Borderlands

Jel uopće moguće naći ljude istog levela da su na istim questovima ili se moraš dogovorit unaprijed s poznanicima? Dok sam igrao uvijek bi netko moronskog levela upao i pravio kaos.
jedino kak možeš, odnosno koliko je meni poznato, odeš na multiplayer i join game... i tamo po serverima tražiš tko je hostao i na kojem je levelu. A ako misliš hostat, napravi da ti game name bude (neznam) lv35 - 45... a sve one koji ti ulete sa višim levelom samo izbaciš van...

Kupio sam GOTY na Steamu i više mi se kosa diže na glavi od masovnog rušenja dok igram online.. Bilo da hostam ili da se joinam..
Prije dva dana sam reinstalirao Steam i čekao više od 10 sati dok mi se Borderlands nije skinuo. Od tad singleplayer mogu igrat dva, tri, pet i više sati bez ikakvog rušenja, ali me samo online je8e. Probao sam instalirat najnoviju verziju PhysX-a, stavit affinity na dvije jezgre, compatibility mode na XP... ništa nije pomoglo...
Poslao sam mail Steamu i Gearboxu; Steamovci već tjedan dana niš ne pišu, a od Gearboxa sam dobio generički odgovor sa uputama kako da disable-am sve startup programe, izbrišem sve u temp folderu itd itd... naravno, nije pomoglo...
Da bi stvar bila gora, imam paralelno instaliranu jogurt verziju koja najnormalnije radi bez rušenja - i ONLINE i OFFLINE... reko sam Gearboxovcima da sam imao namjeru kupit dvojku, ali ako se ovo ne može riješit, onda ću i dalje na fešte sa gusarima... jer ja sam faking platio tu igru i stoga očekujem da najnormalnije radi...
damnit I'm pissed...
jel imao netko iskustva sa rušenjem i errorima? jel se može to kak riješit?
hvala...

Pozdrav. Krenuo sam igrati igru juce ali kako vidim, SP ce mi veoma brzo dosaditi. Ima li neko ko je za co-op?
Imam goty verziju igre, huntera lvl 21.
Javite se :)
steam id: arxixtream

Pozdrav. Krenuo sam igrati igru juce ali kako vidim, SP ce mi veoma brzo dosaditi. Ima li neko ko je za co-op?
od najniže leveliranih imam siren na 31lv.. uvijek sam za co-op ^^ pa biraj - jel hoćeš brže levelirat i igrat na mojem serveru ili da ti pomognem kod tvojih questova :)
dodat ću te na steam
EDIT: serveri su im očito opterećeni pa mi ne izbacuje niš kad upišem tvoj ID.. aj ako možeš dodaj mene: jack_lugec

od najniže leveliranih imam siren na 31lv.. uvijek sam za co-op ^^ pa biraj - jel hoćeš brže levelirat i igrat na mojem serveru ili da ti pomognem kod tvojih questova :)
dodat ću te na steam
EDIT: serveri su im očito opterećeni pa mi ne izbacuje niš kad upišem tvoj ID.. aj ako možeš dodaj mene: jack_lugec
Neznam, kako tebi odgovara. Ako ti nije dosadno cekat mog jadnog huntera da leveluje.... your call. Evo upravo te dodajem. Steam je uzasno spor =/
EDIT: poslao invajt.

Ozivaljavam temu.
Upravo sam zavrsio PT2 (lvl 52) sa sirenom pa me zanima ako ima jos vault huntera koji bi posli u DLC run. Znaci: Moxxie-> knoxx > dr ned > Claptrap
Moj steam je arxixtream pa se javite ako ste zainteresirani.

Ima li netko za co-op? Level 43 sam, igram sa Mordecaiem.

ako hoče netko kupiti borderlands sa svim DLc ovima. Dolazi u obliku ključa, nikad igran.
Dam ga za 2 pive.
LP!
Ako je nešto nejasno PM.

Ako mi netko može pomoći, bio bih zahvalan.
Igra mi detektira gamepad, ali ja nemam gamepad niti sam ikad bilo kakav gamepad spojio na kompjutor. U opcijama nisam našao gdje se može isključiti, kretati se mogu, pucati, nišaniti, ali ne mogu koristiti use, piše mi Joypad3 umjesto F. ( u igri, u opcijama je F)
EDIT: Vraćanje postavki tipkovnice i miša na default je pomoglo, problem je nestao.

Igra li netko jos ovo? Kakva su vam iskustva s multipleyerom i da li preporucujete da se osnovna igra prodje solo, pa onda dlci u coopu?

Ja sam to prije prelazio s burazom u CO-OP , zabava zagarantirana ! Ak se dobro sjecam , mislim da do 4 igraca mogu igrat u CO-OP !

Je l' netko za prelazak kompletne igre sa DLC-ovima?

Pozdrav dali još netko ima probleme sa velikim laggom kada se igra multiplayer. Htjeli smo zaigrati malo borderlands GOTY izdanje ali lagg je prevelik (5 sek da skoci). Radi se o steam verziji.

Enhanced varijanta mi se već na početnom meniju smrzava i erorizira, iako sam ju jednom bez ikakvih promjena postavki tjerao satima bez problema. Netko imao sličan problem?

Enhanced varijanta mi se već na početnom meniju smrzava i erorizira, iako sam ju jednom bez ikakvih promjena postavki tjerao satima bez problema. Netko imao sličan problem?
Dakle samo treba biti aktivno priključen na internet
Jel uopće moguće naći ljude istog levela da su na istim questovima ili se moraš dogovorit unaprijed s poznanicima? Dok sam igrao uvijek bi netko moronskog levela upao i pravio kaos.