Haf932 modding

Odilčno izgleda, tek sam sad vidio temu.
Pohvale, samo tako nastavi.

Danas sam se malo pozabavio cable managmentom i dosad mi je najbolje ispao !
Nisam probao radit one gume za cable managment jer se i ovako kablovi ne vide pošto je stranica crna iznutra , osim na skroz donjoj rupi , a nisam siguran da bi puno sakrila jer mi kroz nju ide vecina kablova !
Stavio sam i CM Musketeer II koji je inace bio srebrni , al sam ga obojao u crno !
Također sam i gumbe na Scythe Kama Meter-u obojao u crno da si bolje pase ( inace su srebrni ) !

CM Musketeer II + Scythe Kama Meter u svim bojama , a inace je ostavljeno da svjetli crveno u skladu s ventovima !

Svaka čast Haf, izgleda močno!

Kolega Haf932 dosegao si vrhunac, ovo stvarno izgleda malo je reći vrhunski,
Keep up the good work

Odlično izvedeno.

sta bi da za to. . koliko je tu truda utroseno i

Vrhunski cable managment, a zanima me di si Musketeera nabavio, koliko znam ne proizvodi se više?
BTW pohvale, odlično izgleda.

Sve pohvale kolega, odlično izgleda majstore !

Nije da si čuo 100 puta ali evo i od mene:
Odlično si to napravio, stvarno je dobro ispalo. Svaka čast

Vrhunski cable managment, a zanima me di si Musketeera nabavio, koliko znam ne proizvodi se više?
BTW pohvale, odlično izgleda.
Musketeer se ne proizvodi od 2005/2006 , a slucajno sam na njega naletio na Njuskalu , pa sam ga uzeo jer sam ga bio duze vrijeme trazio !

Nadam se da će biti još updatea, stvarno super posao.

Trazio sam jos po netu kojekakve zanimljive moddinge i naleti na OVAJ !
E sad , posto mi skoro vecina periferije svijetli narančasto ( Logitech G13 + G15 + G51 ) , i narančasta boja mi se jako sviđa , mislio sam :
- promijenit ledice na LED ventovima u narančasto
- nabavit i stavit neku narančastu foliju na onaj plexi dio na bocnoj stranici
- obojat HAF logo i otvore
- s druge strane isto obojat te otvore i stavit neki logo
- promjenit HDD i POWER ledicu u narančasto
- mozda obojat gumbe od Scythe Kama Meter-a
- na prednjoj strani bih trebao isto nesto obojat , no trenutno ni sam neznam sto
- na przilicama promjenit ledice
- prema tome bih i na G25 trebao promjenit ledice kod mjenjača ( sumnjam da cu ga otvarat )
- ovi front paneli Kama meter i Musketeer II mogu se podesit da svijetle narancasto
- zasad neznam sta da bojam od unutrasnjosti , to cu jos proucavat
Vjerujem da ima jos sitnica koje bi trebalo promjenit , no ta je ideja samo na grubo predstavljena i tu ima prilicno puno posla tak da sumnjam da cu u skorije vrijeme pocet s tim , a mozda ni nece biti nista od toga !

Trazio sam jos po netu kojekakve zanimljive moddinge i naleti na OVAJ !
E sad , posto mi skoro vecina periferije svijetli narančasto ( Logitech G13 + G15 + G51 ) , i narančasta boja mi se jako sviđa , mislio sam :
- promijenit ledice na LED ventovima u narančasto
- nabavit i stavit neku narančastu foliju na onaj plexi dio na bocnoj stranici
- obojat HAF logo i otvore
- s druge strane isto obojat te otvore i stavit neki logo
- promjenit HDD i POWER ledicu u narančasto
- mozda obojat gumbe od Scythe Kama Meter-a
- na prednjoj strani bih trebao isto nesto obojat , no trenutno ni sam neznam sto
- na przilicama promjenit ledice
- prema tome bih i na G25 trebao promjenit ledice kod mjenjača ( sumnjam da cu ga otvarat )
- ovi front paneli Kama meter i Musketeer II mogu se podesit da svijetle narancasto
- zasad neznam sta da bojam od unutrasnjosti , to cu jos proucavat
Vjerujem da ima jos sitnica koje bi trebalo promjenit , no ta je ideja samo na grubo predstavljena i tu ima prilicno puno posla tak da sumnjam da cu u skorije vrijeme pocet s tim , a mozda ni nece biti nista od toga !
Odlična ideja, nikada nisam vidio narančasti mod, pa da ga vidim kod teb :D

Kad ga vidim kako trenutno izgleda na gornjim slikama nekako mi ga zao opet rastavljat i ponovo bojat jer neznam dal ce to dobro izgledat u konacnici jer mi je i ovako lijep ! Da vidim sta ljudi kazu _

Kad ga vidim kako trenutno izgleda na gornjim slikama nekako mi ga zao opet rastavljat i ponovo bojat jer neznam dal ce to dobro izgledat u konacnici jer mi je i ovako lijep ! Da vidim sta ljudi kazu _
Ja sam glaao za drugu opciju jer lijepo izgleda, možda najbolji dosada mod.
Ali ako imaš volje i vremena zašto ne. Ja ću mog CM-a moddat, ali kada budem ima vremena.

Da , najbolje da ga zasad neko vrijeme ostavim kako je , a poslije ako cu imat volje i ako mi dosadi crno onda ce bit nesto valjda od moddanja !

ja isto glasao za drugu opciju.malo uzivaj u ovome modu,stignes druge godine nesto novo rijesit,ova ideja sa narandjastom bojom nije losa,posjeca me odma na half life,upf kako bi to pasaloo na hafa.

Ako imaš vremena, probaj ga modati u orange. Meni je puno bolje od crvene.
Opet ce pasti jedan mali modding !
- uspio sam nabavit CM Musketeer II kojeg sam vec obojao u crno jer je bio srebrni , a starog Musketeera I sam izbacio van
- probat cu sam slozit nekakve gume za rupe za cable managment da se nevide kablovi
I to bi zasada bilo to !