Zivcho ned 13.12.2020 11:44
Zivcho pon 14.12.2020 20:33

Ovaj xml iskopiraj u 'userdata-addon_data' i u tvoj pvr.stalker folder https://archive.org/download/zivchobuilds/settings.xml

Mozes skinuti onaj moj pvr.stlker-all.zip. Raspakuj ga. u svakom od onih 10 zip-ova imas folder 'resources' i u njemu setting.xml file.

Taj  xml iskopiraj u svoj Kodi folder 'data-addons-pvr.stalker-resources'

Oba imaju isto ime, ali im je struktura drugacija, a ovaj xml sto ja objavljujem i sto stoji u 'userdata-addon_data' se formira kada promjenis portal.

Ovaj xml u 'data-addons-pvr.stalker-resources' je inicijalni i u slucaju da se onaj drugi obrise, ucitace se podaci i ovoga.

dankec sri 16.12.2020 10:01
Zivcho kaže...

Ovaj xml iskopiraj u 'userdata-addon_data' i u tvoj pvr.stalker folder https://archive.org/download/zivchobuilds/settings.xml

Mozes skinuti onaj moj pvr.stlker-all.zip. Raspakuj ga. u svakom od onih 10 zip-ova imas folder 'resources' i u njemu setting.xml file.

Taj  xml iskopiraj u svoj Kodi folder 'data-addons-pvr.stalker-resources'

Oba imaju isto ime, ali im je struktura drugacija, a ovaj xml sto ja objavljujem i sto stoji u 'userdata-addon_data' se formira kada promjenis portal.

Ovaj xml u 'data-addons-pvr.stalker-resources' je inicijalni i u slucaju da se onaj drugi obrise, ucitace se podaci i ovoga.

Hvala, sada ću probati tako.

Ali nisam shvatio, što sada u budućnosti radim (kada objaviš nove podatke)?

Raspakiram neki od 10 zipova i izvučem settings.xml pa skopiram u pvr.stalker.resources i ništa više? Ne moram ništa kopirati u userdata-addon_data?

Isto tako, u podešavanju CoreElec stalkera ima postavka za broj portala (od 1 do 10). Da li, ako stavim npr. 10, to znači da vuče podatke isključivo s portala 10 ili da koristi svih 10 portala, pa koji prvi "upali"? Kako stalker bira koji će portal koristiti?

AmonZero ned 20.12.2020 12:40

Btw blizi se 25.12. Proslih godina je Real Debrid nudio super cijene za svoju uslugu tak da se nadam da ce i ovu istu ponudit.

Ja sam ga krenio koristit prosle godine u ovo doba i sad ne mogu zamislit koristit kodi i addone za gledanje filmova/serija bez njega.

blackE-1 ned 20.12.2020 12:47

Ekipa pozdrav ,pitanje ..postoji li neki kvalitetni " build" ili " wizard" za Kodi , gdje je sve aut.podeseno za ugl exYu TV programe i gledanje istih..
Kodi ver 18.9. je na Android TV 9.0 ,
Ako ima tako nesto moze li preporuka ..hvala

bunker ned 20.12.2020 13:28

Blacke1 , kod kodija ti ne može nitko garantirati nikaj dugoročnoga.

Buildovi se pojavljuju i nestaju, izvori ( linkovi ) danas rade a već sutra možda nebu radili pa trebaš tražiti nove i tako ukrug....

Ako koristiš besplatne bildove i rješenja, onda je to kompromis.

A ako bi plaćao uslugu onda možeš i bez kodija.

blackE-1 ned 20.12.2020 13:44

**bunker - hvala Ti na javljanju

Vjerujem da su to ugl .instant rješenja kako si mi pojasnio ali eto.. nisam neki neki napredni i zahtj.korisnik , tu i tamo bi pogledao i neke exYu programe ( SR i BiH ugl ) pa sam isao pitati za " build i wizard " opcije koje su besplatne a koje su navodno i aut.vec podesene jer se sa Kodi ne snalazim bas pretjerano

Zivcho pet 25.12.2020 16:55
zvir12 sub 26.12.2020 17:40
Zivcho kaže...

Podesi Elementum, tako da, u polju 'Download storage type' , umjesto 'Use memeory' üpostavi 'Use files'. Dole nize u polju 'Download path' unesi mediu, ili  drive i folder gdje ce se smjestati filmovi. Kada pustis film u Elementumu, i pritisnes stop, Postavice ti se pitanje da li zelis da nastavis sa download-om. Potvrdis sa yes, i download 'radi' u pozadini. U glavnom meniju Elementuma u 'Torrents' ce biti prikazani svi aktivni torrent-i.

Podesio sam Elementum kako si napisao u ovom postu, ali sada mi u pozadini stalno skida neke fajlove (filmove). Kako mogu prekinuti dowload, ili podesiti da kad skine film, prekine downlad kad ponovno pokrenem Kodi.

Zivcho ned 27.12.2020 06:55

Idi na  Torrents, i tu su ti svi aktivni torrenti. Imas opciju 'delete torrent'. Ostavi torrent koji hoces da gledas, i klikni na njega da ga gledas. Film i torrenti se nalaze u folderu koji si unio u podesavanju Elementuma. Kada odaberes torrent koji ces gledati, na kraju, kada izlazis iz filma sa 'stop', pita ce te, da li zelis brisati toorent. Potvrdi sa yes, i obrisaces ga.

Zivcho ned 27.12.2020 07:12

Ima li neko iskustva sa Amazon Firestick i kako radi Kodi na njemu. Zanima me gdje drzi file koji je download-ovan. Pitam za druga u Americi, i htio bi mu pomoci da instalira jedan moj build. Zanima me, da li moze u Firefox-u pokrenuti Youtube i tamo kliknuti na download link za moj ZivchoWizard, i gdje ga smjesta zip file u Firestick. Nemam iskustva sa ovom spravicom, osim sto znam da je Android kompatibilan.

om-prat ned 27.12.2020 09:25

Skini downloader iz amazonove trgovine i omogući instaliranje iz nepoznatih izvora u postavkama. Downloader ima ugraden browser ili moš zalipit direktni link, a folder u koji skida apk mos minjat u postavkama.