INew v3

izbjegavat ovog Kineza u sirokom luku, par poznanika nasjelo na promotivne slikice i neke domace "recenzije" pa sad cupaju kosu,ista stvar kao i s onim cuboltom 99 (ili kako se vec zvao)...
Ne znam o čemu pričaš... Recenzije sam i ja čitao, na ovo u vezi baterije sam upozoren ali sam ga svejedno naručio. Mobitel je nadmašio sva moja očekivanja jer sam za 1.000kn očekivao nešto puno lošije. Nek izdrži godinu dana i isplatio se, svejedno će ga vrijeme pregaziti za toliko.

Kako misliš ekran potonuo? Ne znam šta mu radiš ali ja sve svoje mobitele čuvam i držim u zaštitnim maskama i pažljivo s njima rukujem tako da svi od mene i nakon 2 godine odu gotovo kao novi. Nema ti kod takvih mobitela sile, nisu to nokie one stare da ga baciš na pod pa samo pokupiš i sastaviš masku koja eventualno otpadne i sklopiš ga a on radi. Mogu potvrditi isto nakon nekih mjesec dana korištenja da sve na mobitelu uredno radi, GPS nađe za nekih 3-4 minute (malo duže nego što sam navikao), youtube aplikacija laga pa sam našao neku drugu koja radi odlično i to je u biti sve što sam od negativnih stvari primjetio. Osim baterije koja je slaba za taj mobitel i pri korištenju se jako brzo prazni i netočno pokazuje postotak baterije, padne po 10% odjednom i tako...
Potonuo je na mjestu gdje se najviše dodiruje (koristi) valjda je to samo na mojem primjerku tako btw. nikad mi nije pao i od početka imam zaštitnu foliju i maskicu na njemu.

Nisam pratio već duže vrijeme...
Kakvo je stanje sa update-ovima? Nešto novo, a dobro izašlo? Ja sam još na v1.0.3

Meni je najbolji 1.0.8. s GPS fixom. Nedavno su izašli i par novijih 1.1.1 i 5 ali ne nose nikakva poboljšanja

Meni je najbolji 1.0.8. s GPS fixom. Nedavno su izašli i par novijih 1.1.1 i 5 ali ne nose nikakva poboljšanja
Nadam se da donosi neko poboljšanje gps-a s obzirom na 1.0.8 obični jer sam se uspio 3 put u Ludbregu izgubiti

Ja sam ovih nekoliko problema koje sam spominjao riješio pa evo ako će nekome pomoći... Znači problem predugog traženja GPS signala riješio sam korištenjem aplikacije fasterGPS (zahtjeva root... da rootao sam ga također). Sad mi osjetno brže nađe satelite i to izgleda kao na slici dolje. Lag u youtube aplikaciji riješio sam vraćanjem youtube aplikacije na stariju verziju... 4.5 mislim da je. Uglavnom to su mi uz bateriju bile glavne zamjerke tom mobitelu. Inače, imam ga sad već skoro 2 mjeseca i s vremenom mi se sve više i više sviđa. Zadovoljan sam!

Treba tko baterije za inew v3?
imam dvije viska orginalne baterije...dam badava
i zadnji poklopac i org kutiju ak neko treba :D

Prije par dana sam dobio Inew V3 plus, a ne mogu da se povezen na internet,model je TL-WR740N.Kada ukacam pasw koji mi odgovara na laptopu na mobu ga prihvati i pise da je dobar signal al opet oznaka lock.Da li ide neka posebna sifra za mobitel? pozz

MOze li mi netko savjetovati kako najlakse rootati ovaj mobitel i koji bi bio najbolji custom rom, znači najstabilniji. Lp
izbjegavat ovog Kineza u sirokom luku, par poznanika nasjelo na promotivne slikice i neke domace "recenzije" pa sad cupaju kosu,ista stvar kao i s onim cuboltom 99 (ili kako se vec zvao)...