BUG Online Game Server - BF3

Da li ovo server pukne i izbaci sve igrače kao sada na Damavand Peak-u ili...?
Ono, taman sam rokao po protivničkom tenku, partija je upravo započela.

Jep,sve nas izbaci.

Pobjedilo 64 CQ. Ima Boga :D

Ima mene i pirata :)
Danny je i dalje za 32 al eto, vlast sluša svoje birače.

Sta nista od 64 iako je anketa pokazala u korist te opcije?

Pa 64 je.

U busu sam pa ne vidim. Ty!

Meto CQ neće ovog servera vidit nikad u životu. To je najgluplja i najjadnija mapa ikad napravljena u povijesti.

Kak radi server sad? Da znam sta me ceka kad dodem doma :D
Nick: UrbanFsk, pa nek me doda tko zeli.
Igram timski ukoliko mi to squad dopusta i ako se svi ne razbjeze ko muhe bez glave :)

Za sad radi prilično dobro, nisam danas primijetio pretjeran lag. Možda tu i tamo, sve u svemu jako dobro.

Evo me za 15 min. Napravite mjesta :D

Super radi. Skoro dva sata u komadu

uh sad je super kako je bilo...da kucnem u drvo kuc kuc

Usporedio sam pingove na nekim HR serverima koje sam uspio prikupiti.
BUG je losiji od ostalih.
Da li je to zato jer je jedini popunjen?
Kako su pingovi kod vas?
Ako je vazno, spajam se preko Optime iz Varazdina.

BUG nije u HR, nego u Njemačkoj.

Znam, procitao sam cijelu temu.
Samo me zanimalo dal je ovo trenutno, dal je zbog Optime, dal je zbog mjesta spajanja, dal je zbog mog kompa....
Vidim da ZC_Someone ima savrsene rezultate
Someone, preko koga se spajas i koja ti je brzina veze?
Btw, ovo je cisto informativno, server mi radi savrseno!!

Trenutno je Carnetova veza od 10Mbita :)
Ali kad sam doma na T-Comu ping je obično 40-50 što je meni normalna cifra za bilo koji server iz Njemačke, neovisno dal igram L4D2 ili BF3.

Usporedio sam pingove na nekim HR serverima koje sam uspio prikupiti.
BUG je losiji od ostalih.
Da li je to zato jer je jedini popunjen?
Kako su pingovi kod vas?
Ako je vazno, spajam se preko Optime iz Varazdina.
Vjerujem da ti je to do Optime. Također je koristim i mogu ti reći dok ti je ping "zelen" da je to u redu.
Mislim da je netko (sad neznam jeli u ovoj temi) stavio usporedbu pingova po operaterima, ugl. na tim vanjskim serverima Optima ima najveći ping (20-ak više od T-com).

Ne razumijem kako klinci od 12 god. imaju vlastite servere gdje je dnevni promet redovito na max-u i sve sljaka besprijekorno a jedna ugledna skupina korisnika kao sto je BUG muku muci sa istime vec danima. U cemu je problem?

Kakvu muku? O čemu pričaš?

ping ,lag, modovi, ticketi . treba jos nesto? postoji li zapravo jos nesto?

Ping nije problem.
Laga je bilo zbog igre, sad je relativno normalno.
Modovi su stvar dogovora i nisu problem.
S ticketima je sve u redu.

ok onda se vidimo veceras na serveru ; )

Ja noćas bio na punom BUG serveru - nije bilo lag-a, nije bilo rubberbandinga, sve 5.

ja sam jucer otisao na neki njemacki server 64q da malo isprobam palicu i bio je skoro pa pun tj napunio se dok sam igrao na njemu, ali ono sto me iznenadilo je da je ucitavanje mape bilo duplo ali duplo brze nego na bug serveru i da mi je fps nije spadao ispod 25 dok mi na bugu spadne i na 15 a vecinu vremena mi je fps bio oko 50-60 dok je na bugu prosjek 35... poslije tog sam otisao na jos jedan server i tu je isto sve islo kako treba.. i onda sa nariktanom palicom odem na bug....odigrao pola partije i iskljucio bf3...
jednostavno neigrivo...
ne znam igra li iko od vas po drugim serverima i primjeti li neku razliku u odnosu na ovaj bug server?

Idem ja i na druge servere - iskreno ne nekima bude i gore nego na BUG serveru...
A očito je išao novi server patch jutros, tako da tko zna šta će biti večeras dok ću opet igrati...

ma igracu i ja na bug-u normalno ali volio bih znati zbog cega su neki serveri iste konfiguracije bolji a neki losiji... a evo ova oba su u njemackoj hostana...

Ma BUG server rulz...ekipa rulz...najbolje kad pocnje kuknjava :) I like it!
Kako mrzim to što ne može biti službeno više od 32 igrača na RUSH
. Da barem može.
Pa kao da je bitno jeli službeno ili neslužbeno. Dice je predlložio maksimalno 32 igrača, ali imaš ti servera i sa 64, ali u pitanje dolazi organiziranost i fluidnost igre jer bi mogao nastati kaos i defenderi i nemaju nekih šansi.
A šta nas briga neka bude strka kao u stvarnosti jer važno je zabaviti se a ne kukati.