PC igre

BUG Online Game Server - BF3

kalko1212 sri 2.11.2011 17:35
Dodinho kaže...
kalko1212 kaže...

Kako mrzim to što ne može biti službeno više od 32 igrača na RUSH{#}. Da barem može.

Pa kao da je bitno jeli službeno ili neslužbeno. Dice je predlložio maksimalno 32 igrača, ali imaš ti servera i sa 64, ali u pitanje dolazi organiziranost i fluidnost igre jer bi mogao nastati kaos i defenderi i nemaju nekih šansi.

A šta nas briga neka bude strka kao u stvarnosti jer važno je zabaviti se a ne kukati.

CyberDemonVZ čet 3.11.2011 11:23
Danny_HR kaže...
BUG nije u HR, nego u Njemačkoj.

Znam, procitao sam cijelu temu.

Samo me zanimalo dal je ovo trenutno, dal je zbog Optime, dal je zbog mjesta spajanja, dal je zbog mog kompa....

Vidim da ZC_Someone ima savrsene rezultate {#}

Someone, preko koga se spajas i koja ti je brzina veze?

Btw, ovo je cisto informativno, server mi radi savrseno!!

Gunner11 čet 3.11.2011 12:25
CyberDemonVZ kaže...

Usporedio sam pingove na nekim HR serverima koje sam uspio prikupiti.

BUG je losiji od ostalih.

Da li je to zato jer je jedini popunjen?

Kako su pingovi kod vas?

Ako je vazno, spajam se preko Optime iz Varazdina.

Vjerujem da ti je to do Optime. Također je koristim i mogu ti reći dok ti je ping "zelen" da je to u redu. 

Mislim da je netko (sad neznam jeli u ovoj temi) stavio usporedbu pingova po operaterima, ugl. na tim vanjskim serverima Optima ima najveći ping (20-ak više od T-com).

sushii čet 3.11.2011 13:54

Ne razumijem kako klinci od 12 god. imaju vlastite servere gdje je dnevni promet redovito na max-u i sve sljaka besprijekorno a jedna ugledna skupina korisnika kao sto je BUG muku muci sa istime vec danima. U cemu je problem? 

ovajonaj čet 3.11.2011 14:20

ja sam jucer otisao na neki njemacki server 64q da malo isprobam palicu i bio je skoro pa pun tj napunio se dok sam igrao na njemu, ali ono sto me iznenadilo je da je ucitavanje mape bilo duplo ali duplo brze nego na bug serveru i da mi je fps nije spadao ispod 25 dok mi na bugu spadne i na 15 a vecinu vremena mi je fps bio oko 50-60 dok je na bugu prosjek 35... poslije tog sam otisao na jos jedan server i tu je isto sve islo kako treba.. i onda sa nariktanom palicom odem na bug....odigrao pola partije i iskljucio bf3...

jednostavno neigrivo...

ne znam igra li iko od vas po drugim serverima i primjeti li neku razliku u odnosu na ovaj bug server?