Kodi Addonsi

meni titlovi rade do pol filma a nakon toga nestanu

Pozdrav,
pohvalio bih natkovu Bikerdays listu u addon-u Croatia on demand i samo me još zanima da li se može negdje nabaviti iptv lista (m3u) sa tim istim njegovim kanalima? Postavio bih te kanale u IPTV u kodiju da mi je lakše pokretati..

http://pastebin.com/raw/jmseyhvw
Samo stavis u PVR IPTV simple client :)
To ti je lista od Bikerdays-a

Hvala prijatelju, još kad bi uspio sredit epg to bi bilo perfekt.. A da li se ona uploada kad natko izmjeni nju ili cu morat trazit novi link..jer otprilike svakih tjedan dana on malo promijeni programe

To sve biker radi tu listu. Epg imas ovdje:
http://epg.serbianforum.org/epg.xml.gz

Imam problem sa maxtv2go add onom na kodiju na svom android tvu. Otkad sam na kryptonu koji god program da upalim ne radi i javlja error. Znam da su username i password točni jer na mi tabletu funkcionira sve normalno. Add on sam brisao i opet reinstalirao na tv al ne pomaže, isti error uvijek.
Zna li netko o čemu se radi, i ako ovaj add on više ne funkcionira na 17.0 postoji li neki drugi način za gledat maxtv to go uslugu na sony android tv (a da nije screen mirroring tableta)?
Hvala

Trebam pomoć.
instalirao sam exodus i osijek bulid na kodi 17. Kad otvorim neki film samo mi stream stoji i prikazuje se slika kadra koji je na toj sekundi.. i vrijeme teče, a slika miruje.. u čemu je stvar?
Makni taj Osijek Build..... Ja jednom stavio i sj****o mi kompletan kodi i sve profile...
Drž se čistog Kodija i Addona..

Kada gledam film preko exodusa i odaberem HD rezoluciju i to nadjem film koji je izasao na Bluray nisam nesto zadovoljan kvalitetom slike kad uporedim sa filmom koji skinem.
Da li je to svakome tako ili je do nekog podesavanja.

Odaberi bolje source u popisu. To što piše HD je relativan pojam. Piše i na plotu, jel?
Kad pauziraš, piše ti točno je li 720, 1080 ili više. Ili manje.

Može biti i 4k, ali snimano mobitelom u kinu. Nekad i ljudi traže nemoguće, kvalitetnu sliku a film još u kinima. Kad izaže na BluRayu onda ima i dobrih streamova.

Kada gledam film preko exodusa i odaberem HD rezoluciju i to nadjem film koji je izasao na Bluray nisam nesto zadovoljan kvalitetom slike kad uporedim sa filmom koji skinem.
Da li je to svakome tako ili je do nekog podesavanja.
Tako je i kod mene al sam skuzio da preko kodija stremovi imaju jako los bitrate za razliku od torrenta kad se skida film i zvuk je 2.0 jos nisam naisao na stream 5.1

Može biti i 4k, ali snimano mobitelom u kinu. Nekad i ljudi traže nemoguće, kvalitetnu sliku a film još u kinima. Kad izaže na BluRayu onda ima i dobrih streamova.
Ajde procitaj opet post . Covjek je nasao film koji je u blurayu izasao.

jel ima netko problema s oblivion iptv-om unutar sanctuary-a? ne radi mi uopće sekcija oblivion tv, samo radi par kanala na live tv

Imali itko iskustva sa Kodijem u Austriji?
Je li ista situacija kao u Njemačkoj ili ne?
Da li moram pazit ili ne?
Hvala

Hvala
Trebaš paziti ne sve add-onove koje koriste torrente (acestream i soapcast) jer tada i distribuiraš sadržaj.

Icefilms addon

roby27 tako je, razocaran sam bas sto se Exodusa tice kad je kvalitet slike u pitanju iako vidim da je najpopularniji addon mada znao sam i prije da online stream nikad ne moze biti kao kad se gleda direktno sa hdd ali svi ga hvale pa rekoh mozda je i moguce da je kvalitet slike dobar.
Probacu jos neke addone pa da vidim da li je ista stvar kao sa Exodusom.

Skini si quasar, direktno streamas torrenre pa si gledas scene releasove i imas vrhunsku kvalitetu.
Cak sam ga i preveo na hrvatski :)

@Haduvelko
Specto...fork je meni najbolji.

Znači brutala je ovaj Quasar! Hvala za ovo! Slika i zvuk su savršeni!
Ubacio sam Magnetic addon koji se spoji sa Exodusom i stvar radi perfektno!

Probao sam par addona za sad Icefilms je najbolji ogromna razlika u kvalitetu slike u odnosu na Exodus, dr.koja hvala za preporuku.
Jos ostaje da probam Quasar da vidim kako on funkcionise.

Znači brutala je ovaj Quasar! Hvala za ovo! Slika i zvuk su savršeni!
Ubacio sam Magnetic addon koji se spoji sa Exodusom i stvar radi perfektno!
e to decki to mi treba, ima gdje kakav tutorijal na yt-u kako ga instalirati i podesiti?

instalirao sam addon icefilms ali kad pokusam uci baca mi error...prije njega sam brisao neke suvišne addonove pa jel moze biti da je do toga?

instalirao sam addon icefilms ali kad pokusam uci baca mi error...prije njega sam brisao neke suvišne addonove pa jel moze biti da je do toga?
Ma kakav ice films...
Instaliraj Exodus, pa Quasar pa Magnetic i rokaj. Imaš sve tutoriale na netu, guglaj How to install...

Quasar koristiš samo ako si na Balkanu gdje nema kazni za torentiranje. Ako si u Njemačkoj dobit ćeš kaznu.
Čudno je da više ljudi nije čulo za Quasar. Najjači addon po meni za Kodi i filmove, serije trenutno. Samo trebaš brz internet ako gledaš film preko 5Gb ili čekaj da bufferira. Također u addonu možete poštelati da kad kliknete STOP da se film automatski briše sa diska ili da vam ostane na disku pa ga možete i poslije gledati. Ja brišem uvijek jer ne želim trošiti disk space.
Exodus koristim za serije. Kad želim pogledati film sa vrhunskom slikom i zvukom onda Quasar.

I meni je izbacao error prilikom otvaranja addona, udji u konfiguraciju addona pa metadata i makni check sa enable metadata meni je tako proradio.
A sto se tice quasara moze li da se podesi da general path bude hdd od anroid boxa jer trazi da particija nije fat 32 postoji li koje rjesenje zato ili moram da koristim eksterni hdd.

Ok je Magnetic za Quasar ali bolji mi se pokazao novi Quasar Burst. Ima sve providere u sebi jako brzo i dobro nadje sourceove, a i napravio ga je isti tip kao i Quasar.

Hvala
Imam kodi u Austriji i ne koristim p2p addone. Placam si neku listu za 19 eura na tri mjeseca i peglam bez straha.
Podnapisi mi imaju setupirano pod jezike Croatian,English (ni blizu serbo-croatian); i dalje ne radi. Ne kazem ovo da mi rjesis problem, vec samo ustvrdjujem ;)
Meni su Podnapisi proradili kako sam maknuo Serbo-Croatian u settings>video>subtitles
Ne kažem da će ovo nekome riješiti problem, samo ustvrđujem :D