BackTrack 4 Final Release

Imaš službeni forum i imaš tamo popis kartica.
Ali, evo google:

kad najviše trebaš nema nitko tko nešto zna, pa zar ov dje nisu svi neki znalci, ili su to samo big words?
Nabavi si pravu karticu sa chipset RTL8187L , što jaća to bolja
ja prodajem za 150Kn , nova i radi sa Backtrack 3/4 perfektno .
Dobiješ usb wlan karticu 1800mW i jaku antenu .

di se moze nabavit takva kartica koja radi s tim chipsetom?

Pa ima razno raznih kartica koje rade sa Backtrackom
Najbitnije je da ima Realtek RTL8187L chipset ili Atheros, to su najpoznatiji chipseti u karticama.
Rade i drugi chipseti ali ne podržava driver, pa morate ekstra instalirati driver. to je komplicirano
Što je kartica jaća , to je bolja injekcija - injection , polje očita pakete i to.
Najbolje ti je kupiti preko alibaba.com, ebay , amazon , ali se dugo čeka i do mjesec dana

instalirao sam ga na win 7 pomocu virtualboxa ali ne kuzim kako cu ubacit onaj driver rt73 skinuo sam da s neta gdje da ga postavim molio bi pomoc ako netko zna

..pozdrav....imam dellov laptop i kada stavim backtrack4 ....i kada mu upisem startx...on mi kaze channels not found...
e sam zanima me dali ima neki stick ili nesto da ga mogu pokreniti...hvala vam puno

jel se moze kako namjestit da backtrack kojeg bootam u virtualboxu ili vmwareu koristi wlan karticu od laptopa
šta sve trebam napravit? ajd recimo spojim gost i host u mrežu i kako dalje? jel to uopće moguće

pozz back track je zakon, e dal netko zna kako napraviti da on sam pronalaci mreze i odkljucava ih, da me mora se upisivati one gluposti air.... itd, ( znam da se moze )

pozz back track je zakon, e dal netko zna kako napraviti da on sam pronalaci mreze i odkljucava ih, da me mora se upisivati one gluposti air.... itd, ( znam da se moze )
Probaj ovdje.

Probaj ovdje.
He he he. Baš si smješan. Čovjek je čuo da je WEP moguće brzo probiti i sad testira svoju mrežu. Problem?

Probaj ovdje.
He he he. Baš si smješan. Čovjek je čuo da je WEP moguće brzo probiti i sad testira svoju mrežu. Problem?
Nekako sumnjam da mu je cilj testiranje. Ako sam pogriješio moja isprika (ipak sam ja stari konzervativac).
BTW: U zadnjih šest mjeseci sam sređivao zaštitu mreže kod najmanje 5 poznanika jer su računi otišli u nebo (nemaju svi flat-rate). Mislim da je čisti bezobrazluk što su bežične mreže defaultno zaštićene WEP-om i što je u uputama koje se dobiju od ISP-a (ovaj mjesec prešao i dobio iste takve) to preferirana zaštita.

ma jok ja sam dobar susjed , ne bi ja nikome nabio racun , a i znam tko ima flet
al nebi ja bas kao
, a i sam imam 2 mreze na fletu tak da ne trebam

jel se moze kako namjestit da backtrack kojeg bootam u virtualboxu ili vmwareu koristi wlan karticu od laptopa
šta sve trebam napravit? ajd recimo spojim gost i host u mrežu i kako dalje? jel to uopće moguće
malo kasnim s odgovorom...
Prvo se trebas upitati podrzava li uopce backtrack tvoju karticu?
On je uglavnom namijenjen usb-ovima

ma podrzava, budi ti bez brige. već sam ga koristio, al ga sad iz nekog razloga moram koristit iz virtualne mašine...

ma podrzava, budi ti bez brige. već sam ga koristio, al ga sad iz nekog razloga moram koristit iz virtualne mašine...
trebalo bi moc.. i ja sam ga koristio iz vmware-a ali nista nisam postigao jer mi kartica nije kompatibilna
zast se nebacis na nesto tipa aircrack-ng iz windowsa?

kako?
bah, probo sam, al ne mog se ja snać s time. jel imaš neki tut?

Sutra na backtrack 5 :)

@jurluk, koliko sam gledao, backtrack na VM-u radi samo s USB WLAN karticama.

@jurluk, koliko sam gledao, backtrack na VM-u radi samo s USB WLAN karticama.
ahaa, onda tu ne mogu ništa...

kako?
bah, probo sam, al ne mog se ja snać s time. jel imaš neki tut?
1. Pa opet pocnes kao iz backtracka: /etc/init.d/networking start , al kolega je rekao da se nemoze s lapom pa...
2. Evo: mozes na sljedeci nacin, sve te vodi, lako je(slike cu stavit u sljedecu poruku)
A mozes i pomocu aircrack-a, jednostavno otvaras file-ove kroz cmd (slike ispod)

da, nista od toga, jer nemam usb karticu
A mozes i pomocu aircrack-a, jednostavno otvaras file-ove kroz cmd (slike ispod)
a kako odabrati interface? to me stalno trazi

Evo ovaj je malo sređeniji, pita te interface, filter itd.. pa se nemoras patiti oko rucnog upisivanja svih onih opcija
http://www.megaupload.com/?d=5DARDB60
Naravno, sve iz windowsa

e na koji nacin pokrenete back track preko windowsa,

Kad se pokrene backtrack odi na "Start" -> Radio Network Analysis -> 80211 -> Cracking -> WepBuster i sve se odradi u 2 klika :) Ako netko treba detaljne upute korak-po-korak za testiranje nek se javi. A ja bi molio da isto tako nekog da mi posalje detaljnje upute za wpa/wpa2. Hvala
EDIT:
Evo ovaj je malo sređeniji, pita te interface, filter itd.. pa se nemoras patiti oko rucnog upisivanja svih onih opcija
http://www.megaupload.com/?d=5DARDB60
Naravno, sve iz windowsa
Jel mogu dobit pass za raspakirati ovo?

jel zna itko zasto Backtrack ne prepoznaje AirLive WL-1600 usb ?

dali je moguce njime testirati svoju mrežu bez ikakvih dodatnih gluposti (mislim na kartice, USB-ove itd...), tj. imam laptop koji u sebi ima atheros karticu wlan, dali je to dovoljno?

pa pošto laptop ima u sebi atheros wlan karticu naravno da ti više ništa nije potrebno ukoliko je ona kompatibilna sa backtrackom. Vjerujem da je kompatibilna i da možeš to raditi bez problema.
Ako slučajno trebaš i tut o tome samo pitaj...
kad najviše trebaš nema nitko tko nešto zna, pa zar ov dje nisu svi neki znalci, ili su to samo big words?