Borderlands

Imal ko problema sa trzanjem u ovoj igri.
Naravno u SP-u.
Imam Pentium D 3.0 ghz, 1 GB ram i HD 4550.
Stavio sam sve na low i opet je neugodan FPS.
Na kojoj rezoluciji igraš. Vjerojatno ti je preslab PC, jer ti nijedna komponenta nije zadovoljavajuća.

Pa igram na 1024*768.
A i igrao sam Crysis na medium pa je išao bolje.

igra li tko ovo jos uvijek ??

ja ponekad na gareni co op

igra li tko ovo jos uvijek ??
ja poceo pa malo zastao... tj presao borderlands i dr neda i taman poceo general knoxa pa mi ostane mad moxxi.. uf ima posla

stize nam novi DLC-----Claptrap's_New_Robot_Revolution!!! VIVA LA ROBOLUTION!
ovo mi se cini da ce biti jako zanimljivi ako ne i najbolji dlc, bar po humoru.. malo sam citao recenziju na BOL-u i vidim da ih je claptrap zivcirao, zasto ne znam. meni je bio fora. uostalom, sto oni znaju!
evo malo infa
video s komentarima tj trajler
Features
6 New Areas to explore IGN
New enemies, including a military force in the employ of Hyperion, and foes from the past with new Claptrap 'upgrades'.
New NPCs
2 additional skill point SDUs, 1 per playthrough and 8 additional levels from upcoming standalone patch. IGN
6 additional Backpack Slots, 3 per playthrough. (1 SDU per playthrough)
20 New missions
New Achievements and Trophies (Steam, XBL, PSN) Gamespot
NPC facial animation
editCharacters
Patricia Tannis
Marcus Kincaid
Blake
[edit]Enemies
Interplanetary Ninja Assassin Claptrap
D-Fault
Nearly endless variations on the ___-trap theme.
editAreas
Tartarus Station
Hyperion Dump
Sander's Gorge
Scorched Snake Canyon
Wayward Pass
Dividing Faults
Tartarus Station is the central hub and starting point of Claptrap's New Robot Revolution. Players can access this location by using the Fast Travel system from any Fast Travel terminal.
malo napomena: kako sam se sad izyebao da bi zalijepio ovaj text... ovako, pa onako pa zalijepi tu pa tamo pa u word.... najbolji editor

vec mjesec dana cekam to cudo i nikako da se nacekam.

u slucaju da neko ima probleme s pronalazenjem servera, eo mali tutorial koji bi mogao pomoci.

Ja bio davno kupio na Steamu s popustom; konačno se odlućio igrati.
Mogu reći da sam ugodno iznenađen i "zaražen".
Zadnji DLC još nisam uzeo, 10€... Možda kad pojeftini, ili nema smisla igrati sad bez njega?

nema smisla, jer lvl cap se dize na 69 kad izdaju patch 1.5 koji dolazi nijansicu prije GOTY verzije.

Primila me ponovno volja za tom igrom. Iznenadio sam se jer su serveri i dalje pristojno popunjeni. Igram sa soldier klasom, 16 level mislim. Ako netko zeli u co-opu, steam račun mi je: Deadwalker88. Čekam neku akciju da po povoljnoj cijeni kupim sve DLC-ove, uključujući novoga

Evo, dodao sam te na Friends listu; pretpostavljam da me vidiš kao [BP] MadTom.
Ako me hoće tko drugi dodati, samo naprijed
Imam inače Huntera na lvl 32.

Aj fino, dodao sam te na listu. Ja sam dogurao do 20. levela pa eventualno mozes se prikljuciti na moje misije da mi znatno olaksas one tough

Evo, nedavno sa frendom počeo prolazit. Odlična igra, nema šta. Intro mi je ubitačan, 100 puta sam ga na tubu pogledao
Jel ima neka finta kak ubrat neke jače pljuce il se sve odnosi na sreću?

Evo, nedavno sa frendom počeo prolazit. Odlična igra, nema šta. Intro mi je ubitačan, 100 puta sam ga na tubu pogledao
Jel ima neka finta kak ubrat neke jače pljuce il se sve odnosi na sreću?
A, kolko sam shvatio najbolje se mogu naći u onim crvenim sanducima, a do nekih od tih sanduka baš i nije lako doći.
Ali sve u svemu, uglavnom sreća...

jel moze itko reci koji je ovo lik

koja sva oruzja imate u inventaru

jel zna možda netko gdje se nalazi save game?
imo sam borderlands na starom kompu instaliran al njega sam dao
sad sam ga opet instaliro pa mi se neda opet sve prelazit

My Documents/Borderlands

Jel ko raspoložen za coop?
Davno sam prešao borderlands pa bih ponovo
Al nemam s kim igrat pa ak je neko za.... PP me

Zakon, svaka čast ekipi!

Jel ima itko za coop preko gamespy-a ili tunngla?

nevjerojatno, kupim novu grafu i dalje ne mogu igrati na high postavkama sa vsync ON i sa pristojnih 60 fps. koji je problem u ovoj igri? iste performanse sa dvije razlicite kartice... (prije 4850)

ima li netko zainteresiran za co-op?
trenutno prolazim dlc secret armory of general knoxx.. a možemo i neki arena fight sa tetom Moxxi
trenutno sam level 42 sa soldierom.. iii trenutno uloženo više od 50 sati igre xD
detaljnije ^^

akcija na steamu: (19 hours left)
borderlands - 4,99 €
borderlands GOTY - 7,49 €

Ja imam borderlands na steamu al nemam dlc-ove...pa se javite ako ste za co-op...

Ja imam borderlands na steamu al nemam dlc-ove...pa se javite ako ste za co-op...
vrlo rado :)
jel može večeras oko 9?
Imal ko problema sa trzanjem u ovoj igri.
Naravno u SP-u.
Imam Pentium D 3.0 ghz, 1 GB ram i HD 4550.
Stavio sam sve na low i opet je neugodan FPS.