Case modding

belj.... takav je i moj samo kaj je moj Flatron W 2234S.... hahaha

je baši si to dobro sredil a nije te bilo danas na mešalici

Poceo sam modificirat kuciste (midi tower) i negdje sam na 50 % posla. Trebam vase ideje i savjete na ovaj problem. U kucistu imam podosta veliku prazninu (mjesto koje je bilo rezervirano za 4 opticka pogona), imao sam ideju kada bih mogao negdje pronaci nesto poput ovlazivaca zraka,koji ispustaju dim osvjetljen u nekoj boji (takve ovlazivace se moze pronac u Pevcu,Baumaxu i sl. centrima). Mene sad zanima dal bi taj dim smetao komponentama, kolika je njegova vlaznost i kolike je otprilike dimenzije samo motor (jezgra) koji ispusta taj dim. Dim bi izlazio van kroz otvore gdje su ventilatori. Ili imate kakvu drugu ideju da popunim prazninu ?

dobra kanta samo sto nista nevalja

Kućište ti je super. Ja sam to nikad ne bih mogo napravit. Jedino ova staklena stranica nije baš zgodna, mislim, ako netko naiđe pa slučajno opandrči nogom tu stranu kućišta... Al to je samo moje mišljenje. Kućište ti je predobro.

Evo jedne zgodne slike

Taj s turbinom kroz zid leti kad ga upališ

Taj s turbinom kroz zid leti kad ga upališ

To baš lijepo hladi, uz dodatak besplatnog puta oko svijeta zrakom.

U jbg nije ti pametno to što si stavio staklo!!! zašto ne plexi? ne daj bože da ti se razbije to staklo!!!

U jbg nije ti pametno to što si stavio staklo!!! zašto ne plexi? ne daj bože da ti se razbije to staklo!!!

više manje dobar mod samo si moga izabrat bolje kućište

Z1t3,sve pohvale! Odličan si posao uradio.Moj savjet ti je da staviš jedan vent(sa diodama) na prozirnu stranicu. Ostalo je za 5!

E Z1t3 jel to DDR3 memorija? Ak je daj napiši samo riječ dvije kak si zadovoljan kolikčina i brzina memorije...
Kad završi škola stavit ću i ja koju slikicu, pa ćemo se zajedno smijat hehe...

ovo bi bila moja kanta

ovo bi bila moja kanta
E Z1t3 jel to DDR3 memorija? Ak je daj napiši samo riječ dvije kak si zadovoljan kolikčina i brzina memorije...
Kad završi škola stavit ću i ja koju slikicu, pa ćemo se zajedno smijat hehe...

e sam da te pitam....jel on tiho radi????ili bruji ko blesav....??

e sam da te pitam....jel on tiho radi????ili bruji ko blesav....??

Hahah, da i ja ga imam , i neki dan sam sad malo ugasio i komp je 10 puta tiši nego s njim...:(

svaka čast, vidi se da si uložia puno volje, općenito ne volim te puste neonke al tebi je to
sve lipo ukomponirano,
mis se i ja time počet bavit pa oank malo po malo

hahahahahaahhahaha..nisam ni mislio...nego sam pitam..hahahaa

stvarno je bucan cudo jedno minjan prvon prilikon iskljucia san ga zivcira me :)

hahahhahahahahahahhahaahahhaahhaaha.,....a sta vam je bolje da je bucan ili da nije???'ili da radio ko beba..??mislim nznam sta se kome sviđa..hh..moj se isto dosta cuje...hahaha pa pitam..hh....a jel se on moze ikako stisat??da je malkoc tisi???

hahahhahahahahahahhahaahahhaahhaaha.,....a sta vam je bolje da je bucan ili da nije???'ili da radio ko beba..??mislim nznam sta se kome sviđa..hh..moj se isto dosta cuje...hahaha pa pitam..hh....a jel se on moze ikako stisat??da je malkoc tisi???

oce ko kupiti moga ja cu staviti onaj obicni crni bar je tisi ako nista drugo ovaj se moze smanjiti ali onda ne ispisuje ove crte
E ja sam Korisnik , pisao s onog acca jer sam imao nekih problme sa accountom..inače aj baci plz jednu sliku da vidim malo bočnu stranicu kak si napravio i to sve malo iz bližeg slikaj ako moze..
inače tamo sam NoOne
Koji je to model monitora????????
LG flatron w2241s jeftin 1300 kn 22" nema dvi, ali ja san zadovoljan snjime