Nos ned 4.12.2011 15:41

Jel uopće moguće naći ljude istog levela da su na istim questovima ili se moraš dogovorit unaprijed s poznanicima? Dok sam igrao uvijek bi netko moronskog levela upao i pravio kaos.

HBomb ned 4.12.2011 16:06
Nos kaže...

Jel uopće moguće naći ljude istog levela da su na istim questovima ili se moraš dogovorit unaprijed s poznanicima? Dok sam igrao uvijek bi netko moronskog levela upao i pravio kaos.

jedino kak možeš, odnosno koliko je meni poznato, odeš na multiplayer i join game... i tamo po serverima tražiš tko je hostao i na kojem je levelu. A ako misliš hostat, napravi da ti game name bude (neznam)  lv35 - 45... a sve one koji ti ulete sa višim levelom samo izbaciš van...

HBomb pon 12.12.2011 18:00

Kupio sam GOTY na Steamu i više mi se kosa diže na glavi od masovnog rušenja dok igram online.. Bilo da hostam ili da se joinam..

Prije dva dana sam reinstalirao Steam i čekao više od 10 sati dok mi se Borderlands nije skinuo. Od tad singleplayer mogu igrat dva, tri, pet i više sati bez ikakvog rušenja, ali me samo online je8e. Probao sam instalirat najnoviju verziju PhysX-a, stavit affinity na dvije jezgre, compatibility mode na XP... ništa nije pomoglo...

Poslao sam mail Steamu i Gearboxu; Steamovci već tjedan dana niš ne pišu, a od Gearboxa sam dobio generički odgovor sa uputama kako da disable-am sve startup programe, izbrišem sve u temp folderu itd itd... naravno, nije pomoglo...

Da bi stvar bila gora, imam paralelno instaliranu jogurt verziju koja najnormalnije radi bez rušenja - i ONLINE i OFFLINE... reko sam Gearboxovcima da sam imao namjeru kupit dvojku, ali ako se ovo ne može riješit, onda ću i dalje na fešte sa gusarima... jer ja sam faking platio tu igru i stoga očekujem da najnormalnije radi...

damnit I'm pissed...

jel imao netko iskustva sa rušenjem i errorima? jel se može to kak riješit?

hvala...

HBomb ned 25.12.2011 21:22
Arxi kaže...

Pozdrav. Krenuo sam igrati igru juce ali kako vidim, SP ce mi veoma brzo dosaditi. Ima li neko ko je za co-op?

Imam goty verziju igre, huntera lvl 21.

Javite se :)

steam id: arxixtream

od najniže leveliranih imam siren na 31lv.. uvijek sam za co-op ^^ pa biraj - jel hoćeš brže levelirat i igrat na mojem serveru ili da ti pomognem kod tvojih questova :)

dodat ću te na steam

EDIT: serveri su im očito opterećeni pa mi ne izbacuje niš kad upišem tvoj ID.. aj ako možeš dodaj mene: jack_lugec

Arxi ned 25.12.2011 23:05
HBomb kaže...
Arxi kaže...

Pozdrav. Krenuo sam igrati igru juce ali kako vidim, SP ce mi veoma brzo dosaditi. Ima li neko ko je za co-op?

Imam goty verziju igre, huntera lvl 21.

Javite se :)

steam id: arxixtream

od najniže leveliranih imam siren na 31lv.. uvijek sam za co-op ^^ pa biraj - jel hoćeš brže levelirat i igrat na mojem serveru ili da ti pomognem kod tvojih questova :)

dodat ću te na steam

EDIT: serveri su im očito opterećeni pa mi ne izbacuje niš kad upišem tvoj ID.. aj ako možeš dodaj mene: jack_lugec

Neznam, kako tebi odgovara. Ako ti nije dosadno cekat mog jadnog huntera da leveluje.... your call. Evo upravo te dodajem. Steam je uzasno spor =/

EDIT: poslao invajt.

Arxi pon 12.3.2012 15:49

Ozivaljavam temu.

Upravo sam zavrsio PT2 (lvl 52) sa sirenom pa me zanima ako ima jos vault huntera koji bi posli u DLC run. Znaci: Moxxie-> knoxx > dr ned > Claptrap

Moj steam je arxixtream pa se javite ako ste zainteresirani.

Looka pon 7.1.2013 11:57

Ako mi netko može pomoći, bio bih zahvalan.

Igra mi detektira gamepad, ali ja nemam gamepad niti sam ikad bilo kakav gamepad spojio na kompjutor. U opcijama nisam našao gdje se može isključiti, kretati se mogu, pucati, nišaniti, ali ne mogu koristiti use, piše mi Joypad3 umjesto F. ( u igri, u opcijama je F)

EDIT: Vraćanje postavki tipkovnice i miša na default je pomoglo, problem je nestao.

Rabbit uto 5.1.2016 14:58

Pozdrav dali još netko ima probleme sa velikim laggom kada se igra multiplayer. Htjeli smo zaigrati malo borderlands GOTY izdanje ali lagg je prevelik (5 sek da skoci). Radi se o steam verziji.

Al Crane pon 10.3.2025 10:02
Al Crane kaže...

Enhanced varijanta mi se već na početnom meniju smrzava i erorizira, iako sam ju jednom bez ikakvih promjena postavki tjerao satima bez problema. Netko imao sličan problem?

Dakle samo treba biti aktivno priključen na internet