PC igre

BUG Online Game Server - BF3

CyberDemonVZ čet 3.11.2011 16:39
Sale_ds kaže...
Jel ima neki ingame swyad voice chat il tak nes. Uglavnom trcim za nekim da ga supportam, a ovaj nema pojima i trci ko muva bez glave i tu obicno ja nahebem..

Ista stvar i kod mene!!

Trcim za likovima da ima bacam municiju, pogotovo kad ganjaju avione, a ovi nist.. trce suprotno od mene, ni ne pogledaju :)

Jedini chat vezan uz igru je onaj u Battlelogu, al ko zna s kim i kamo ces upasti, tako da ne pomaze previse..... Pogotovo kad se ljudi naknadno ukljucuju...

kalko1212 čet 3.11.2011 16:40
Sale_ds kaže...
Jel ima neki ingame swyad voice chat il tak nes. Uglavnom trcim za nekim da ga supportam, a ovaj nema pojima i trci ko muva bez glave i tu obicno ja nahebem..

A nisi pogledao moj post gore mumble dođi i gotovo.

roko121roko čet 3.11.2011 17:04
Sale_ds kaže...
Ma vidio sam al sta cu se nadgasavat sa tridesetoricom dok pokusavam objasnit jednom panju da sam iza njega xD

Ma ne bude nas trideset na Mumbleu, ako nije previše ljudi onda pet-šest maksimalno. Ne znam kako je u zadnje vrijeme jer mi komp ne radi, ali ovako je inače bilo.

ZC_Someone čet 3.11.2011 17:42
Sale_ds kaže...
Ma vidio sam al sta cu se nadgasavat sa tridesetoricom dok pokusavam objasnit jednom panju da sam iza njega xD

Server je public i nitko ti ne brani da sa svojom ekipom odeš u drugi kanal ili napraviš svoj. U krajnjem slučaju ja mogu nekome napraviti privatnu sobu ak me zamoli.

{#} - Za ovo se ima Mumble i BF3 tema.

perkoxcar čet 3.11.2011 21:51
Sale_ds kaže...

Nije OT ak sam pitao dal ima neki ingame squad voice chat na serveru {#}

Btw, Danny daj kickaj nekog da udem napokon :)

Evo o tome sam ja i pričao, da je 32slota ne bi mogao na red doći sat vremena da se ude.....

Tonči ned 6.11.2011 15:35
Sale_ds kaže...
Tonči kaže...

Ja. Vidjet ćemo hoće li biti interesa. Ako ne, ništa, ako da, nek' stoji. :)

Mozda napravit rush server? Samo prijedlog.

Naravno da se može. I bio je Rush u početku. Možemo imati 64 CQ ovaj Danijelov na Normalu i 32 Rush na HC-u. Vidjet ćemo kakav je interes ljudi za pojedino.

Sale_ds ned 6.11.2011 16:55
Tonči kaže...
Sale_ds kaže...
Tonči kaže...

Ja. Vidjet ćemo hoće li biti interesa. Ako ne, ništa, ako da, nek' stoji. :)

Mozda napravit rush server? Samo prijedlog.

Naravno da se može. I bio je Rush u početku. Možemo imati 64 CQ ovaj Danijelov na Normalu i 32 Rush na HC-u. Vidjet ćemo kakav je interes ljudi za pojedino.

Mislim da bi normal bio bolji izbor jer u rushu treba "rushat" :), a na hc'u se ipak malo pre brzo gine. Ekipa ce samo spamat m-comove sa rpgovima.