Piroman007 sub 28.3.2009 14:16

To je kontroler za VirtualDJ, ma dođe ti na isto ko i mikseta. Heh, da malo skupe stvarčice.. Za laptop i kontroler sam zaradio radeći preko ljeta na moru, a za kameru i ostale stvarčice sam zaradio od laptopa i kontrolera.Smijeh

aposaric pon 6.4.2009 23:28

Ajmo opet,

sory zbog spamanja,nije mi htel odmah sliku staviti. Slika je dosta loša, budem sutra novije stavil.

Konfiguracija je stara već godinu dana, ali služi svrsi.

ovak nekak ide konfa:

q6600 @ 2.4 ghz

8 gb rama 4x2 gb ddr2 @ 800 mhz kingmax

hd 3870 512ddr4

ocz  650w

matična neka jeftilenka gigabyte

hd seagate baracuda 640 gb

-II-                              320 gb

-II-                                80 gb

kučište chieftec bx bla nešto nešto

monitori 2x  samsung 40" lcd full hd 1080p

zvuk

reciever yamaha natural sound rx-v463 + yamaha natural sound dvd - s661 (usb, bluetooth)

zvučnici 2 x yamaha ns 7900 180 W max @ 6 ohm + 2 x sony ss-mf 450 h 150 w  8 ohm (druga zona ili suround )

logitech S 510 cordles tastatura + miš

i neka pepeljara koju sam maznuo iz nekog birca :-)

Inaće se bavim 3d-om,  (arhitektura, dizajn) i animacijama, pa zato takvi monitori :-)

aposaric uto 7.4.2009 09:32
Piroman007 kaže...
fromcelltohell kaže...
kokolo11 kaže...

...

Pobogu,kolega....kakvi su ovo derivati????Belji seSmijehCool

On topic:
 Gdje si čopio tu pepeljaru? U nekom kafiću, ha? Belji seSmijeh

fromcelltohell kaže...

Nego kaj,birc je tu dole,lijevo od kompa....dobar sam s ekipom,pa kad usfali....

pustim malo glasniji death metal i samo mi doljeću pepeljare gore...bwahahahahaBelji seSmijehCool

Ma nego kaj, obično kada pokupim pljuge, mobitel, ključeve i ostale kerefeke sa stola, ponekada spremim i pepeljare, solenke, žlice i ostatke fileka u džepove :-)
Evo još jedna fotka, malo novija :-) Stavil sam tapete na zid Belji se
Edit: neće mi na poslu uploadat slike, sve su mi zblokirali, bum večeras od doma stavio malo detaljnije onda. Sori na spamanju još jednom  :-)
Armor uto 7.4.2009 09:42

Evo i mog deska, imam i drugi komp kojeg sam također slikal - njega samo ponekad palim...

Ispod njega uočit ćete gramofon za kojeg nemam zvučnike ali on radi, ima i radio (moral budem za njega otvoriti novu temu jer imam na tavanu neke ploče)

Još ćete uočiti i liniju koju ponekad spojim na komp kad mi Z-2300 nije dosta (to je prilično česta pojava)

@benko, nemaš samo ti G25Cool

Ok, komp ti je bolji, monitor izgleda da je 24" ali moji zvučnici deru tvoje, i brži sam sa G25 :D

Šalim se, imaš super sređeni komp, tj. cijeli sustav...

Sviđa mi se

Slike:

Trop uto 7.4.2009 10:21
Armor kaže...

Evo i mog deska, imam i drugi komp kojeg sam također slikal - njega samo ponekad palim...

Ispod njega uočit ćete gramofon za kojeg nemam zvučnike ali on radi, ima i radio (moral budem za njega otvoriti novu temu jer imam na tavanu neke ploče)

Još ćete uočiti i liniju koju ponekad spojim na komp kad mi Z-2300 nije dosta (to je prilično česta pojava)

@benko, nemaš samo ti G25Cool

Ok, komp ti je bolji, monitor izgleda da je 24" ali moji zvučnici deru tvoje, i brži sam sa G25 :D

Šalim se, imaš super sređeni komp, tj. cijeli sustav...

Sviđa mi se

Slike:

Sve ok, ali ja vise volim kada na stolu imam vise mjesta...... Malo puno je stvari na tom stoliću........ Ali inace sve ok.....
dalmata40 uto 7.4.2009 13:04
Hacker-ri kaže...
dalmata40 kaže...

evo i malo moga...ehehehhe...

mozda komp prebacit lijevo pokraj ladica da dobijes jos prostora na stolu
 to je odlicna ideja...ali uvik postoje problemi jer kad bih ga stavio tu gore iznad ladica, bio bi na rubu stola...sto ako ga netko dokači laktom ili necime pa pade i sra...ali stvarno dobra ideja jer bi dobio puno prostora...jbg...
Hacker-ri uto 7.4.2009 13:17
dalmata40 kaže...
Hacker-ri kaže...
dalmata40 kaže...

to je odlicna ideja...ali uvik postoje problemi jer kad bih ga stavio tu gore iznad ladica, bio bi na rubu stola...sto ako ga netko dokači laktom ili necime pa pade i sra...ali stvarno dobra ideja jer bi dobio puno prostora...jbg...
 prebaci ga pokraj STOLA Xp
na pod...
za tastaturu i misa imas produzne kabele osim ako nisu na USB, ali vjerujem da bi mis i tako radio, kabel nebi smjeo bit duzi od 5 m.

imas cijeli stol a kuciste pokraj stola, jer na slici je to kraj stola neiskoristeno, osim ako ne koristis inace...

dalmata40 uto 7.4.2009 13:21
Hacker-ri kaže...
dalmata40 kaže...
Hacker-ri kaže...
dalmata40 kaže...

prebaci ga pokraj STOLA Xp
na pod...
za tastaturu i misa imas produzne kabele osim ako nisu na USB, ali vjerujem da bi mis i tako radio, kabel nebi smjeo bit duzi od 5 m.

imas cijeli stol a kuciste pokraj stola, jer na slici je to kraj stola neiskoristeno, osim ako ne koristis inace...

vec mi je bio ispod stola...pa kad je bilo prošlo ljeto bila mi pregorila grafa od vrućine...pa sam ga gore digo i kupio jos jedna ventić...neznam dali mi je to pmetno opet...