Antec 1200 modding

Joj da a kak si mislio plexi stavit kuda?

Joj da a kak si mislio plexi stavit kuda?
imaš na prijašnjoj stranici :)

Moze odg na pm :PP

4 puta ove godine. Mis, maticna, grafa, grafa
Edit:
On Topic na kuciste =

Si ga videl kak sad super izgleda ,svaka cast!

4 puta ove godine. Mis, maticna, grafa, grafa
Edit:
On Topic na kuciste =
hvala
Si ga videl kak sad super izgleda ,svaka cast!
aha hvala šta si me podsjetio na to :D

Updateaj profilnu sliku. :)

Updateaj profilnu sliku. :)
jesam

Crno-bijelo-plavo-savrseno- *.*

Zar nemaš nikakav filter protiv prašine ispod napajanja?

Zasto ne stavis prozirnu stranicu od plexija :S puno ventova, a kuciste otvoreno, skuplja se prasina...

Oj gazda svaka čast kaj da ti drugo velim! :)

Zar nemaš nikakav filter protiv prašine ispod napajanja?
ma imam nije mi problem napravit al mi se to neda xD jer mi je najmanji problem dole samo dva-tri put puhnut i sam izađe prašina :D
ma imam stranicu sa staklom ali sam tek toliko sliko bez stranice da se bolje vidi
hvala :D
bumo vidjeli kad mi bude jednom gotov plexi

Treba ovakvih vise tema otvorit. Sad si i meni (lijenog) navukao na to sljedeci viken si i ja moddam svoje. Sam sta necu farbat svoje jer boja pada nakon 3mjeseca. (sve napravim kako treba).

Treba ovakvih vise tema otvorit. Sad si i meni (lijenog) navukao na to sljedeci viken si i ja moddam svoje. Sam sta necu farbat svoje jer boja pada nakon 3mjeseca. (sve napravim kako treba).
slažem se :)
kako to da ti boja pada nakon 3 mjeseca? odkad sam ofarbao jedno kučište prije dvije godine još uvijek je sve na mjestu

slažem se :)
kako to da ti boja pada nakon 3 mjeseca? odkad sam ofarbao jedno kučište prije dvije godine još uvijek je sve na mjestu
Ma iman neko chineze kuciste

Svaka čast.. Odlično odrađen posao s lakom.. :)

dal mi može neko reč di mogu nabavit one "krune" za bušilicu (za lim) da izrežem rupu na kučištu za 120mm ventilator? ja kod kuće imam samo krune za drvo, a ne za lim.

Pevec,Bauhaus,Baumax , Obi i tak te trgovine s alatom...

dal mi može neko reč di mogu nabavit one "krune" za bušilicu (za lim) da izrežem rupu na kučištu za 120mm ventilator? ja kod kuće imam samo krune za drvo, a ne za lim.
a da koristiš kombinaciju običnog svrdla i neke brusilice? sa bušilicom napraviš rupe malo unutar željenog promjera, zatim sa brusilicom (ili čim god, ne razumijem se kompletno u to) izrežeš oblik do kraja?

a da koristiš kombinaciju običnog svrdla i neke brusilice? sa bušilicom napraviš rupe malo unutar željenog promjera, zatim sa brusilicom (ili čim god, ne razumijem se kompletno u to) izrežeš oblik do kraja?
Problem je u tome da bi obicno svrdlo unistilo lim(pokusalo bi ga namotati oko sebe).
Ove krune su takvog dizajna da prvo izrezu vanjski krug i onda samo probije sredinu van.
EDIT: Naletio sam na ovo:
http://web-trgovina.metal-kovis.hr/rezni-alat/krunska-svrdla-kernboreri-hm/

Uff..ma to je neka profi ma kupi si onu u bauhausu...ili sa dremelom xD

Uff..ma to je neka profi ma kupi si onu u bauhausu...ili sa dremelom xD
Ja nisam niti skuzil cijenu, to je prvo kaj sam naso...

gledao sam po lokalnim dućanima i nigdje niš ... izgleda da ću morat u zagreb po to ...

Sve je to u radu, ali ti nemaš ništa od EVGA...
a ti imaš ,kh kh kh hkh kh

Bravo tin ,svaka cast :)

timmy, kad će neke nove slikice? Došo plexy? :)

Sve je to u radu, ali ti nemaš ništa od EVGA...
a ti imaš ,kh kh kh hkh kh
hmm ovo se ne odnosi na mene...
Bravo tin ,svaka cast :)
hvala hvala :D
timmy, kad će neke nove slikice? Došo plexy? :)
slike mislim da neće doći više jer ga prodajem za 800kn, ili za 1000 sa dva vodena hlađenja... ak ga ne prodam za 4 dana onda će vjerovatno biti slike jer idem nabaviti stvari za modding cosmosa pa ću onda i ovaj dovršit :)
asti preyebeno je ispalo ovo s grafuljom, btw kojega to canona imas?
hvala :D canon 400d :)
Izgleda opako.
hvala :D treba čekat da bude plexi gotov onda će biti opak ;)
A da odes u neku firmu koja se bavi naljepnicama i "narucis" crno bijelu naljepnicu za corsaira (napajanje)? to bi i bilo pre fukking awesome.
da to sam i mislio ali neznam šta bi daoda izreži, nebi sigurno samo stavio bijelu naljepnicu preko cijelog neg bi još nešta izrezano ali neznam šta, al tak će doći preko onaj plexi pa se neće vidjeti :)
E sad je pre pre dobro ! Kako ovo dobro izgleda nemoj nista vise mijenjat sad je sve odlicno....
hvala, samo treba još plexi pa možda neću niš mjenjat xD
evo na prijedlog mnogih (a i sam sam to htio napravit) sam pofarbao onu gornju crvenu plastiku na grafičkoj :)
sada mi je malo žao šta nisam i cooler posprejo, al to se tak i onak ne vidi :)
sada meni bar komp izgleda puno puno usklađenije i bolje :D
e da bio sam kod firme kod kojih sam naručio plexiglas...još nisu ni počeli kao da su skroz zaboravili -.-''
Super izgleda, inace mi se jako svida tvoj nacin modanja.
Jedino je steta sto si sada s ovim modanjem coolera izgubio Garanciju
ako je jos imas?...
Sve u svemu 10/10.
hhh moj način modanja? :D hvala hvala, garanciju tak nisam ni imao imao sam neku fejk links garanciju do 12. mjeseca ali to nije prava garancija bio me zeznuo prodavač kada sam bio kupio prije dvije godine xD