Modding projekti

Projekt "The White Knight Z9"

dombak1608 sri 29.8.2012 14:34

Update
Farbao sam u bakar od hladnjaka u crno, pa sam par dana bio na stock cooleru.

Danas sam sve složio i kad sam stavljao lijevu bočnu stranicu skužio sam da mi ne stane donji ventilator od plexija(psu shroud).
Morao sam ga skinuti i sad ću imati jedan vent na bočnoj stranici.

I to je otprilike to što se ovog update tiče.

Slike:

dombak1608 uto 4.9.2012 21:18

Kum mi se vratio sa mora, što znaći da bih ga mogao malo zadaviti sa graviranjem na plexi(psu shroud).

Trebao bih nekoga tko će mi napraviti nekakav logo u photoshopu za graviranje(Čistih linija i to). :)
Valjda ima dobrih duša koji sa photoshopom dobro barataju. :D
Hvala unaprijed!

EDIT: Trebao bih naručiti još prekidač novi. Ali neznam dali da uzmem 16mm ili 19mm pa da onda malo rupu proširim. 

EDIT2: Tematika loga po imenu: "The White Knight Z9"

Pranja čet 6.9.2012 14:41
dombak1608 kaže...

Kum mi se vratio sa mora, što znaći da bih ga mogao malo zadaviti sa graviranjem na plexi(psu shroud).

Trebao bih nekoga tko će mi napraviti nekakav logo u photoshopu za graviranje(Čistih linija i to). :)
Valjda ima dobrih duša koji sa photoshopom dobro barataju. :D
Hvala unaprijed!

EDIT: Trebao bih naručiti još prekidač novi. Ali neznam dali da uzmem 16mm ili 19mm pa da onda malo rupu proširim. 

EDIT2: Tematika loga po imenu: "The White Knight Z9"

Našao sam ti sliku na netu-jednostvna je kako si i tražio.

Uzmi 19 mm prekidač-bolje izgleda a i ne moraš nabadati prstom da ga stisneš.

dombak1608 pet 21.9.2012 22:53

Malo(puno) kasnim.
Ispričavam se. Nisam nikako stigao staviti slike i napisati nešto.
Malo sam rupu za prekidač morao proširiti(izdremlati {#})
Vidio sam TEMU, u kojoj kolega farba miš, pa mi je palo na pamet da i sam to napravim.
Nije prošlo dugo i napravio sam, ali nisam nešto pretjerano zadovoljan.
Logitech logo mi se napola već izlizao pa sam odlučio i njega prefarbati(nisam stavljao zaštitu za njega).
Pa sam na kraju dobio rezultat cijelog komada plastike bijel i onda ima jedan kružić. {#}
No, što je tu je.

dombak1608 pet 21.9.2012 23:02
Haf932 kaže...

Nemrem se nagledat tvog kejsa kak dobro izgleda !

Kaj se tice misa , kladim se da je moglo bolje ispast jer se vidi malo crna boja od logoja ! Probaj to popravit {#}

Haha, hvala! {#}

A vidi se taj crni rub. Ta cijela plastika i logo su iz komada pa nisam mogao skinuti logo.
Ali poslužit će još neko vrijeme dok nekupim mišonju i tipkovnicu koji će mi pasati uz mod.
Zasad je naručen bijeli xbox usb joystick sa ebay-a.(PES, ETS2) {#} 

dadododo sub 22.9.2012 07:46

hvala za sliku prekidača , najvise me zanimalo kako izgleda kad svijetli , jer i sam planiram uzeti takav prekidać , samo narančasti jer pravim narančasto osvjetljenje u kucistu ili eventualno zeleno , nisam jos odlucio , a sto se tice misa , sto mislis o tome kad vec modas da mu zalemis u unutrasnjost jednu plavu ledicu i na ovom crnom dijelu izbusis par  rupica, recimo po tri rupice sa svake strane blizu tipki misa i po dvije na svakoj strani na kraju misa  tako da je u skladu sa kompletnim kucistem , eto jedna ideja ... 

Saint96 pon 24.9.2012 20:07
dombak1608 kaže...

Evo ovako.
DISKUSIJOM u temi za grafe sam ipak odlučio da uzimam Sapphire 7850 2gb.
Još moram razgovarati sa svojim glavnim sponzorom(Tatom {#}), najvjerojatnije će narudžba biti obavljena danas. {#}

Lijep pozdrav.

Operi sponzoru auto i udovolji mu !!! :DD

dombak1608 pon 24.9.2012 20:21
Saint96 kaže...

Operi sponzoru auto i udovolji mu !!! :DD

Baš sam jučer sa sestrom prao aute, ali je crko onaj visokotlačno(nije čudo, stalno se nešto s njime radi).
Evo sad sam poslao sve podatke adm-u, oni će vjerojatno sutra ujutro napraviti ponudu(ja uplaćujem odmah) pa možda nekim čudom i sutra dođe. {#} 

dombak1608 sri 26.9.2012 19:57

Grafa je došla danas.

Malo sam ranije došao iz škole, pa sam ju odmah otpakirao i stavio u komp.

Malo mi je čudno što postoje mjesta(lemovi) za drugi 6-pin konektor, a nema ga.

Plavi PCB se odlično slaže.

Ventovi se čuju poslije 30%, što mi paše(nečujno surfanje, glasno igranje).

Kad igram, stavim slušalice i sve super.

Nešto je čak duža stara(9600 gso) u odnosu na novu.

Za one koji nisu čitali postove prije, radi se o Sapphire 7850 2gb sa DUAL-X coolerom.

Da ne duljim previše, evo slike:

dombak1608 sri 3.10.2012 19:50
tin_95 kaže...

Ti lemovi za PCi napajanje su ti tamo vjerojatno zato jer 7870 koristi isti taj PCB , te dve kartice su vjerojatno jako slične samo što 7870 vjerojatno ima bržu memoriju i/ili više shadera...

Vjerojatno to.

CroNk3r kaže...

A s druge strane jos boje kaj nema drugog konektora, barem nece moci previse trositi {#}

Neka troši, samo neka ona meni ždere igrice. {#}

Trebam vašu pomoć.
Ako bi se ikako mogli regati i vote-ati za mene. LINK
Trebaju mi stvarčice za vodeno. {#}
Hvala svima koji vote-aju!

dombak1608 ned 28.10.2012 19:37

Mali update prije većeg. :)

Konačno sam odnio na graviranje dio PSU shroud-a i nacrt za backplate grafe.
Zamjenio sam šarafe sa pci slotova sa toolless šarafima. Nekako mi lijepše izgleda.
Sutra ću i potražiti M3 šarafe u gradu za backplate. Pretpostavljam da neću naći pa ću morati uzimati na ebay-u.(žalosno, ali istinito)

Morao sam pažljivo skidati šarafe sa grafe, da nebih garanciju izgubio (nema nikakve naljepnice preko šarafa).

Ovaj tjedan bi trebao doći i crni heatshrink, pa da konačno sleevam 24-pin extension.
A onda u 11. mjesecu ću naručiti crnog sleeva, da sleevam nešto ventilatora i razno raznih kablova. 

Nemam nešto previše za pričati, evo nešto malo slika.