Jack Sparrow uto 7.4.2009 20:15
aposaric kaže...

Evo jedna malo bolja fotka napokon

Zaljevaš to cviječe na zvučniku, nekako je uvenulo ili je uvenulo od vibracija i zvuka. Kako si mogao staviti sirotu na zvučnik, nije te srah da će pasti?!
aposaric uto 7.4.2009 20:32
cro_denis kaže...
aposaric kaže...

Covijece ovo izgleda opako,predobro Iznenađen !

:-) To kažu i svi klijenti koji mi dolaze. Kužiš to je vrhunska distrakcija, pa onda ljudi bleje u telke na zidu i namještaj, a ja mogu brljaviti kolko oču po njihovim projektima :-)
Jack Sparrow kaže...
aposaric kaže...

Zaljevaš to cviječe na zvučniku, nekako je uvenulo ili je uvenulo od vibracija i zvuka. Kako si mogao staviti sirotu na zvučnik, nije te srah da će pasti?!
 Čuj da se mene pita ovdje bi stajala nekakva sušena domaća životinja, ali pošto cura živi samnom, kod nas ti je sve po " feng šubidubiju" pa onda ova biljka jadna nikakva tu "trpi strašne napore" i zna sve pjesme od Led Zeppelina do Prodigy-a napamet, a svaki dan je sve slabija... pitam se zašto :-)

Spokoj joj duši i laka joj zemljica :-)
cro_denis uto 7.4.2009 20:39
aposaric kaže...
cro_denis kaže...
aposaric kaže...

Covijece ovo izgleda opako,predobro Iznenađen !

:-) To kažu i svi klijenti koji mi dolaze. Kužiš to je vrhunska distrakcija, pa onda ljudi bleje u telke na zidu i namještaj, a ja mogu brljaviti kolko oču po njihovim projektima :-)
Jack Sparrow kaže...
aposaric kaže...

Čuj da se mene pita ovdje bi stajala nekakva sušena domaća životinja, ali pošto cura živi samnom, kod nas ti je sve po " feng šubidubiju" pa onda ova biljka jadna nikakva tu "trpi strašne napore" i zna sve pjesme od Led Zeppelina do Prodigy-a napamet, a svaki dan je sve slabija... pitam se zašto :-)

Spokoj joj duši i laka joj zemljica :-)
 Ah vijerujem da bleju i ja bi blejao Smijeh ali evo sutra idem na razgovor za posao ako me prime siguro cu si sloziti nesto tako .
aposaric uto 7.4.2009 20:46

Ajde, sretno na razgovoru za posao :-) A komp si lagano složiš sa vremenom. Sada je to puno jeftinije već postalo. Kada sam kupoval monitore, svaki je koštal 13.000 kuna, a onda je bila neka kcija za svjetsko prvenstvo po 9.000 kn po komadu, pa sam odmah maznuo 2 komada. Sada se da već za 6.000 naći odličnih ekrana od 40+" Samo je bitno da imaš prostora. Ja se udaljim skupa sa stolom cca 1.5 - 2 metra ili radim iz fotelje. Lepo na jedan monitor 3ds max, a na drugi autocad, net, i ostale kerefeke i radiš 30% brže.

cro_denis uto 7.4.2009 20:55
aposaric kaže...

Ajde, sretno na razgovoru za posao :-) A komp si lagano složiš sa vremenom. Sada je to puno jeftinije već postalo. Kada sam kupoval monitore, svaki je koštal 13.000 kuna, a onda je bila neka kcija za svjetsko prvenstvo po 9.000 kn po komadu, pa sam odmah maznuo 2 komada. Sada se da već za 6.000 naći odličnih ekrana od 40+" Samo je bitno da imaš prostora. Ja se udaljim skupa sa stolom cca 1.5 - 2 metra ili radim iz fotelje. Lepo na jedan monitor 3ds max, a na drugi autocad, net, i ostale kerefeke i radiš 30% brže.

Hvala ,pa da nije to vise kao prije gledao sam cijene i donekle znam i nije toliko strasno ,a za prostor imam jedan prostor gdje sam si oslobodio za daljne planove i na tome zidu mogao bi isto tako staviti kao ti ali takva tri monitora ali to sam si oslobodio kad dovoljno ustedim pa kupim veci tv ,pa dolje ce ici stalak pa cu puknuti jos ps3 ili xbox360 ovisi sto si jos odlucim i dobre sorround zvucnike kao sto imam sad ove logitech x540 i jos sam si okrenuo krevet prema tome prostoru tako da bi sa kreveta surfao,rado neki posao ,gledao filmove ,igrao igrice ili nesto trece ali to su sve planovi koji bi trebali doci mozda uskoro mozda ne jedino ako me nesto ne potrefi neocekivano ali za 3-4 mjeseca nabavio bi si sve ili bi krenuo jedan po jedan ali sutra cu znati da li cu krenuti sa time ako me prime !
maky sri 15.4.2009 15:32
dalmata40 kaže...
niki kaže...

dremel je jako dobar, samo ako imaš debelu stranicu toši se ko blesav... ja sam s njim samo kutove pažljivo napravio, a ravne crte s fleksericom.

a jeli mogu ja s brusilicom to izrezat???
 Naravno da možeš rezat sa brusilicom al ti neće bit ni približno kao kad bi radija san dremelom ipak brusilica je masivnija pa se postavlja pitanje kakva bi kvaliteta i točnost izratka bila

Poz!
ravnalo sri 15.4.2009 16:46
Dodinho kaže...

Evo mog, nšta posebno, naravno tu je novi broj Bug-a koji uvijek mora biti pri ruci.Cool

A uskoro dolazi i novi miš i podloga.

po slici prepostavljan da ce bit razerov mis i podloga...Belji se
BORG sri 15.4.2009 16:52
Creative kaže...

Evo moj.... prvi dio komp i radni stol, odma pokraj dj oprema (2xCDJ800 i behringer djx700) sa spikerima :D

Ukrao si mi monitor, dobra ti je dj oprema, linija od Sony-a?