Ad4pt3r ned 12.9.2010 21:10
M0by kaže...

Imal ko problema sa trzanjem u ovoj igri.

Naravno u SP-u.

Imam Pentium D 3.0 ghz, 1 GB ram i HD 4550.

Stavio sam sve na low i opet je neugodan FPS.

Na kojoj rezoluciji igraš. Vjerojatno ti je preslab PC, jer ti nijedna komponenta nije zadovoljavajuća.

skank666 čet 30.9.2010 11:54

stize nam novi DLC-----Claptrap's_New_Robot_Revolution!!! VIVA LA ROBOLUTION!

ovo mi se cini da ce biti jako zanimljivi ako ne i najbolji dlc, bar po humoru.. malo sam citao recenziju na BOL-u i vidim da ih je claptrap zivcirao, zasto ne znam. meni je bio fora. uostalom, sto oni znaju!

evo malo infa

video s komentarima tj trajler

borderlands.vikia

Features

6 New Areas to explore IGN

New enemies, including a military force in the employ of Hyperion, and foes from the past with new Claptrap 'upgrades'.

New NPCs

2 additional skill point SDUs, 1 per playthrough and 8 additional levels from upcoming standalone patch. IGN

6 additional Backpack Slots, 3 per playthrough. (1 SDU per playthrough)

20 New missions

New Achievements and Trophies (Steam, XBL, PSN) Gamespot

NPC facial animation

editCharacters

Patricia Tannis

Marcus Kincaid

Blake

[edit]Enemies

Interplanetary Ninja Assassin Claptrap

D-Fault

Nearly endless variations on the ___-trap theme.

editAreas

Tartarus Station

Hyperion Dump

Sander's Gorge

Scorched Snake Canyon

Wayward Pass

Dividing Faults

Tartarus Station is the central hub and starting point of Claptrap's New Robot Revolution. Players can access this location by using the Fast Travel system from any Fast Travel terminal.

malo napomena: kako sam se sad izyebao da bi zalijepio ovaj text... ovako, pa onako pa zalijepi tu pa tamo pa u word.... najbolji editor

TomoR pon 4.10.2010 15:40

Ja bio davno kupio na Steamu s popustom; konačno se odlućio igrati.

Mogu reći da sam ugodno iznenađen i "zaražen".

Zadnji DLC još nisam uzeo, 10€... Možda kad pojeftini, ili nema smisla igrati sad bez njega?

Deadwalker sub 16.10.2010 15:06

Primila me ponovno volja za tom igrom. Iznenadio sam se jer su serveri i dalje pristojno popunjeni. Igram sa soldier klasom, 16 level mislim. Ako netko zeli u co-opu, steam račun mi je: Deadwalker88. Čekam neku akciju da po povoljnoj cijeni kupim sve DLC-ove, uključujući novogaSmijeh

TomoR pet 5.11.2010 17:52
trackmanijak kaže...

Evo, nedavno sa frendom počeo prolazit. Odlična igra, nema šta. Intro mi je ubitačan, 100 puta sam ga na tubu pogledao {#}

Jel ima neka finta kak ubrat neke jače pljuce il se sve odnosi na sreću?

A, kolko sam shvatio najbolje se mogu naći u onim crvenim sanducima, a do nekih od tih sanduka baš i nije lako doći.

Ali sve u svemu, uglavnom sreća...

HBomb sub 19.11.2011 16:35

ima li netko zainteresiran za co-op? {#}

trenutno prolazim dlc secret armory of general knoxx.. a možemo i neki arena fight sa tetom Moxxi

trenutno sam level 42 sa soldierom.. iii trenutno uloženo više od 50 sati igre xD

detaljnije ^^

detaljnije