voice chat na serveru
Btw, Danny daj kickaj nekog da udem napokon :)

Nije OT ak sam pitao dal ima neki ingame squad voice chat na serveru
Btw, Danny daj kickaj nekog da udem napokon :)
Evo o tome sam ja i pričao, da je 32slota ne bi mogao na red doći sat vremena da se ude.....

jesti vidjeli da ima dva bug servera? tko je napravio onaj drugi?

jesti vidjeli da ima dva bug servera? tko je napravio onaj drugi?
Ako se ne varam, preimenovan je code central.

Veri interezting..
Vi nid mor informejšn!
Mora da supersexy ima svoje prstiće u ovome..

Ja. Vidjet ćemo hoće li biti interesa. Ako ne, ništa, ako da, nek' stoji. :)

Trenutni poredak igrača na serveru.

671;)
LIKE A BOSS

Mozda napravit rush server? Samo prijedlog.

Ne radi sada server ujutro?

Trenutni poredak igrača na serveru.
Tek 71. sam ...sramote...

KAj je ovo? Postoji BUG obični i HC server? Danny jer su oba tvoja ili samo jedan?

KAj je ovo? Postoji BUG obični i HC server? Danny jer su oba tvoja ili samo jedan?
HC server je uzeo Tonči

Naravno da se može. I bio je Rush u početku. Možemo imati 64 CQ ovaj Danijelov na Normalu i 32 Rush na HC-u. Vidjet ćemo kakav je interes ljudi za pojedino.

Zašto tickete ne stavite na 600 ovako runda traje jedva 10 min.

Naravno da se može. I bio je Rush u početku. Možemo imati 64 CQ ovaj Danijelov na Normalu i 32 Rush na HC-u. Vidjet ćemo kakav je interes ljudi za pojedino.
Mislim da bi normal bio bolji izbor jer u rushu treba "rushat" :), a na hc'u se ipak malo pre brzo gine. Ekipa ce samo spamat m-comove sa rpgovima.

Zašto tickete ne stavite na 600 ovako runda traje jedva 10 min.
A nekad i manje kad je jedan tim jači od drugog pa ga dobiju s 100-150 razlike

kratko informativno,
želimo:

Da, premalo je ticketa pa prekratko traje borba. Ni ne zagriješ se već gotovo. Uostalom puno mi je bolji HC nego normal pogotov jer je realniji
jel ima neki ts server ili preko cega se cujete na bug serveru da malo dodjem kod ekipe :)