Antec 1200 modding

Pasta bi se trebala dobro primati, i nesmije biti bas tekuca, ali temperature se cine dobre :)
e hvala :D

prićekaj keplera ili northen islands nakon ljeta, 5850 ce te dobro sluzit do ljeta , ja se namjeravam mašit za gtx670 / 680 :D

evo ljudi i mene opet :D
nemogu pustit kučište da ovako izgleda jer želim da što više stvari budu crno bijele :)
imam par novih ideja koje ću ostvarit krajem 8. mjeseca ali 100% sigurno
dakle:
1. stavit ću sleeve na: 2x 4 pin za proc,2x 6 pin za grafu (i još dva 8 pin ću kupit), 1x 24pin atx samo trebam nać nekoga da mi to narući :)
2. ova dole bijelo-prozirna ploha će biti plexi (budete glasovali molim vas da znam koje boje da stavim taj plexi :D)
3. ne plexiu će biti urezan neki text (ni to još neznam kak da bude, ako imate kakve ideje slobodno napišite, ako ne tu onda meni u pp)
4. taj text će biti proziran i ispod ću stavit bijelu neonku dugačku 10cm i onda će svijetlit taj text :)
5. Naručit ću 5x enermax cluster bijela venta i stavit ću ih naprijed 3 i iza 2 jer mi smetaju svijetla na kompu preko noći, a njima se mogu gasit i paliti ledice, a i svijetle u plavo :D
6. doma me već čekaju 4x 30cm svijetleće rgb trake sa daljinskim s kojim mogu mijenjat u skoro svaku boju :)
7. kupio sam OVO i na to ću još nešto spojit na kompu ali moram razmislit šta xD jer mi ništa ne pada na pamet
i to je to, ako imate još kakvih prihvatljivih ideja (koje bi bile izvedive) ne neke izvanzemaljske slobodno napišite :D
i imam par pitanja za vas:
1. Dali da taj plexi bude: 1. Bijeli
2. Crni
2. Imate li možda kakvu ideju što da piše na tom plexiju, neki naziv za taj mod kučišta ili nešto drugo, ja sam mislio antec 1200 ali mi je to malo glupo :)
Hvala, LP :)

nitko nema nikakvu ideju što bi dolje na plexiu moglo pisat? slobodno pucajte :D
treba mi jer sam izmjerio dužinu širinu, i nacrtao i nacrtao di trebaju rupice za kablove, samo trebam još napisat neki text tak da mogu mailom napisat, da mi bude gotovo kad dođem u zg :)

Mozda da pise ovako nesto?
mislio sam to i samo razerov znak, ali sam onda i došao na ideju republic of gamers pošto to imam na lijevoj bočnoj strani...
vjerovatno ću na kraju i tak neš tog tipa napisati, ali sam mislio nešto svoje :)

Ako bi mogao napravit nesto ovako to bi bilo pre*ebeno.
pa to sam i mislio pošto tak već imam na lijevoj bočnoj stranici, ako nisi vidio :)

Ako bi mogao napravit nesto ovako to bi bilo pre*ebeno.
pa to sam i mislio pošto tak već imam na lijevoj bočnoj stranici, ako nisi vidio :)
Vidi sam sam one nekakve papire.

evo napokon gotovo sve :D (sve dok ne kupim novu grafičku :D)
posprejao sam REPUBLIC OF GAMERS dole sa strane i tako :D
kupio sam novi proc i7 2600k, Asrock p67 extreme4 i g.skill ripjaw x 1600mhz :)
Tako mi dode da ti ga ukradem :PPP salim se xD moj ce mod isto pocet jos malo pa cu otvorit temu :PP

nemogu pustit kučište da ovako izgleda jer želim da što više stvari budu crno bijele :)
dakle:
...
Baš sad čitam ovu zadnju stranicu(inače pratim temu od početka) i nisam skonto dali će ti cjela bočna stranica biti prozirna od pleksija? ako da onda ovo što sam ja označio na slici i tu stavi bjeli pleksi kao nekakav poklopac i možeš i na njega nešto napisati.

evo napokon gotovo sve :D (sve dok ne kupim novu grafičku :D)
posprejao sam REPUBLIC OF GAMERS dole sa strane i tako :D
kupio sam novi proc i7 2600k, Asrock p67 extreme4 i g.skill ripjaw x 1600mhz :)
Tako mi dode da ti ga ukradem :PPP salim se xD moj ce mod isto pocet jos malo pa cu otvorit temu :PP
haha sam ti daj, sačekat ću te xD
dakle:
...
Baš sad čitam ovu zadnju stranicu(inače pratim temu od početka) i nisam skonto dali će ti cjela bočna stranica biti prozirna od pleksija? ako da onda ovo što sam ja označio na slici i tu stavi bjeli pleksi kao nekakav poklopac i možeš i na njega nešto napisati.
hvala šta pratiš od početka :D
neće biti cijel strana prozirna, nije mi to baš neš ipak :)
hvala na prijedlogu budem vidio, jer ću morat onda napraviti nova mjerenja :)

evo mene opet :)
dakle odlučio sam da će na bijelom plexi-u biti republic of gamers logo jer ga već imam na bočnoj stranici
naručit ću plexi sa bijelom naljepnicom na koji će ovaj dio koji je inaće bijeli biti skroz proziran tako da svijtli bijelo a ovaj crveni dio (koji izgleda kao neko oko) će biti isto proziran ali ću na njega onda naknadno staviti neku crveno-prozirnu naljepnicu.
onda ona bijela naljepnica (skoro cijeli plexi) nebi uopće puštao svjetlost dok će taj rog logo svijetliti jedan dio u bijeloj boji a drugi dio u crvenoj :)
i imam opet (po već 50. put) pitanje za vas jer se opet premišljam :)
1. zatvorim kao na slici prikazano gornji dio i sa strane pola napajanja da se vidi koje je napajanje itd. i tako sakrijem kablove
2. da samo zatvorim sa gornje strane a da dole napajanje i dio hard diska ostanu vidljivi (znači samo gore stavim plexi)
3. da stavim plexi sa gornje strane i dole tako da prekrijem sve (sve kao na prvom samo da još prekrijem cijelo napajanje)
Hvala LP :D
edit: evo bolje slike di se jasnije vidi rog znak :)

Evo dosta dugo nisam ništa radio na kompu pa su mi došli sleevani kablovi koje sam stavio i posprejao sam ona dva crvena enermax venta. Još mi samo preostaje da odem po onaj plexi koji je nadam se gotov. Ovih dana bi trebao dobiti dva vodena koja ću ili spojiti u jedno da ih stavim na grafu i procesor ili ću ih oba prodat pa kupiti neko još bolje vodeno :D
e da maknuo sam one led trake jer mi se javilo puno ljudi koji su govorili da je to ipak previše :)
ako imate kakve ideje kako da ''unaprijedim'', uljepšam ili neš dodam na kučište samo recite ;) (ali ne nešta tipa ofarbaj ga u crveno itd.)

Kejs odlicno izgleda, boje su ljepo ukomponirane i nije blještavo i šareno.Jedino bih cak ove crvene dijelove hladnjaka od grafe ofarbao u bijelo jer bas mi ovako upada u oči , samo ak je grafi istekla gara i to je to !!

E ofarbaj ga u crveno XD,
ok šalu na stranu, bijela boja nikada nije izgledala ljepše,
Dok gledam taj case, razmišljam kak da ja svoj sredim.
Da imam vremena ;(

Kejs odlicno izgleda, boje su ljepo ukomponirane i nije blještavo i šareno.Jedino bih cak ove crvene dijelove hladnjaka od grafe ofarbao u bijelo jer bas mi ovako upada u oči , samo ak je grafi istekla gara i to je to !!
hvala :)
evo baš si reko sve šta sam ja i bio razmišljao, kolega sa foruma mi je reko da imam neki fake račun od linksa i da ne vrijedi uopće garancija pa ću ju sad izvadit van i ofarbat

ok šalu na stranu, bijela boja nikada nije izgledala ljepše,
Dok gledam taj case, razmišljam kak da ja svoj sredim.
Da imam vremena ;(
haha :D
a gle uhvati neš vremena ili jednostavno izvadi sve iz kučišta i svaku subotu/nedjelju nešta novo napravi na kučištu...
dokle nek ti komp bude na stolu :)

Bas je odlicno sve ja isto ovo mislim za grafu crveno u bijelo... Ma sad je odlicno samo bi bilo jos dobroo mosta na cageove nesta, ma sve u svemu odlicno... ja isto sad novi kompp slozio a nije mi dost lijep.. :(

evo na prijedlog mnogih (a i sam sam to htio napravit) sam pofarbao onu gornju crvenu plastiku na grafičkoj :)
sada mi je malo žao šta nisam i cooler posprejo, al to se tak i onak ne vidi :)
sada meni bar komp izgleda puno puno usklađenije i bolje :D
e da bio sam kod firme kod kojih sam naručio plexiglas...još nisu ni počeli kao da su skroz zaboravili -.-''

asti preyebeno je ispalo ovo s grafuljom, btw kojega to canona imas?

Izgleda opako.

A da odes u neku firmu koja se bavi naljepnicama i "narucis" crno bijelu naljepnicu za corsaira (napajanje)? to bi i bilo pre fukking awesome.

E sad je pre pre dobro ! Kako ovo dobro izgleda nemoj nista vise mijenjat sad je sve odlicno....

evo na prijedlog mnogih (a i sam sam to htio napravit) sam pofarbao onu gornju crvenu plastiku na grafičkoj :)
e da bio sam kod firme kod kojih sam naručio plexiglas...još nisu ni počeli kao da su skroz zaboravili -.-''
Super izgleda, inace mi se jako svida tvoj nacin modanja.
Jedino je steta sto si sada s ovim modanjem coolera izgubio Garanciju ako je jos imas?...
Sve u svemu 10/10.

Istekla mu je garancija .. tako da...

Super izgleda, inace mi se jako svida tvoj nacin modanja.
Jedino je steta sto si sada s ovim modanjem coolera izgubio Garanciju ako je jos imas?...
Sve u svemu 10/10.
Ja koliko puno garancija imam, samo sam za iphone koristio, nznm zasto toliko te garancije gurate, pitajte sami sebe kad ste neku garanciju koristili...jedino, ako imate sreće da dobijete neki pokidani primjerak el. naprave...

Bas nebi reko ja sam za sony ericcson koristio garanciju za udar od groma na laptopu i dobio sam novi .. cek sta jos sat zippo ima dozivotnu garanciju na bilo sta.. i ovo ostalo mozda budem koristio jos nekad..
Pasta bi se trebala dobro primati, i nesmije biti bas tekuca, ali temperature se cine dobre :)