Case modding

i ja imam takvo kuciste i malo moddiro davnih dana...Al jos uvijek si ocu napravit rupu ispod rupe za paljenje kompa i da tamo stavim coolera i neki prozirni vrag..
inače dobro napravljeno..:)

i ja imam takvo kuciste i malo moddiro davnih dana...Al jos uvijek si ocu napravit rupu ispod rupe za paljenje kompa i da tamo stavim coolera i neki prozirni vrag..
inače dobro napravljeno..:)

POstoji ti nacin da necim iscupas zakovice ili da izvadis sve iz casea pa onda ovak. A ako imas neko bolje kuciste onda ti se "krov" da skinuti.

Zakovice ti je najbolje skidat s busilicom,i mali svrdlom!
Samo kasnije moras imat onaj "pistolj" da mozes staviti nove.
Pazi kako busis

da sa busilicom ali onda moras stavljat nove zakovice
btw hardware je stigao pa kad nabavin digitalni uploadat cu slike da vidite iako jos nije sve gotovo

evo slike
jos to nije gotovo sve jos treba doci na dno ogledalo tako da se vidi donja strana grafike i da se pokriju kabeli i treba srediti kabele od napajanje ali neman vremene sad za to nadan se da van se svidja
pozz

Zadnja slika mi je najljepsa

Dobro je dobro...Lijepo si to sredio sve...
Ma ja ću samo tam gore izrezat i stavit pleksi i to je to...:)

ovo nije plexi kod mene nego staklo 3mm

btw..znam da nije tema..hladi li taj ruby sto?? vidio sam da u ve mila kosta 200kn..pa bi ga uzeo..svaka ti dala...odlicno si sklepao kantu

vent je dobar samo imas problem ja kad san ka kupio bi je zadnji i iz rijeke su mi ga poslali i rekli su da ga vise neceju narucivati tako da ja iman zadnji iz vemila probaj u drugim ducanima mozda ga ima negdi

po meni odlično moddirano...i ja bih htio modirati svoje kućište samo nikako da pare ušparam ....kako si rezao bočnu stranicu? dremelom? ili ubodnom pilom?

po meni odlično moddirano...i ja bih htio modirati svoje kućište samo nikako da pare ušparam ....kako si rezao bočnu stranicu? dremelom? ili ubodnom pilom?

Stvarno ljepo i s ukusom napravljeno. Trenutno imam u izradi nesto slicno. Da li netko zna kako bih mogao neki tekst preoblikovati-stilizirati, kao neki grafit (osim fotoshopa) ?

pre jeftino da bi bilo dobro
Ja se divin trudu, a trud je najvažniji u case moddingu.....kako si onaj sprida ventilator stavia...
Imaš isti ukus ka i ja...lipo monotono....bez puno boja...svida mi se....
Za ovaj citat cu samo reć da se nadam da nije tako mislio jer ako je di ovaj svijet ide...
Pre jeftino....????? Iako mislim da je Zite napravio odlican posao, mogu samo reci da cijenim rad više od ičega pa makar radio sizifov posao......

Odlicno si ovo napravio.... Razmisljem da si i ja nes tao napravim sa starim kompon... ;)

Koja je konfa u tom kompu????

q6600 4x 2.4 ghz
sapphire radeon HD4870 512 mb
2 gb ddr2 1066mhz
seagate 500 gb 32 mb cache
corsair 550w
gigabyte ds3r
i to je sve bitno

ma super ti je! bravo

ovako,imam pitanje u vezi izrezavanja bočne stranice ...nije meni to problem izrezati i oturpijati to ću idući tjedan napraviti...no zna li itko gdje ima za kupiti one gume što se stave na na izrezane rubove i preko toga pleksiglas?

neznam jeli to neko vec pito kojie je to kuciste ??
kak si napravio ono di pise ati radeon...?

sa dremelom u pleksiglas urizano i zalipljena crna traka sa strane koje je izrizano i stavljeno sa bocne strane po 2 crvene led diode

haha Z1t3 ja tek sad vidio da si ti sa modding foruma i da sam ti tamo komentiro thread...:)

Lijepo i domišljato

haha Z1t3 ja tek sad vidio da si ti sa modding foruma i da sam ti tamo komentiro thread...:)

E ja sam Korisnik , pisao s onog acca jer sam imao nekih problme sa accountom..inače aj baci plz jednu sliku da vidim malo bočnu stranicu kak si napravio i to sve malo iz bližeg slikaj ako moze..
inače tamo sam NoOne

Koji je to model monitora????????

jako lijepo si to sredio, svaka čast
JA cu s frendom sad napraviti mod upside down-under construction. Tako cemo sloziti da graficka gleda prema gore prozor gore i sastrane i sve ce biti prekriveno onom blatnim crno-zutim ko na gradilistu i gore ce pisati under consturuction i onaj mali tipek s krampom. Postati su slike.