Burs uto 4.3.2014 13:41
nenads kaže...

tvoja preporuka???

I što misliš o ovom mobu?

Moje preporuke su: antelife, banggood, geekbuying, pandawill, 1949deal, chinabuye. Prvo gledaj gdje ga ima na lageru, pa onda cijenu, jer razlike nisu velike, a više će te koštati živci ako ćeš ga čekati 3 tjedna kao i ja samo da ga pošalju, pa tek onda da se dovuče u HR. Moje mišljenje je relativno, jer svatko ima svoje prioritete. Moj kratki osvrt na mobitel koji sam prije mjesec dana postao na forum.hr, može se naći ovdje. I svatko tko se misli malo više pozabaviti mobitelom, skoknite na chinaphonearena forum.

brixy uto 4.3.2014 22:33
Burs kaže...
brixy kaže...

Šta se tiče banggoda čini se da će se čekati, zbog velike potražnje http://forum.banggood.com/forum-topic-16670.html, a kažu (u donjem postu) da bateriju ne misle mijenjati

Koji to dio govori da bateriju ne misle mijenjati?

Dakle, kako sam i rekao, u donjem, tj. zadnjem postu toga linka. Poslali su upit proizvođaču i odgovoreno im je da to nemaju u planu;

" ...we have asked inew company if they have the plan to change it into a bigger battery. They just replied to us that they haven't that plan to do that."

Burs uto 4.3.2014 23:16
brixy kaže...
Burs kaže...
brixy kaže...

Šta se tiče banggoda čini se da će se čekati, zbog velike potražnje http://forum.banggood.com/forum-topic-16670.html, a kažu (u donjem postu) da bateriju ne misle mijenjati

Koji to dio govori da bateriju ne misle mijenjati?

Dakle, kako sam i rekao, u donjem, tj. zadnjem postu toga linka. Poslali su upit proizvođaču i odgovoreno im je da to nemaju u planu;

" ...we have asked inew company if they have the plan to change it into a bigger battery. They just replied to us that they haven't that plan to do that."

Ah, nespretno si se izrazio. A ja nisam išao klikati sve od reda. Mislio sam da je samo screenshot važan. Sad i ja vidim :) Ali možda se ipak odluče kad vide peticiju...

Burs sri 5.3.2014 10:46
milanji kaže...

Kakav vam je zvuk u slušalicama?

Iskreno, ja ih nisam niti prikopčao. Zapravo, niti se ne sjećam da li sam ih dobio lol. Valjda jesam. Tolko mi je to nebitno. Ali za tako jeftinu cijenu, nemoj od takvih slušalica očekivati neko čudo. S druge strane, zvuk je odličan. I onaj na vanjskom zvučniku, i onaj na pravim "avionskim" slušalicama.

milanji sri 5.3.2014 11:24
Burs kaže...
milanji kaže...

Kakav vam je zvuk u slušalicama?

Iskreno, ja ih nisam niti prikopčao. Zapravo, niti se ne sjećam da li sam ih dobio lol. Valjda jesam. Tolko mi je to nebitno. Ali za tako jeftinu cijenu, nemoj od takvih slušalica očekivati neko čudo. S druge strane, zvuk je odličan. I onaj na vanjskom zvučniku, i onaj na pravim "avionskim" slušalicama.

Ma ok, ali bas sam sinoc procitao, na chinaphoneareni da je zvuk u slusalicama jako tih, i da se navodno to da rjesiti preko  Viper4Android.. Kad ce taj update da rjesi te bugove :/

milanji sri 19.3.2014 19:44

Pojavil se novi Stock ROM-ovi 1.0.5 i 1.0.7.

Changelog:

- camera aperture is now F2.0!
- NFC + Wifi + OTG + Bluetooth = All 100% functional
- As written in the change log txt file, this rom has much better power management, means longer battery life
- model number has been changed to iNew V3 (no E or C anymore )
- Battery percentage is more ACCURATE

KNOWN Problems that some users experienced:
1) no touch screen respond
2) miss calibrated display resolution
3) no network coverage for 2g simcards  [SOLVED BY REWRITING BOTH IMEIS]
4) not being able to install CWM recovery ( this rom is NOT COMPATIBLE with "iNew_V3_FULL_TOUCH_CWM_6044" )

Burs sri 19.3.2014 21:11
milanji kaže...

KNOWN Problems that some users experienced:
1) no touch screen respond
2) miss calibrated display resolution
3) no network coverage for 2g simcards   [SOLVED BY REWRITING BOTH IMEIS]
4) not being able to install CWM recovery ( this rom is NOT COMPATIBLE with "iNew_V3_FULL_TOUCH_CWM_6044" )

Samo za informaciju, da se i hrabri ne uplaše, ja osobno nemam niti jedan od gornje navedenih problema. Istina da je puno puno lakše zeznut mobitel nego na prijašnjim verzijama (barem je takav slučaj sa ovom 1.0.7 koju sad imam ja). Uspio sam zbrikat mobitel bar 4-5 puta i potrošio oko 6-7 sati na kompletnu proceduru (flashanje po x puta kroz CWM i SPFT, root, custom recovery, debloat "stock" aplikacija, restore prijašnjih aplikacija, podešavanje postavki, itd...). Za sve one slabog srca preporučam ipak 1.0.5, ili najmanje 1.0.4 ako već nisu na njoj. Za one odvažne željnih adrenalina, mogu negdje uploadati CWM recovery za v1.0.7, jer su prijašnje verzije skroz neupotrebljive. To je moja custom verzija, ali trebala bi raditi i na drugim mobitelima sa 1.0.7. Jedino interna sd kartica nije vidljiva (zbog toga što je opet spojena sa /data particijom), ali backup i restore rade odlično sa externe sd kartice, a nju čak ionako više preferiram za takve osjetljive situacije.

Pero ned 13.4.2014 12:29

Gore je i vezija 1.0.8 koja se može skinuti i s predinstaliranim cwm-om i rootom. Još nisam probao taj novi al danas namjeravam ga stavit.

1.0.8 donosi:

- fixed not working touch panel

- fixed not working home button

- fixed date and time crash bug

Pero pon 14.4.2014 11:13
brixy kaže...

Na kojim mrežama koristite ovaj telefon i kakva su vam iskustva (unutar i izvan gradova - pošto je GSM: 850/900/1800/1900 MHz, a 3G: WCDMA: 850/2100 MHz)?

Kako vam radi Bonbon na 3G?

Ja imam bonbon i iskustva su više i nego dobra, obično ne koristim 3g al radi normalno naravno tamo gdje ga ima, a u selu s 2g nikad problema. Znalo se dogoditi da sam se smijao kolegama s "brand" telefonima dok nisu imali signala a meni skoro pun.

luka_cro čet 17.4.2014 21:04

Pozdrav, dobio i ja napokon svoj Inew, jedini problemi do sad su sto mu se crasha kada zelim otvoriti date&time i ne mogu prebaciti da kartica radi samo na 2g...1.0.1 sw je gore, budem poslije piknul neki noviji...

Dva pitanjca

1. Jel svejedno u koji utor umetnem sim karticu? Ima razlike u kvaliteti i jacini veze, signala? 

2. Jel valja onaj leather case? Kolko sam skuzio to se nesto treba lijepiti ili sta? To mi je malo glupo...

Ag008 pet 18.4.2014 16:53

Ako ti je došao s 1.0.1 nikako ne stavljati novi rom. Taj rom znači da si dobio noviju verziju mobitela i romovi nisu kompatibilni. Možeš brikati mobitel.

3G možeš isključiti pod Settings-More-Mobile networks- 3G service- OFF.

Datum/vrijeme bug je poznat. Vrijeme se ionako automatski odredi uz pomoć mobilne mreže/wi-fija.  Ako ga baš želiš podesiti ručno, postojii rješenje instalacijom Xposed Framework & Gravitybox.

Stavi odgovarajuću sim karticu na bilo koje mjesto, jedno je za microsim a drugo je standardne veličine