Kriptovalute

Bitcoin - pitanja i odgovori

Josttre pet 19.2.2016 18:51
x18x05x kaže...
Sa čim se ljudi zamaraju. Za par sto dolara da ostaneš anoniman. Ajde da su u pitanju desetine tisuća dolara to bi mogao još svariti, al ove bedastoće nikako.

Kada sam napusao da se radi o par sto dolara, za to mi ne bi trebala anonimnost....

ERROR1911 ned 20.3.2016 20:08

Pozdrav ekipa, 

Novi sam u temi, dosta mi je hitno, trebao bih bitcoina u vrijednosti 5$ za prvu ruku za kupnju nečega(nebitno). 

Sad mene interesira šta bih sve morao napraviti da bih mogao kupiti bitcoina u vrijednosti 5$. Imam samo paypal i tekući račun. 

I da napomenem totalni sam noob i početnik u tome. 

x18x05x ned 20.3.2016 20:19

Sa Payplom dosta teško. Sa tekućim još nekako.

Najlakši način je da si napraviš devizni i uzmeš karticu Visa Electron za plaćanje na internetu.

Napraviš si Coinbase profil i povežeš karticu. Kada ti treba Bitcoina samo nadopuniš wallet.

Minimalno je 1 euro. Druga solucija je da odeš u caffe bar History i na bankomatu si uzmeš, al je 

tamo minimalno 100 kuna uplata/isplata.

ERROR1911 ned 20.3.2016 20:25
x18x05x kaže...

Sa Payplom dosta teško. Sa tekućim još nekako.

Najlakši način je da si napraviš devizni i uzmeš karticu Visa Electron za plaćanje na internetu.

Napraviš si Coinbase profil i povežeš karticu. Kada ti treba Bitcoina samo nadopuniš wallet.

Minimalno je 1 euro. Druga solucija je da odeš u caffe bar History i na bankomatu si uzmeš, al je 

tamo minimalno 100 kuna uplata/isplata.

Imam kunsko/devizni štedni račun na kojem su trenutno kune. Dali moram na racunu imati onda eure da bih mogao kupiti?

lolipopmen ned 27.3.2016 20:21

Pričao sam danas sa jednim čovjekom koji majna bitcoin ili neku drugu valutu, nisam ziher koju. Uglavnom veli da 150kn dnevno izrudari sa 2 grafičke. Kaj nije prošlo vrijeme za rudarenje sa grafičkama, ili laže? Totalni sam laik za to rudranje pa mi je lakše pitat ovdje.

naPerk777 sub 2.4.2016 11:49
x18x05x kaže...
Šta će ti bankomat kada možeš kupiti/isplatiti preko Visa Electron skoro svake banke.?!

I onda da lijepa naša nađe način da udari poreze,PDV i uhljebske dadzbine? Radije bi lijepo sve na ruke bez posredstva banki.

naPerk777 sub 2.4.2016 12:09
x18x05x kaže...
Ako su velike cifre u pitanju definitivno tražiti altetnativni način uplate/isplate. Za siću do 1000€ mjesečno se ne isplati zezati kada može jednostavno.

Ma i to za siću vjerujem da mogu zezati. Samo zavisi jel te uzmu na zub.

sashab pon 2.5.2016 10:24

Koja stranica je najbolja za kupovinu Bitcoina sa VISA electron? Po mogućnosti da nemam limit :S imam neka sredstva za uložiti pa bih to sad malo u bitcoin uložio, prije sam dosta zaradio pa idem opet.