Modding projekti

Projekt "The White Knight Z9"

dombak1608 pon 30.7.2012 15:52

Dajte nekakve prijedloge za jeftiniju 1155 matičnu.Z77, ATX format, crno-plava ili crno-bijela kombinacija, neka bude <1000kn. Možda ovo?

Također i rame u istoj kombinaciji boja, >1600mhz, mislio sam corsair xms3.

Probat ću naći 2500k ili 3570k. Ili možda dok ne skupim pare OVAKO nešto?

Nešto ću valjda sklepat na otplatu. :D

Slobodno dajte i linkove sa njuškala ili bol oglasnika. A što se trgovina tiće, ADM, Links.

EDIT: Poslije će onda ići napajanje i grafa.

etnes pon 30.7.2012 16:14
mate960 kaže...
dombak1608 kaže...

Uf kako bi ti se sad tu uklopila neka plava ASUS ploča tipa ova {#}

da, slažem se. sve je tako ljepo,i kučište i vodeno, a onda unutra vidiš sa je sve narančasto-smeđe. izgleda ko da je hrđa pojela cjelu unutrašnjost xD 

dombak1608 uto 31.7.2012 21:34
VALVE kaže...

The White Knight

High Blue Sky (Plavi ventici su nebo, a ostalo sto je bijelo su oblaci tako da malo metafore :P)(meni je bezveze ovaj naziv)

The White Cave

Toliko zasado od mene :D

I like it! Thanks. {#}

Pranja sri 1.8.2012 21:58
dombak1608 kaže...

Moj engleski i ja...
Evo LOG-A 

Sve 5,ali log ti je malo problematičan.

Trebaš iznad svake 2-3 slike pisati što si radio,i to što detaljnije moguće. I makni ovo da tražiš sponzore,izgleda kao da si stavio log samo da nešto nafektaš.

Sponzori se traže preko maila, opišeš im što radiš,što si napravio i daš im link na project loga da sami vide.

Sretno sa pronalažejem sponzora,samo promijeni malo log i sve će biti ok.

dombak1608 sri 1.8.2012 22:01
Pranja kaže...

Sve 5,ali log ti je malo problematičan.

Trebaš iznad svake 2-3 slike pisati što si radio,i to što detaljnije moguće. I makni ovo da tražiš sponzore,izgleda kao da si stavio log samo da nešto nafektaš.

Sponzori se traže preko maila, opišeš im što radiš,što si napravio i daš im link na project loga da sami vide.

Sretno sa pronalažejem sponzora,samo promijeni malo log i sve će biti ok.

Ne mogu se snaći na tom forumu. Malo mi je izbrkano sve.
Probat ću. :) 

mate960 čet 2.8.2012 10:36
dombak1608 kaže...

Kontaktirao sam adm, pa su mi rekli da su MBO i CPU dostupni, ali RAM koji sam htio nije.
Pa mi je čiko preporučio ovaj RAM.

Recite, ako može nešto bolje. 

Dobar je, nece smetati heatspreaderi jer imas vodeno, u protivnom uzmi Low Profile verziju istih.

dombak1608 uto 7.8.2012 22:01

Jučer malo posjetio Zagreb.
Prodao staru mbo, cpu, ram.

Nakon toga bio u ADM-u.

Kupio nove komponente(čiko je bio malo dosadan sa objašnjavanjem kako se stavlja procesor u matičnu, ali nema veze-to mu je posao):
MSI Z77A-G43

Intel i5-3570K

Corsair Vengeance 8gb(2x4gb) 1600MHz

Sad se konačno slažu boje.

Grafa će biti na redu za mijenjanje za nekakvih 6 mjeseci(nadam se), pa ću onda i napajanje novo maznit. Nemam novaca, nažalost, ne mogu prije.

dombak1608 uto 7.8.2012 22:18
Pranja kaže...

Mogao bi dok čekaš na novu grafu nabaviti bijeli plexi i napraviti staroj oklop i backplate.

A možda i to bude, ali mi je kum na moru do kraja 8. mjeseca, a on mi reže sa laserom.

mate960 kaže...

Boje se odlicno slazu, super izbor!

Da, hvala. :D