LordShgi sri 26.11.2008 18:42

JA cu s frendom sad napraviti mod upside down-under construction. Tako cemo sloziti da graficka gleda prema gore prozor gore i sastrane i sve ce biti prekriveno onom blatnim crno-zutim ko na gradilistu i gore ce pisati under consturuction i onaj mali tipek s krampom. Postati su slike.

NoOne1 sri 26.11.2008 20:50
NoOne1 kaže...

i ja imam takvo kuciste i malo moddiro davnih dana...Al jos uvijek si ocu napravit rupu ispod rupe za paljenje kompa i da tamo stavim coolera i neki prozirni vrag..

inače dobro napravljeno..:)

edit : i viidm imamo neki isti stil:D
i ja ocu tu busit ispod i na gornjoj stranici..lol
sry zbog spama slucajno otvoorio citiraj:(
i takoder imamo isti cooler ovaj prednji..

EDIT: daj mi samo reci kak si izrezao gornju stranicu , tj kak si skinuo stranicu??jer vidim da su tu neka sranja s onim pištoljem koja neam pojma kak isčupat??
tnx
Z1t3 pon 1.12.2008 19:44

evo slike

jos to nije gotovo sve jos treba doci na dno ogledalo tako da se vidi donja strana grafike i da se pokriju kabeli i treba srediti kabele od napajanje ali neman vremene sad za to nadan se da van se svidja

pozz

Z1t3 sri 10.12.2008 17:20

vent je dobar samo imas problem ja kad san ka kupio bi je zadnji i iz rijeke su mi ga poslali i rekli su da ga vise neceju narucivati tako da ja iman zadnji iz vemila probaj u drugim ducanima mozda ga ima negdi

Z1t3 sri 10.12.2008 21:22
fanspeed kaže...

po meni odlično moddirano...i ja bih htio modirati svoje kućište samo nikako da pare ušparam ....kako si rezao bočnu stranicu? dremelom? ili ubodnom pilom?

brusilicom ili ti ga flekson
Tale čet 11.12.2008 20:39
martix kaže...

pre jeftino da bi bilo dobro

Ja se divin trudu, a trud je najvažniji u case moddingu.....kako si onaj sprida ventilator stavia...

Imaš isti ukus ka i ja...lipo monotono....bez puno boja...svida mi se....

Za ovaj citat cu samo reć da se nadam da nije tako mislio jer ako je di ovaj svijet ide...

Pre jeftino....????? Iako mislim da je Zite napravio odlican posao, mogu samo reci da cijenim rad više od ičega pa makar radio sizifov posao......

brezzakona čet 11.12.2008 22:05
Z1t3 kaže...
fanspeed kaže...

po meni odlično moddirano...i ja bih htio modirati svoje kućište samo nikako da pare ušparam ....kako si rezao bočnu stranicu? dremelom? ili ubodnom pilom?

brusilicom ili ti ga flekson
 sa nije boje pikameronPoljubac
fanspeed sub 13.12.2008 16:45

ovako,imam pitanje u vezi izrezavanja bočne stranice ...nije meni to problem izrezati i oturpijati to ću idući tjedan napraviti...no zna li itko gdje ima za kupiti one gume što se stave na  na izrezane rubove i preko toga pleksiglas?

NoOne1 pon 29.12.2008 19:15

E ja sam Korisnik , pisao s onog acca jer sam imao nekih problme sa accountom..inače aj baci plz jednu sliku da vidim malo bočnu stranicu kak si napravio i to sve malo iz bližeg slikaj ako moze..

inače tamo sam NoOne