Sum_of_all_fears sub 11.2.2017 23:33

Još je u beta fazi, krpam neke probleme sa serijama...

I trebat će nam neki ASP.Net hosting. Radi na interesantan način...

P.S. One happy camper. Izgleda da je sad ok i sa serijama, samo treba koristiti "Manual search" funkciju... Zasad.

[edit] - doduše, povlači slovenske titlove uvijek ali nije to niš nerješivo... Veći je problem što zahtjeva "server"...

hogar strašni ned 12.2.2017 14:21
lizard_ago kaže...

Vidim da i ja imam sličnih problema kao i ostali vezano za titlove ... no mene zanima druga stvar obzirom da je izašla 17 vidim da je došla i novi način instalacije plaginova u sam kodi ... manje više tu nemam problema na PC međutim na svom android TV (sony) imam stanovitih problema jer fale mi neke dartoteke za rad pojedinih plaginova (recimo librtmp.dll koji fino radi na windowsima tu istu dartoteku tražim za android i baš mi ne polazi za rukom da nađem istu dartoteku i nađem joj pravu lokaciju gdje će ta dartoteka treba i nalazit). Puno toga je fino dokumentirano međutim problem nastaje ako se traži nešto što nije na windowsima.

dartoteke?????????????????...ajd da je jednom napisano, ali..... :(

xDISORDERx ned 12.2.2017 16:29

ja sam baš friško instalira win10 pa i novi kodi 17.0..

za instalirat addon u ovom slučaju exodus i namjestit postavke jezika/titlove za video player treba pola sata dok svatiš da trebaš promjeniti određeni skin, jer nemaju svi skinovi jednake opcije, šta mi neide nikako u glavu, naročito za defultni skin, koji bi valjda trebao imati sve te opcije, a nema -  riješeno

i isto tako ne radi mi nijedan addon za titlove od ova 4 poznata, eventualno mi player sam nađe titlove ako sam neke sreće..

Ramo ned 12.2.2017 19:46

Ima sve opcije, samo su potpuno drugačije organizirane, i na raznim mjestima, i meni je trebalo tjedan dana da se naviknem.
Ali sada sam super zadovoljan sa 17, i puno mi više odgovara od 16.

CroVandal ned 12.2.2017 20:29

Opensubtitles se nece nekad logirat najcesce navecer imam problema i to samo na Kodiju koji imam na HTPC u dok sa mobitela radi...da stvar bude cudnija imam na kompu 2 particije i instalacije windowsa i na obe isti problem.  Podnapisi rade ali nema uvijek titlova. Ovi sa titlovi.com samo misle na zaradu isto kao i prijevodi online imaju najbolje titlove za serije i odmah isti dan su gore kad izade serija ali admini nedaju da se napravi addon za kodi zbog zarade

izzy007 ned 12.2.2017 20:46

Koristiš pogrešan OpenSubtitles addon. Taj traži user i pass. Moraš biti registriran na njihovu stranicu ako hoćeš skidati. Ili možeš skinuti dorađeni opensubtitles addon. Odeš pod PROGRAMS i tamo ima nešto što se zove INDIGO. Kada se otvori klikni na ADDON INSTALLER. Kad se taj otvori skrolaj do dna stranice i tamo imaš Opensubtitles addon koji radi. Klikni ga da se instalira. Ali prije toga pobriši ovaj koji ne radi jer ćeš imati dva.
Podnapisi rade parcijalno. Danas sam debugirao addon. Za test sam uzeo Flash sezonu 2 epizodu 2. Problem je što se u pretragu šalje godina 2015, a serija je iz 2014 pa zbog godine ne nađe ništa. Ako tražim sezonu jedan onda nađe jer šalje ispravnu godinu 2014. Ne znam od kupi godinu. Provjerim sutra. Napišite za što još vam ne nađe podnapis.net titlove da provjerim pa možda probam popraviti. Nisam Python developer al mogu pogledati :)

xDISORDERx ned 12.2.2017 21:57

upravo sam probao na par filmova/serija tu verziju Opens.. isto izbacuje error i za manual i auto search, ali ne spominje log in poruku

poludit ću, napravia sam i akaunt na opensub pa opet nevalja nijedan addon

subscene addon ima naših titlova i za divno čudo radi

dziga pon 13.2.2017 10:07

jedno pitanjce,da li kako moze,recimo ,na moj android,na kojem imam instaliran kodi,i preko kojeg gledam iptv kanale,da se na istim,stavi titl,recimo radi mi sky italia,kako da postavim ,na recimo,jedan kanal(sky hits)

buljadin pon 13.2.2017 10:15

• zdravo, pozdrav iz makedonije.Izzy ja sam uradio kako si napisao i sve je bilo ok dok nisam dosao do status azuriranje dostupno (za opensubtitles), megutim kad pritisnem azuriraj nece da pokrene ostaje na ovome.Molim te reci mi kako da resim problem sa opensubtitles.Hvala unapred

Pucman91 pon 13.2.2017 11:58

Trebam pomoć.

instalirao sam exodus i osijek bulid na kodi 17. Kad otvorim neki film samo mi stream stoji i prikazuje se slika kadra koji je na toj sekundi.. i vrijeme teče, a slika miruje.. u čemu je stvar?

xDISORDERx pon 13.2.2017 17:51

ako iko ima problema sa addon podnapisi, nek u postavkama kodija za jezik/titlove isključi da mu pretražuje/skida serbo-croatian titlove..

meni je sad sve u redu.. opensubs jučer nisu radili svima jer stranica bila na održavanju u određenom vremenu, sad rade oba addona

jedino će trebati pričekati za titlove novi addon/update

Sum_of_all_fears pon 13.2.2017 18:15

Ako te zanima bez trzanja, onda ti treba jedan "addon" koji se zove maxtv i nije baš jeftin. Ako si spreman na povremena trzuckanja i ne baš HD sliku svaki put, potraži Croatia On Demand addon... Ili neku od onih slinih listi što dilaju za par €...

morpheus7777 pon 13.2.2017 19:23
xDISORDERx kaže...

ako iko ima problema sa addon podnapisi, nek u postavkama kodija za jezik/titlove isključi da mu pretražuje/skida serbo-croatian titlove..

meni je sad sve u redu.. opensubs jučer nisu radili svima jer stranica bila na održavanju u određenom vremenu, sad rade oba addona

Svaka čast majstore na informaciji kad sam isključio serbo-croatian titlove proradise podnapisi.

izzy007 pon 13.2.2017 19:48

Lokalno msam doradio addon za podnapise net kad su serije u pitanju.

Iz pretrage koju šalje prema serveru sam izbacio godinu i sad nalazi titlove za neke serije za koje nije do sad pronalazio.

Molio bih vas da mi napišete za koji film/seriju vam podnapisi ne vraćaju titlove, a da isti postoje preko web pretrage na njihovoj stranici, pa da pogledam i popravim ako je moguće.

Jovanka pon 13.2.2017 21:28

Kad smo vec kod subova... napokon natjerah  Addic7ed da radi. Nalazio mi subove za bizarne serije kojih nije bilo nigdje :)

https://github.com/Amelandbor/service.subtitles.addic7ed

Skinuti zip sa GitHuba, instalirati samo zip bez repozitorija. Radi ko iz puske. S obzirom na kolicinu promjena koje vidim na GitHubu, repo mu ni ne treba :D

xDISORDERx kaže...

OpenSubtitles radi. Podnapisi mi imaju setupirano pod jezike Croatian,English (ni blizu serbo-croatian); i dalje ne radi. Ne kazem ovo da mi rjesis problem, vec samo ustvrdjujem ;)