Z1t3 uto 30.12.2008 14:39
NoOne1 kaže...

E ja sam Korisnik , pisao s onog acca jer sam imao nekih problme sa accountom..inače aj baci plz jednu sliku da vidim malo bočnu stranicu kak si napravio i to sve malo iz bližeg slikaj ako moze..

inače tamo sam NoOne

sry neman digitalni ovo san posudio od frenda imas na cro modding forumu sve su slike kako se radilo pa i izrezivanje stranice

Trop kaže...

Koji je to model monitora????????

LG flatron w2241s jeftin 1300 kn 22" nema dvi, ali ja san zadovoljan snjime

Batista pet 9.1.2009 21:53

Poceo sam modificirat kuciste (midi tower) i negdje sam na 50 % posla. Trebam vase ideje i savjete na ovaj problem. U kucistu imam podosta veliku prazninu (mjesto koje je bilo rezervirano za 4 opticka pogona), imao sam ideju kada bih mogao negdje pronaci nesto poput ovlazivaca zraka,koji ispustaju dim osvjetljen u nekoj boji (takve ovlazivace se moze pronac u Pevcu,Baumaxu i sl. centrima). Mene sad zanima dal bi taj dim smetao komponentama, kolika je njegova vlaznost i kolike je otprilike dimenzije samo motor (jezgra) koji ispusta taj dim. Dim bi izlazio van kroz otvore gdje su ventilatori. Ili imate kakvu drugu ideju da popunim prazninu ?

Dragon wizard sub 17.1.2009 09:44

Kućište ti je super. Ja sam to nikad ne bih mogo napravit. Jedino ova staklena stranica nije baš zgodna, mislim, ako netko naiđe pa slučajno opandrči nogom tu stranu kućišta... Al to je samo moje mišljenje. Kućište ti je predobro.Osmijeh

giga čet 22.1.2009 23:20
skank666 kaže...

U jbg nije ti pametno to što si stavio staklo!!! zašto ne plexi? ne daj bože da ti se razbije to staklo!!!

ti misliš da se komp baca po sobi ili da ga nabijaš nogama ili štoje pjesnik s otim tijo kazat
Seky ned 1.2.2009 16:42

E Z1t3 jel to DDR3 memorija? Ak je daj napiši samo riječ dvije kak si zadovoljan kolikčina i brzina memorije...

Kad završi škola stavit ću i ja koju slikicu, pa ćemo se zajedno smijat hehe...

Z1t3 ned 1.2.2009 21:51
dadododo kaže...

ovo bi bila moja kanta

a da napravis svoju temu nebi bilo lose
Seky kaže...

E Z1t3 jel to DDR3 memorija? Ak je daj napiši samo riječ dvije kak si zadovoljan kolikčina i brzina memorije...

Kad završi škola stavit ću i ja koju slikicu, pa ćemo se zajedno smijat hehe...

ne nije ddr3 nego ddr2 1066mhz

Ghost Recon uto 10.2.2009 19:12

hahahhahahahahahahhahaahahhaahhaaha.,....a sta vam je bolje da je bucan ili da nije???'ili da radio ko beba..??mislim nznam sta se kome sviđa..hh..moj se isto dosta cuje...hahaha pa pitam..hh....a jel se on moze ikako stisat??da je malkoc tisi???Belji seBelji se

Trop uto 10.2.2009 20:10
Ghost Recon kaže...

hahahhahahahahahahhahaahahhaahhaaha.,....a sta vam je bolje da je bucan ili da nije???'ili da radio ko beba..??mislim nznam sta se kome sviđa..hh..moj se isto dosta cuje...hahaha pa pitam..hh....a jel se on moze ikako stisat??da je malkoc tisi???Belji seBelji se

Moj ima na sebi serijski ugraden potenciometar...... :D niti ne cuje se kako radi Cool