shimano
čet 30.12.2010 14:51
BackTrack 4 Final Release
shimano
čet 30.12.2010 14:51
Click Jack
čet 30.12.2010 14:57
Imaš službeni forum i imaš tamo popis kartica.
Ali, evo google:
bernardinjo
sub 8.1.2011 20:49
kad najviše trebaš nema nitko tko nešto zna, pa zar ov dje nisu svi neki znalci, ili su to samo big words?
Nabavi si pravu karticu sa chipset RTL8187L , što jaća to bolja
ja prodajem za 150Kn , nova i radi sa Backtrack 3/4 perfektno .
Dobiješ usb wlan karticu 1800mW i jaku antenu .
1337Code_breaker
ned 9.1.2011 15:10
di se moze nabavit takva kartica koja radi s tim chipsetom?
bernardinjo
ned 9.1.2011 19:26
Pa ima razno raznih kartica koje rade sa Backtrackom
Najbitnije je da ima Realtek RTL8187L chipset ili Atheros, to su najpoznatiji chipseti u karticama.
Rade i drugi chipseti ali ne podržava driver, pa morate ekstra instalirati driver. to je komplicirano
Što je kartica jaća , to je bolja injekcija - injection , polje očita pakete i to.
Najbolje ti je kupiti preko alibaba.com, ebay , amazon , ali se dugo čeka i do mjesec dana
markoSONY
čet 20.1.2011 18:55
instalirao sam ga na win 7 pomocu virtualboxa ali ne kuzim kako cu ubacit onaj driver rt73 skinuo sam da s neta gdje da ga postavim molio bi pomoc ako netko zna
..pozdrav....imam dellov laptop i kada stavim backtrack4 ....i kada mu upisem startx...on mi kaze channels not found...
e sam zanima me dali ima neki stick ili nesto da ga mogu pokreniti...hvala vam puno
jurluk
čet 28.4.2011 00:26
jel se moze kako namjestit da backtrack kojeg bootam u virtualboxu ili vmwareu koristi wlan karticu od laptopa
šta sve trebam napravit? ajd recimo spojim gost i host u mrežu i kako dalje? jel to uopće moguće 
kl1203
ned 1.5.2011 15:53
pozz back track je zakon, e dal netko zna kako napraviti da on sam pronalaci mreze i odkljucava ih, da me mora se upisivati one gluposti air.... itd, ( znam da se moze )
mario.L_hr
ned 1.5.2011 20:28
pozz back track je zakon, e dal netko zna kako napraviti da on sam pronalaci mreze i odkljucava ih, da me mora se upisivati one gluposti air.... itd, ( znam da se moze )
Probaj ovdje.
Random.
ned 1.5.2011 20:31
Probaj ovdje.
He he he. Baš si smješan. Čovjek je čuo da je WEP moguće brzo probiti i sad testira svoju mrežu. Problem?
mario.L_hr
ned 1.5.2011 20:36
Probaj ovdje.
He he he. Baš si smješan. Čovjek je čuo da je WEP moguće brzo probiti i sad testira svoju mrežu. Problem?
Nekako sumnjam da mu je cilj testiranje. Ako sam pogriješio moja isprika (ipak sam ja stari konzervativac).
BTW: U zadnjih šest mjeseci sam sređivao zaštitu mreže kod najmanje 5 poznanika jer su računi otišli u nebo (nemaju svi flat-rate). Mislim da je čisti bezobrazluk što su bežične mreže defaultno zaštićene WEP-om i što je u uputama koje se dobiju od ISP-a (ovaj mjesec prešao i dobio iste takve) to preferirana zaštita.
kl1203
sub 7.5.2011 14:29
ma jok ja sam dobar susjed , ne bi ja nikome nabio racun
, a i znam tko ima flet
al nebi ja bas kao
, a i sam imam 2 mreze na fletu tak da ne trebam 
passat
ned 8.5.2011 19:29
jel se moze kako namjestit da backtrack kojeg bootam u virtualboxu ili vmwareu koristi wlan karticu od laptopa
šta sve trebam napravit? ajd recimo spojim gost i host u mrežu i kako dalje? jel to uopće moguće 
malo kasnim s odgovorom...
Prvo se trebas upitati podrzava li uopce backtrack tvoju karticu?
On je uglavnom namijenjen usb-ovima
jurluk
ned 8.5.2011 21:01
ma podrzava, budi ti bez brige. već sam ga koristio, al ga sad iz nekog razloga moram koristit iz virtualne mašine...
passat
ned 8.5.2011 21:24
ma podrzava, budi ti bez brige. već sam ga koristio, al ga sad iz nekog razloga moram koristit iz virtualne mašine...
trebalo bi moc.. i ja sam ga koristio iz vmware-a ali nista nisam postigao jer mi kartica nije kompatibilna
zast se nebacis na nesto tipa aircrack-ng iz windowsa?
jurluk
pon 9.5.2011 00:08
kako? 
bah, probo sam, al ne mog se ja snać s time. jel imaš neki tut? 
EVO
pon 9.5.2011 02:21
Sutra na backtrack 5 :)
D4RKL1NG
pon 9.5.2011 07:58
@jurluk, koliko sam gledao, backtrack na VM-u radi samo s USB WLAN karticama.
jurluk
pon 9.5.2011 09:09
@jurluk, koliko sam gledao, backtrack na VM-u radi samo s USB WLAN karticama.
ahaa, onda tu ne mogu ništa...
passat
pon 9.5.2011 10:46
kako? 
bah, probo sam, al ne mog se ja snać s time. jel imaš neki tut? 
1. Pa opet pocnes kao iz backtracka: /etc/init.d/networking start , al kolega je rekao da se nemoze s lapom pa...
2. Evo: mozes na sljedeci nacin, sve te vodi, lako je(slike cu stavit u sljedecu poruku)
A mozes i pomocu aircrack-a, jednostavno otvaras file-ove kroz cmd (slike ispod)
passat
pon 9.5.2011 10:53
jurluk
pon 9.5.2011 12:54
da, nista od toga, jer nemam usb karticu
A mozes i pomocu aircrack-a, jednostavno otvaras file-ove kroz cmd (slike ispod)
a kako odabrati interface? to me stalno trazi 
passat
pon 9.5.2011 14:30
Evo ovaj je malo sređeniji, pita te interface, filter itd.. pa se nemoras patiti oko rucnog upisivanja svih onih opcija
http://www.megaupload.com/?d=5DARDB60
Naravno, sve iz windowsa
kl1203
pet 13.5.2011 20:57
e na koji nacin pokrenete back track preko windowsa,
Hrca24
pet 13.5.2011 22:23
Osa
pon 26.9.2011 23:32
Kad se pokrene backtrack odi na "Start" -> Radio Network Analysis -> 80211 -> Cracking -> WepBuster i sve se odradi u 2 klika :) Ako netko treba detaljne upute korak-po-korak za testiranje nek se javi. A ja bi molio da isto tako nekog da mi posalje detaljnje upute za wpa/wpa2. Hvala
EDIT:
Evo ovaj je malo sređeniji, pita te interface, filter itd.. pa se nemoras patiti oko rucnog upisivanja svih onih opcija
http://www.megaupload.com/?d=5DARDB60
Naravno, sve iz windowsa
Jel mogu dobit pass za raspakirati ovo?
domac5
pon 5.12.2011 20:54
jel zna itko zasto Backtrack ne prepoznaje AirLive WL-1600 usb ?
definho
ned 22.1.2012 12:39
dali je moguce njime testirati svoju mrežu bez ikakvih dodatnih gluposti (mislim na kartice, USB-ove itd...), tj. imam laptop koji u sebi ima atheros karticu wlan, dali je to dovoljno?
Bellatrix
ned 22.1.2012 12:42
pa pošto laptop ima u sebi atheros wlan karticu naravno da ti više ništa nije potrebno ukoliko je ona kompatibilna sa backtrackom. Vjerujem da je kompatibilna i da možeš to raditi bez problema.
Ako slučajno trebaš i tut o tome samo pitaj...

kad najviše trebaš nema nitko tko nešto zna, pa zar ov dje nisu svi neki znalci, ili su to samo big words?