Kriptovalute

Bitcoin - pitanja i odgovori

Zumzum90 čet 16.6.2016 21:59

Cijena će vam rast i rast,samo da znate kinezi kupuju ko ludi+jos je 3 tjedna do halvinga mining rewarda,tako da očekujemo cijenu za 3 tjedna da bude sigurno $1000.

Kako se više dvoumite da kupite ode baba sa kolačima :) Tako sam se ja nečkao dal da kupim kad je bilo $250,pa rekao sam sebi neće rast još malo pa još malo i eto ti kupio sam tek dok je došlo na $530...

koorpa sub 18.6.2016 15:29
tireN1337 kaže...

Ne znam gdje da pitam ovo, pa cu ovdje jel u biti se radi o tom principu... Nebi mino bitcoin nego bi radio sa drugim hashovima, pa me zanima koja ce graficka bolje raditi za Hashove. 2X RX 480 ili GTX 1080?

a koji hashovi? generalno je amd bolji za kopanje

tireN1337 sub 18.6.2016 15:33
koorpa kaže...
tireN1337 kaže...

Ne znam gdje da pitam ovo, pa cu ovdje jel u biti se radi o tom principu... Nebi mino bitcoin nego bi radio sa drugim hashovima, pa me zanima koja ce graficka bolje raditi za Hashove. 2X RX 480 ili GTX 1080?

a koji hashovi? generalno je amd bolji za kopanje

Zavisi, uglavnom MD5:Salt, SHA, IPB2+ i ostali... Ne znam, sa r9 280 IPB2+ unhasha jako sporo

Darko1983 pon 1.8.2016 10:46
dejo6 kaže...

Zna netko što se desilo sa bitkonanom? Stranica im ne radi. 

nakon 10 sekundi googlanja došao sam do https://twitter.com/bitkonan

Gdje kaže:

BitKonan Exchange ‏@BitKonan 15h15 hours ago
Still solving tech issues . Hope service restart will be before Monday morning .Thanks for patience .
0 retweets 1 like

BitKonan Exchange ‏@BitKonan Jul 30
Server is down bc tech difficulties . Expecting power up in next 12 hours.

dakle, bar se javljaju, nisu pobjegli s parama :)

Vitriol čet 22.9.2016 22:01

Pozdrav ekipa :)

tražim i tražim informacije o tome kako se može kupiti Bitcoin za gotovinu u Hrvatskoj, ali nikako da tonađem. Bar ne da je jednostavno objašnjeno.
Ima li itko iskustva sa kupovanjem Bitcoina za gotovinu i ako ima...kako?
Nedavno me "stresla" ovrha  tako da su mi svi bankovni računi blokirani...
A hitno mi je...jako, jako hitno!

Tnx in advance 

ABCD1919 pon 16.1.2017 20:50

ljudi, moze jedan pametan odgovor, kazete da je jedan bitcoin oko

700 dolara a treba nekih par dana do jednog bitcoina,

ne kuzim, i, kako na kojoj stranici da počnem rudarit

barem malo para da dobim,bar za igru

footballer uto 9.5.2017 14:08

Koja je najpouzdanija stranica za brzo kupovanje? Napravio sam acc na poloniexu, ali ne mogu kupiti ništa jer na wemovecoins ne šalje verifikacijski kod na mobitel, čak i sa resetiranjem mobitela što preporučuju na stranici ukoliko kod ne dođe.

EDIT: Je li bitcoin-mjenjačnica.hr legit stranica?