goranbm uto 25.3.2014 21:28

Trebao bih srediti neke ikone za jednu mobilnu aplikaciju, mislim da posao nije težak, ali jednostavno nemam iskustva u tim programčićima, pa mi je frka malo :( ako netko može uskočiti, detalji na PP. Hvala.

goranbm sri 23.4.2014 12:44

Trebao bih prijedlog ikone za jednu android aplikaciju. Tematika je android i T-mobile, a aplikacija se zove T- Android ... Za sada koristim ikonicu malog Androida u T-mobile boji. Otvoren sam za sve prijedloge. Hvala.

Top Bugovac sri 23.4.2014 13:26
goranbm kaže...

Trebao bih prijedlog ikone za jednu android aplikaciju. Tematika je android i T-mobile, a aplikacija se zove T- Android ... Za sada koristim ikonicu malog Androida u T-mobile boji. Otvoren sam za sve prijedloge. Hvala.

Dovoljno dobro?

goranbm sri 23.4.2014 14:20

Tražim nekog tko ima iskustva i znanja za izradu nekih ikonica za jednu Android aplikaciju, mislim da nebi trebalo biti više od 10 ikonica... Poželjno je da se naprave vektorski da budu oštre za ove mobitele malo većih dijagonala. Inaće aplikacija će biti free i nisam u mogućnosti ponuditi neku novčanu naknadu. Naravno pohvala u samo aplikaciji i marketu će se pojaviti. Više informacija na PP. Hvala.

Tony1999 čet 7.8.2014 12:50

Pozdrav. dal mi moze netko napravit ovo skalu za volume da je u pozadini crna boja, a skala da je bijele boje, znači samo skala, bez ovog potenciometra

Edit: i moze jos ova slika bez ovog bijelog, tj. bez pozadine

to će bit naljepnice, jeli bolje uzet sjajni papir ili obični

Ivan_hacker čet 2.10.2014 23:16

Pozdrav, hitno mi treba usluga. Imam jednu grupnu fotografiju i treba mi samo jedna izdvojena osoba sa te fotografije sa nekom jednostavnom pozadinom, tipa gradijent. Dakle trebam napraviti portret iz grupne fotografije. Ako ima netko da to može odraditi, neka mi se javi u PM za detalje. Cijelu večer se mučim u GIMP-u, ali to ne ispadne kako treba

Rodić sub 18.10.2014 20:59

Moze pomoc, trebalo bi mi ovo sredit u photoshopu, tj. da mogu normalno isprintati, posto neznam crtati, a i nisam bog zna sta u PS, velicina isto tako odprilike, uzimajuci u obzir da je ovo na lijevoj strani prsa, pa da imate u vidu velicinu odprilike...

Edit, po mogucnosti da je prazno, tj. da ima samo rubove crne boje, jer mi ovo treba kao sablona...