Zatražite sliku - ovdje

Kako napraviti ovakvu pozadinu?
Ako netko nađe vremena neka mi pošalje i PSD bio bih zahvalan!

Bok. Dali mi može napravit netko neku sliku iluzije?
Hvala

Pozdrav!
Dakle, trebaju mi dvije stvarčice - avatar i signature.
Dimenzije nisu toliko bitne - znači neki standard za avatar i signature, eventualno signature može u dvije dimenzije (tipična za signature, i nešto većih dimenzija kao neki cover).
Boje nisu toliko bitne, ostavljam na izbor dizajneru. Motiv - dakle, tu imam samo jednu želju, a da se koristi na bilo koji način i u bilo kojem obliku slika nekog WW2 tenka, te da u obje stvari stoji citat "In hoc signo vinces".
Ostale stvari su po volji dizajnera.
Osim zahvale autoru nudim i poneke Dota 2 iteme (ako ih to interesira) ili nešto slično u zamjenu za "rad".

Vrsta slike: logo i cover za FB
Dimenzije:332x123
Boje: Bijela, crvena za cover
Motiv: Tekst Sportska tribina-Sport na pravome mjestu(slično ovome: http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=04673361039441098660.png&file_imgur=ZDL3EHc.png)
Hvala svima

Postovanje, znaci trebao bih ako tko moze napraviti grb? Nesto slicno ovom koji se pokazauje u gif-u (ne znam ju odvojiti) :
http://imagizer.imageshack.us/a/img540/7708/HWtdxA.gif
ali da u grbu bude ovo, slika gore ime i dolje ovo sto pise dolje na slici
http://i62.tinypic.com/16k4cwl.jpg
velicina slike 300x310 (ili 320)

bok,
ima netko znanja i volje da mi skicu za letak nabaci?
i jel možda netko zna preko koga ili kako nabavit par kredita za "shutterstock"?
znaci podlogu bi htio da bude ko na slici br4(da nije cisto crna)
i na tu podlogu jednu od ove 3 djevojke,a pored nje "podebljanim" slovima NIGHTCLUB..
eto cisto sliku nabrzaka da vidim koju djevojku odabrat i uz koje boje...

jer mi može neko napravit logo za cs go tim?tim se zove iRDIUM. Gaming,volio bi da logo bude neki zeleno crni ,da ima neki extra znak,a da nije kopija nekog tima.

jer mi može neko napravit logo za cs go tim?tim se zove iRDIUM. Gaming,volio bi da logo bude neki zeleno crni ,da ima neki extra znak,a da nije kopija nekog tima.
pliss neko neka pomogne

Pozdrav, treba mi netko tko zna raditi u Photoshopu da mi na jednoj slici ostavi samo tekst, a cijelu pozadinu makne. Eto to netko tko zna moze napraviti u par minuta pa bih molio da mi se javi a ja mu posaljem slike.

posalji sliku pa da vidimo sto se moze napravit..

delete...

Moze pomoc, trebalo bi mi ovo sredit u photoshopu, tj. da mogu normalno isprintati, posto neznam crtati, a i nisam bog zna sta u PS, velicina isto tako odprilike, uzimajuci u obzir da je ovo na lijevoj strani prsa, pa da imate u vidu velicinu odprilike...
Edit, po mogucnosti da je prazno, tj. da ima samo rubove crne boje, jer mi ovo treba kao sablona...
download u vektorima: http://imgh.us/Untitled-1_17.svg

edit... greska...
molim moderatora da obrise post.
hvala :)

Pozz, može li mi itko od ove slike (skica) napraviti logo, po dimenzijama 250x250 priblizno.
koje boje?
ovo u baznoj verziji izgleda dosta zalosno...
dobijes logo u vektorima...

Poz svima, trazim nekoga da mi malo edita jedan logo, trebalo bi nesto obojati, nesto dodati i tako, ako ispadne dobro placam., na pm se javite

Pozdrav,
Moze li netko promjenit pozadinu ovog wallpapera u crno?
Hvala!
http://justinmaller.com/wallpaper/314/

.

Zamolio bih nekoga ako ima vremena da mi slozi jedan logo, znaci da ispod Renault znaka pise Laguna (ako je moguce istim oblikom slova kao na slici) i kraj rijeci Laguna jos da pise 1.9 dci I ako je moguce da mi slozite to na obje slike znaci sa bijelom i zutom pozadinom pa bih odabrao onu koja bi mi se vise sviđala. Logo bi bio na šalici za kavu koju bi poklonio burazu. LP!

To su ti mogli momci gratis napraviti kada bi im dao sliku za šalicu.
Nema Laguna font-a na netu... kliko vidim.
A ostali fontovi bezveze izgledaju. Ako hoces...mogu nesto improvizirati...

Hvala na trudu ali kolega nine je vec slozio. LP!

QuidZz
http://i.imgur.com/OTCOZNl.jpg
Evo slika sa crnom pozadinom

Pozdrav svima. Modificiram neku sliku u GIMPu 2 (najnovija verzija). Napravio sam crno bijelu sliku koju želim, i sad pri dnu nje želim staviti ovo što sam označio na slici u privitku. Stavio bi to preko donjeg dijela, bilo bi nekako bijelo-prozirne boje i onda bi u to ispisao tekst zlatne boje. Kako staviti tu traku? Ukoliko ima negdje tutorial kako ju staviti molim vas da podjelite jer ja nisam uspio naći, neznam ni pod čime da to tražim.. Hvala

Zar je moguće da to nitko ne zna?

Pozdrav svima. Modificiram neku sliku u GIMPu 2 (najnovija verzija). Napravio sam crno bijelu sliku koju želim, i sad pri dnu nje želim staviti ovo što sam označio na slici u privitku. Stavio bi to preko donjeg dijela, bilo bi nekako bijelo-prozirne boje i onda bi u to ispisao tekst zlatne boje. Kako staviti tu traku? Ukoliko ima negdje tutorial kako ju staviti molim vas da podjelite jer ja nisam uspio naći, neznam ni pod čime da to tražim.. Hvala

Čini se da je to to. Hvala, budem pokušao
EDIT: Hvala kolega na pomoći, nisam nikako uspio napraviti bijelo-prozirnu traku pa sam stavio crno-prozirnu, ali to je valjda posljedica toga što je slika crno bijela pa mi nije program dopustio.

Vrsta slike: logo
Dimenzije: nebitno
Boje: max 3 boje
Motiv: statistika
Dodatno: imam ideju nešto kao printscreen ove skice u wordu :) pozadina bijela, ona kružnica u pozadinu, "kvačica" možda zelene boje(ne mora)
Molim ako ima netko kretivan da to pretvori u logo.
Hvala

Imaš na Fiverru hrpu ekipe koja će ti to složiti za 5 dolara. Ja bi rado da znam besplatno, ali eto... više sreće drugi puta. Cheers!

vidi , ljudi najvjerojatnije znaju , ali misle da je zajebancija , jer stvarno ne skontati da se napravi novi layer , na njemu napravis pravokutnu selekciju , fill sa bojom po izboru i onda samo transparency layera na vrijednost koju zelis , ovdje na slici bih rekao oko 40-60% i nakon toga novi layer na kojem pišeš tekst koji trebaš tako da ga mozes podešavati po fontu i velličini bes destrukcije ostatka slike , mislim od toga stvarno nema lakse ,sorkač , stvar je samo od programa do programa kako i na koji nacin podesavas layere i tak to . da si pitao za photoshop mislim da bi ti vecina upravo to rekla , i cak i tocno korak po korak pokazali , ja osobno ne koristim gimp pa ti nemogu tocno reci ali mislim da je jako slicno fotošopu i da nebi smjelo biti problema .

Pozdrav svima, trebam napraviti jednu malu izmjenu na logu u prilogu, želim da umjesto slova M bude slovo S, ja sam već pokušao no budući da sam veoma loš sa photoshopom nije ispalo dobro.
Unaprijed Hvala.
Trebam nekog tko se razumije da mi sredi par slika u photoshopu. Naime, treba urediti pozadinu, tj. maknuti je i ublaziti ili izbaciti bljesak koji je vidljiv (od fotica).
Bio bih jako zahvalan...
Dajte, molim vas, netko. Nije nista komplicirano i vjerujem da onaj tko zna, tko se razumije da moze to napraviti u par minuta...