Haf932 sub 7.5.2011 15:41

Ponovno ,inspiriran Antec 1200 modding-om dobio sam volju i par ideja da svog Hafa ucinim jos posebnijim,pa da krenem:

•Obojao bih logo HAF u crveno  

•Obojao bi ove otvore za zrak ispod HAF log-a u crveno

•Stavio bi nekakvu crvenu foliju preko ekrana Aerocool-a Modern V  •Stavio bi crvene Power i HDD led-ice ( ako bude moguce )

•Htio bi stavit neki logo na bocnu stranicu al neznam jel bum mogel kad nije ravna

Znaci ,zelim samo crno-crvenu kombinaciju . zanimaju me VASA misljenja,komentari ,savjeti i ideje .{#}

kurt ned 8.5.2011 18:56
Haf932 kaže...

Ponovno ,inspiriran Antec 1200 modding-om dobio sam volju i par ideja da svog Hafa ucinim jos posebnijim,pa da krenem:

•Obojao bih logo HAF u crveno 

•Obojao bi ove otvore za zrak ispod HAF log-a u crveno

•Stavio bi nekakvu crvenu foliju preko ekrana Aerocool-a Modern V    •Stavio bi crvene Power i HDD led-ice ( ako bude moguce )

•Htio bi stavit neki logo na bocnu stranicu al neznam jel bum mogel kad nije ravna

Znaci ,zelim samo crno-crvenu kombinaciju . zanimaju me VASA misljenja,komentari ,savjeti i ideje .{#}

ako to sve napraviš na kraju dobiješ haf-x amd edition  {#}

timmyzg sri 11.5.2011 22:01
vexx5555 kaže...
Batista kaže...

laserskim cnc-om ce to ispast perfektno

sad sam i ja dobio neke ideje posto imam laserski cnc na raspolaganju...

Zbilja? Batista, prijatelju stari...{#}

hahahaha, a gdje to :D 

Batista sri 11.5.2011 22:02
vexx5555 kaže...
Batista kaže...

:D

timmyzg kaže...
vexx5555 kaže...
Batista kaže...

hahahaha, a gdje to :D 

Frend u svojoj firmi mi napravi kaj god trebam :)

Vec ga dugo nisam maltretiral :)

Haf932 sub 21.5.2011 18:22

Ovako, u prilici sam da kupim Coolermaster Musketeer , al ja bi ga ofarbal u mat crnu,a posto svjetli samo u plavoj boji mene zanima jel bi se na tome dalo promijenit osvjetljene u neku drugu boju po zelji tj. crvenu,nije neka lova u pitanju.Btw to se vise ne proizvodi i jako je rijedak po stranim shopovima a tamo skoro niko nema dostavu u HR.  

Kaj bi Vi na mom mjestu napravili:

Haf932 uto 24.5.2011 18:17

Evo,krecem lagano s moddingom ,nabavio sam Musketeera i obojat cu ga u mat crnu i stavit crvene ledice, al me sad zanima koje bi bile najbolje posto meni trebaju neke koje jako svjetle. Nasao sam na njuskalu neke pa me zanima jel bi te bile dobre i opcenito gdje ima tih ledica za kupit.

vexx5555 uto 24.5.2011 23:20
Haf932 kaže...

Evo,krecem lagano s moddingom ,nabavio sam Musketeera i obojat cu ga u mat crnu i stavit crvene ledice, al me sad zanima koje bi bile najbolje posto meni trebaju neke koje jako svjetle. Nasao sam na njuskalu neke pa me zanima jel bi te bile dobre i opcenito gdje ima tih ledica za kupit.

Dava ovdje na forumu ti prodaje ledice kakve god želiš.

Haf932 sub 28.5.2011 21:55
vexx5555 kaže...

Odlično izgleda-svaka čast. Još da makneš onu ružnu plavu ledicu na vrhu kejsa...

Ma i te plave ledice cu  isto zamijenit,sutra cu to rastavit i nadam se da nije komplicirano.

@vexx5555 

Posto mi se ove plave ledice cine zasljepljujuce jakima kaj mislis dal ce ove crvene koje sam stavil u musketeer bit dobre : 14 000mcd, kut osvjetljenja 120°C ,5 mm,ravni vrh ?

vexx5555 sub 28.5.2011 22:44
Haf932 kaže...

Ma i te plave ledice cu  isto zamijenit,sutra cu to rastavit i nadam se da nije komplicirano.

@vexx5555 

Posto mi se ove plave ledice cine zasljepljujuce jakima kaj mislis dal ce ove crvene koje sam stavil u musketeer bit dobre : 14 000mcd, kut osvjetljenja 120°C ,5 mm,ravni vrh ?

Crvena je boja puno ugodnija i ne zamara toliko oči, pa čak i da staviš te ledice, opet je ok.

Haf932 sub 27.8.2011 17:24

Danas sam montirao fan controler Scythe KamaMeter i htio promjenit Power i HDD ledice a kad sam rastavio taj gornji dio kučišta vidim da unutra idu ledice od 3mm koje ja nemam {#}{#} ( ja mislio od 5mm koje imam ), pa cu taj dio sredit dok ih nabavim.

EDIT : Slike KamaMeter-a imate na ovoj strani.

Haf932 ned 4.9.2011 14:48

Danas sam se opet malo pozabavio s kucistem,NAPOKON sam stavio crvene power i HDD ledice.

No,na pamet mi je pala jedna ideja.CM Musketeer je tu samo zbog ljepseg vizualnog dojma i izgleda a posto mu je unutrasnjost plava ( slika 2 ) zanima me kak bi to bilo da to obojam u crnu ili crvenu boju,neznam koja bi bolje pasala, kaj Vi mislite ?

rooswelt1991 ned 4.9.2011 15:43
Haf932 kaže...

Danas sam se opet malo pozabavio s kucistem,NAPOKON sam stavio crvene power i HDD ledice.

No,na pamet mi je pala jedna ideja.CM Musketeer je tu samo zbog ljepseg vizualnog dojma i izgleda a posto mu je unutrasnjost plava ( slika 2 ) zanima me kak bi to bilo da to obojam u crnu ili crvenu boju,neznam koja bi bolje pasala, kaj Vi mislite ?

U crnu def!

Almin94 pet 24.2.2012 22:00
Haf932 kaže...

Svaka cast na trudu. Stvarno prelijepo izgleda! {#}

dombak1608 pet 13.4.2012 18:09
Haf932 kaže...

U sljedecem pothvatu cu najvjerojatnije izbacit van CM Musketeera jer mi vise ne izgleda privlacno. Ove gumbe od KamaMetera sam obojao u crno ( inace su srebrni ) !

Onda očekujemo nekakve slikice :)